Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Nooooooooo ksiądz ludzki 🤪 🤪, A jeszcze zapomniałam dodać że podał numer swojej komórki i teraz umawiać się z nim mamy smsowo hihihihi. Luzak księżulek 😁 😁
Ja idę na tv. Bedzią zaraz Pamiętniki wampirów - super serial 😉
Dobrej nocki dziewczynki do jutra 😘

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Marta - to zdjęcia dla Ciebie. A raczej rysunki 😜 Bo na zdjęciach nie widać.
Pewnie Was poraził mój talent rysowniczy hahahah 😉
Składasz tak dwa lub trzy razy:

http://img220.imageshack.us/i/pielucha.png/

A potem Gabrysię kładziesz tak: i odwracasz jej głowę w tym kierunku w którym rzadziej trzyma. Pamiętaj, że jak leży w łóżeczku to ciągnie ją do światła, także tą stronę na której częściej kładzie głowę powinna mieć do ściany.
http://img191.imageshack.us/i/pielcuha2.png/

picasso się umywa 🤪

Oczywiście ta istota na rysunku to nie miała być Gabrysia 🤪 🤪 Mówiłam, że mam talent 😎 😎
NINA MASZ TALENT I 3X OD WOJEWÓDZKIEGO,FOREMNIAK I CHYLIŃSKIEJ 🤪

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 bluaaaaa 🤪 🤪 🤪
to sie nazywa talent !!!!!!!!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 super !!!!!

• Mamusia
Nina hahaha awangardowy ten Twój rysunek nie ma co 😁 😁
Ja dzisiaj gadałam z Mamusią 🙂 A teraz robię kolacje 🙂 Nerka boli u jestem zła sama na siebie bo nic nie mogę zrobić porządnie 🤔 Mieliśmy kupować zmywarkę ale dajemy sobie na razie spokój bo chyba będziemy zmieniać mieszkanie i wynajmiemy dom nie daleko gdzie teraz mieszkamy- 3 sypialnie, salon, kuchnia, na dole wc i na górze łazienka z wc plus swoje podwórko za domem 😁
Musimy iść obejrzeć je najpierw ale jeszcze ktoś tam mieszka i musimy poczekać, aż się wyprowadzą bo jeszcze tydzień albo dwa tam pomieszkają.

• Mamusia
PIERWSZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HA JESTEM PIERWSZA 🤪
NOCKA SUPER MOJE DZIECKO DOMAGALO SIĘ MLECZKO KOLO 5 I DALEJ OCZYWISCIE POSZLA SPAĆ 😉
U MNIE POGODA SUPER - SLONCE 😎 , TYLKO MROZEK JEST.
MUSZĘ DZIŚ OBIAD ZROBIC A NIE CHCE MI SIE BARDZO 😞 KOTLETY MIELONE SOBIE ZARZYCZYLI HIHIHI. A MUSZĘ SIE POCHWALIĆ MOJ TOMASZ ZMUSZONY BYL WCZORAJ WYJĄĆ MUNDUR WOJSKOWY. UPRALAM GO I JAK WYSCHNIE TO ZROBIĘ MU FOTKE I WAM WSTAWIĘ - ZA MUNDUREM PANNY SZNUREM HIHIHI
NO MIŁEGO DNIA 😘

• Mamusia
hej
jak tam??
Marta jak to wiotkosc to musisz uwazac sasiadki mały ma juz rozległe zapalenie płuc bo lekarka kaszel zignorowała a przy wiotkosc duzo szybciej i łatwiej idzie na oskrzela i płuca
u nas wieczorem masa, mała przez 5 godzin nie mogła/nie chciała cyca a głodna strasznie była i w koncu półprzytomna butli trioche zjadła potem cyca juz normalnie jadła a spała po butli od 20 do 2 w nocy 🤪 szok, al zasnac ani spac sama nie chciała, a maz sie z nas smiał bo mówił ze mała na cycu spała i co jA sie odsune to i ona zaraz przez sen przesuwala sie w moja strona i znowu głowa na cyc 🤪
Gosia nie bede Twoim guru bo juz wariuje, mam ochote mała telepnac albo w tyłek klepnac mocniej czasem, nioedlugo u swirów mnie zamkna

