Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzien doberek, u nas piekna pogoda znowu, wiec pojdziemy na spacer; noc dobra a potem jeszcze 2 razy Pawelek spal po godzinie 🙂 Dzieciaczki cudne, jakie już duże! A synus tez siedzi mi w lezaczu i stęka bo robi kupę 🙂. Co do seriali, to ja ogladalam House, ale teraz juz za pozno 😞 czasem ogladam tez M jak Milosc 🙂 Miłego dnia, ja dziś do fryzeja idę, przyjdzie moja Mama posiedzieć z małym 🙂

własnie ala siedzi mi na kolanach i oglada LUkiego i sie jarzy w głos chyba to miłosc od pierwszego urodzenia hahahaha niemowleca miłosc:P:P zjazd mozna by było zrobic ale kiedy latwem napewno ale gdzie 🙂 🤪

• Mamusia
Ja tylko na chwilę bo Nikola śpi (moja siostrzenica) więc nie chcę jej przeszkadzać. Gabi z tatusiem na spacerku a ja sobie salon piękności zrobię ha ha- idę się wykąpać, brwi powyrywać, fryzurę jakąś trzasnąć, ubrać się i na miasto 😜 A poważnie to idę zaproszenia na Chrzciny kupić i do 5 10 15 i Hokus Pokus bo to jedyne porządne sklepy dla dzieci u nas gdzie coś można znaleźć 😉 Tylko to w Galerii więc małej odciągnę mleko i śmignę z moim mężem bo ja nie mam prawka. OK zajrzę więc później. Miłego dnia 🙂

• Mamusia
Hej, tak jak mówiłam tak wpadłam do was 🙂 Ale się objadłam ciastek 🙂... chcę zrzucić jeszcze parę kilo na lato dla własnej satysfakcji ale te słodycze mi ciągle przeszkadzają 😞
Zaraz wstanie Kajtek i ruszamy na spacerek bo ładne słoneczko u nas. Na razie nie widać po nim żadnych oznak poszczepiennych i mam nadzieję że tak zostanie. Choć dziś w nocy ciągle od jakiejś 2 do 8 rano chciał jeść, pojadł trochę, zasypiał na kilka minut i od początku, no i pał z nami w łóżku bo sam nie chciał 🙂 Potem jak mi się uda to wkleję wam jakieś jego fotki bo dawno mu zdjęć nie robiłam żadnych i muszę to nadrobić 🙂 A teraz właśnie słyszę jak się budzi i coś marudzi sobie pod noskiem 🙂 😉 Wpadnę potem bo tu i tak pustki, zresztą jak zwykle jak ja zaglądam 🙂

• Mamusia
Hej gUpie Pipy !! 😁
U nas noc śliczna 🙂
A Wasze Dzieciaczki to cud, miód i orzeszki 😁 😁 ŚLICZNOŚCI :*:*:*
Moja teraz warjuje w łóżeczku. Ja zawsze śmieje się jak głupia jak Ala sra bo stęka gorzej od starego człowieka hahaha 😁 😁

• Mamusia
A tutaj fotka moich szpileczek dzisiaj przyszły pocztą 😁 😁 Muszę w końcu powrócić do starych nawyków 😁
[URL=http://img694.imageshack.us/i/cimg1483p.jpg/][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/4827/cimg1483p.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Kasiu, szpilki boskie 🙂 Ja niestety już raczej nie założę takich, bo mam kręgosłup zajechany i przerzuciłam się na baleriny i adidasy 😁
To co?? Dzisiaj na noc ubierasz tylko szpilki?? hahaha 🤪 🤪 🙃 🙃
Iwona, jestem z Tobą....łasuchem 😉 haha Jutro możemy "bezkarnie" najeść się słodkości, bo Tłusty Czwartek w końcu 😉 Czekamy na zdjęcia Kajtka 😁

Pozrywałam panele, a moje dziecko odpłynęło przy odkurzaczu oczywiście 🙂 Kiedyś sprzątałam codziennie, a teraz co 3 dni ☺️ ☺️ Ale leń się ze mnie zrobił! ☺️

• Mamusia
Nina dzisiaj seksu nie będzie bo Maniek rano do pracy i o 4 pobutka 🙂 Ja jakoś na kręgosłup nie narzekam, ale nerka dokucza mam nadzieje, że już niedługo. Ja sprzątam tak co 2-3 dni a odkurzam jak Mańka nie ma bo On nienawidzi tego warkotu hahaha

Wróciłam 🙂

mała jeszcze dosypia na balkonie 🙂 a ja zakupy rozpakowałam...
Kacha buuuuty zajebiste też sobie kupiłam po porodzie jesienno wiosenne byty na ogromnym obcasie i sie wybrałam w styczniu pierwszy raz na miasto w nich myslałam że nie dojde do domu spowrotem hahahahaha ale teraz jest już ok 🙂 trzeba sie na nowo było przyzwyczaić 😁

się wyrżnęłam na lodzie przed samym domem kurwa mnie boli kolano jak masakra;/ dobrze że z wózka Alicjii nie wysypałam bo bym sobie nie wybaczyła;/

aisak_89 napisał(a):
Ola hahahaha złapałaś zająca ?? 😁 😁
No kłótnia już była!! Właśnie rzuciłam o ścianę padem od xbox-a mojego męża bo jak przegrywa to zaraz nim rzuca i mnie uderzył w nogę to jebnęłam nim o ścianę !!

nooo aż mnie boli kolano ;/ mówiłam buty na stole to kłótnia w rodzinie:P

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
Kasiu z czego masz te białe kwiatki na ścianie bo to strasznie zajefajnie wygląda ... 🙂 🙂

A wiesz co to jest takie plastikowe 🙂 Kupiłam w sklepie z farbami itp. rzeczami ale w Polsce też to powinno być w OBI albo Ikea tak myślę.

o nie to mi sie niechce tego robić hahaha te kluchy za długo sie robi hahahaha

hmmm moze nalesniki z twarożkiem... i... hmmm pomidorowa na kostce 😁 😁 🤪

krew mi l;eci z tego kolana cholernego.... dopiero skumałam;/ bosz masakra i jak ja z obdartym kolanem pójde w rajstopach w niedziele??? grrrrr 😠