• Mamusia
Hej, ale piękny słoneczny dzień 🙂 ma być 0 stopni 🙂 u nas noc taka sobie, bo Pawełek się budził jak na niego częściej, bo chyba go brzuch bolał (a ja tak dla smaku wypiłam sobie wczoraj tej herbatki koperkowej i moje dziecko zamiast lepiej miało gorzej, kupki pieniste itp 😞. Gosia - czekamy na zdjęcie w mundurze 😉 Martuś - faktycznie w warszawie jest sporo atrakcji dla Mam z dziećmi, w piątek może się wybiorę do takiej Fundacji co ma różne warsztaty i zajęcia, fajne podobno. Agatka - to Zosia spała jak na nią super długo 😁 Miłego dnia

• Mamusia
Agatka jak ześwirujesz i w wariatkowie się znajdziesz to Cię odwiedzimy czasem 😜 hahaha
A widzisz jakie cuda czyni butla 🤪 Jak długo Zosia spała po butli. Dawaj jej na noc butlę to i Ty i Zosia pośpicie 😉
Szkoda Aga że u mnie w Pruszkowie nie ma atrakcji dla mam 😞. Jedyna atrakcja to spacer do parku hihihi

WPADŁAM SIĘ PRZYWITAĆ...JESTEM TAK WKurwiona,że nie będę Wam psuć humoru 😠
pojechałąm do nefrologa a jakaś wredna suka w kalendarzu zapisałą małych nie na dziś a na 9 marca,to ja czekam cały miesiąc i dupa,bo9 to ja mam badanie cum w szpitalu i nie mogę iść do nefrologa.teraz termin mam na ...14 kwietnia 😠 😠 😠
suka jebana...wrrrrrrrrrr 😠
sory,ale jestem zła 😠 😠 😠

• Mamusia
Iwonka daj znać jak po szczepieniu 🙂 Oby malutki nie płakał i dobrze zniósł czas"po" 😉 Aduś- kurczę cały czas pod górkę, dla tej kobity to zwykły błąd a dla Was zjebany humor 😠 Gosia - fajnie, że z batmanem możecie smsować, może nowa moda się otworzy w Kościele ha ha 😜 I koniecznie daj znać Tomka w mundurze 🤪 Agatka my cały czas kontrolujemy dlatego wczoraj byliśmy i wiemy że nie ma nic ani na oskrzelach ani na płucach 🙂 Lecę obaid zjeść i nakarmić moją piranię 😁

• Mamusia
Cześć Wariatki 🙂
Dzisiaj w tvn było o tym co Marta (jeśli dobrze pamiętam) dała nam linka - o tym wykręcaniu rączek i nóżek - baby joga i specjalista mówił, że to nie jest żadna baby joga i ta babka, która to wymyśliła nie zna fizjologii dziecka, bo grozi to uszkodzeniem torebek stawowych itd... Bo ta pojebana moda przyszła już do Polski 😠 😠 To chyba tylko psychopatki mogą to robić swoim dzieciom, czy obcym ...
Iwonka, Kajtek chyba Ci daje w kość, co?? 😉 Bo ostatnio miałaś nadrobić i napisać i nic 😜
Do Małgorzaty lepiej nie podskakujcie, bo ona jest szefową jakiegoś gangu 🤪 🤪 🙃 🙃 W Pruszkowie gangi to tak jak u nas apteki czy sklepy monopolowe, czyli za każdym rogiem 🤪 🤪 🙃 🙃
Ale Maja ma duże łóżko!! Jakieś takie duże się wydaje 🤪 🙃
A Zosia ślicznie spała jak na jej możliwości, jednak butla sprawiła, że chyba w końcu się najadła i miała zapas kalorii. Nie wszystkim dzieciom smakuje to mleko i czasami trzeba miesiąca, żeby się przyzwyczaiło jak Ada pisała. Agata, musisz sobie wbić do głowy, że butelka to nic złego, przecież dzieci na butelce nie są gorsze, nie są upośledzone, ani nic z tych rzeczy!! I to nic złego jak przestaniesz karmić piersią! Nie rób sobie z tego powodu wyrzutów 🙂
Mój Łukasz od rana jaki wesoły i energiczny 😁 I sam się sobą zajmuje 😉 Jak wspaniale jest mieć dziecko 🙂 Ja nie wiem jak my wcześniej żyliśmy bez niego 🤪 🤪

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Cześć Wariatki 🙂
Mój Łukasz od rana jaki wesoły i energiczny 😁 I sam się sobą zajmuje 😉 Jak wspaniale jest mieć dziecko 🙂 Ja nie wiem jak my wcześniej żyliśmy bez niego 🤪 🤪

Nina jakie wyznanie 🤪 No ale to szczera prawda! 🙂 🙂 🙂
Też się zastanawiam jak ja mogłam w ogóle bez tej istotki funkcjonować! Macierzyństwo to najpiękniejsza rzecz jaka mnie spotkała 🙂 🙂 🙂 A dzisiaj mnie wzięło na sentymenty o przypominałam sobie poród ha ha 😁 Jak mała już wyszła, położyli mi ją na brzuchu, pierwsze karmienie, leżenie z nią na szpitalnym łóżku i wyjście do domu 🙂 🙂 To takie piękne wspomnienia aż łezka się kręci w oku 😉 Dla takiej chwili i dla każdego dnia kiedy się budzę i widzę moje dziecko warto jest żyć! 🙂

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Cześć Wariatki 🙂
Dzisiaj w tvn było o tym co Marta (jeśli dobrze pamiętam) dała nam linka - o tym wykręcaniu rączek i nóżek - baby joga i specjalista mówił, że to nie jest żadna baby joga i ta babka, która to wymyśliła nie zna fizjologii dziecka, bo grozi to uszkodzeniem torebek stawowych itd... Bo ta pojebana moda przyszła już do Polski 😠 😠 To chyba tylko psychopatki mogą to robić swoim dzieciom, czy obcym ...

Czytałam to u nas na forum na brzuszku - tutaj link: http://www.brzuszek.net/forum,odp_dyskusja_film_dla_mam_o_mocnych_nerwach,17,664301.html,str=0#679160
Też oglądałam dzisiaj ten program brrr te kobity są popierdolone 😠 😠 😠 Szkoda tylko biednych dzieci 🤨

• Mamusia
Ej no właśnie nie podskakujcie do mnie bo moi ludzie z mafii pruszkowskiej Was zlikwidują 🤪 🤪 🤪 hahahahaha
Aga Maja ma duże łóżeczko, i jaka ona już jest mądra , za zabawki sięga rączkami 🤪
Dzieci są największym szczęściem w życiu człowieka, ja nie wyobrażam sobie życia bez dzieci, pyskatej ,buntującej się ,dorastającej Paulinki i malutkiej Oleńki. Kocham je nad życie 🤪 🤪
Ale dziś fajnie na dworze 🤪 Byłam z Olą u mamy poczekałam aż Paula skończy lekcje i wróciłyśmy do domu. Do pracy z domu mam godzinę pieszo 😮 😮.
Iwonka Kajtuś wypełnia chyba każdą twoją chwilę 🤪 🤪, że nie masz czasu zajrzeć do nas 🙂
Ada ja bym udusiła tę babę 😠
Idę na obiad pa 😉

• Mamusia
Marta, mnie też często bierze na sentymenty 😉 Pamiętam jak nie mogłam się doczekać, żeby mi go przynieśli po porodzie, byłam diabelsko zmęczona i głodna, ale czekałam i czekałam... i najchętniej bym wstała z łóżka by biec go zobaczyć, gdyby nie znieczulenie po cc 😜
Ostatnio czytałam jak byłam w szpitalu co pisałyście... normalnie akcja porodowa tu na brzuszku była 😜 Jakie zniecierpliwienie, czemu tak długo nie rodzę hahah 🤪 🤪 ale potem Kasia mnie przebiła z akcją porodową liczoną w dniach hahaha 😁

• Mamusia
Hihi wariatki z Was 😜 A jakie tasiemce oglądacie??? Dzisiaj USTA USTA się zaczynają 🤪 Byliśmy w Kancelarii Parafialnej w Kościele i ustaliliśmy Chrzest na 2 kwietnia na 15:00. To jest sobota a więc sama uroczystość bez Mszy Św. 🙂 Niestety nie było żadnego Batmana więc gadaliśmy z Pingwinem w sensie z siostrą zakonną ha ha ha 😁 😁 😁 No ale się dogadaliśmy co i jak. Najlepsze, ze Chrzestni muszą mieć zaświadczenie ze swojej Parafii, że są wierzący i praktykujący- masakra 😁 Musimy iść na jakąś Katechezę przed Chrztem jeszcze i oczywiście Spowiedź... 🤢 No to tyle, idę se po KARMI na wieczór 😉

• Mamusia
A jakie latino?? haha 🙂 Wszystkie kobiety w telenowelach meksykańskich czy argentyńskich mają takie makijaże, że ja nie mogę 🤪 🙃 To nie jak film, tylko teatr 😜 Zwłaszcza jak się budzą, a tu rzęsy wymalowane, puder na poduszce 😉
Nooo ja oglądam dzisiaj Usta Usta 😁 Ja tasiemców nie oglądam 😉 ooo chociaż jeśli tasiemcami to można nazwać to : Zagadki CSI, Kości i czasem House'a.