Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
W butach, to fakt 😉 Miałam napisać, że ostatnio film oglądałam i to nie jest pierwszy film w którym się takie coś dzieje... 😉 Mianowicie, jest akcja: kobieta w zaawansowanej ciąży, wszystko ładnie, nic się nie dzieje, mają gdzieś jechać samochodem powiedzmy, nagle ona wsiada do auta i łapie się za brzuch i mówi: O BOŻE!! ZACZĘŁO SIĘ!! (chodzi oczywiście, że rodzi) i mało się nie zakrztusiłam i dopiero teraz sobie to uświadomiłam (bo wcześniej nie interesowałam się jak wygląda poród). I myślę sobie kto te filmy nakręca i CO SIĘ MIAŁO ZACZĄĆ TAK NAGLE?? Dziecko ją mocno kopnęło i to znak, że rodzi, czy odstała jeden mocny skurcz i jest już akcja porodowa?? Nie mogę 🙃 🙃 hahhahahahahah

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
W butach, to fakt 😉 Miałam napisać, że ostatnio film oglądałam i to nie jest pierwszy film w którym się takie coś dzieje... 😉 Mianowicie, jest akcja: kobieta w zaawansowanej ciąży, wszystko ładnie, nic się nie dzieje, mają gdzieś jechać samochodem powiedzmy, nagle ona wsiada do auta i łapie się za brzuch i mówi: O BOŻE!! ZACZĘŁO SIĘ!! (chodzi oczywiście, że rodzi) i mało się nie zakrztusiłam i dopiero teraz sobie to uświadomiłam (bo wcześniej nie interesowałam się jak wygląda poród). I myślę sobie kto te filmy nakręca i CO SIĘ MIAŁO ZACZĄĆ TAK NAGLE?? Dziecko ją mocno kopnęło i to znak, że rodzi, czy odstała jeden mocny skurcz i jest już akcja porodowa?? Nie mogę 🙃 🙃 hahhahahahahah

No i prosto po wypchaniu malca na świat ma znów makijaż 😁 🤪

Ona na porodówce ma własnych makijażystów, żeby dobrze wyglądać, a poza tym rodzi zazwyczaj piękne, 3 miesięczne niemowlę pobrudzone krwią udające noworodka 😁

• Mamusia
Hej Laski nadrobię Was później do końca bo teraz nie mam czasu za bardzo. Idę robić kolację. Byłam w mieście na zakupach i na spacerze z Alusią 🙂 Wydałam trochę kasy ale warto było bo kupiłam Jej piękne ciuszki i zabawki. A pro po zabawek to ceny za nie są oszałamiające !! Dzisiaj kupiłam Jej pierwszą laleczkę 😁 A teraz leży w swoim królestwie i podziwia nowo nabyte zabawki i maskotki hahaha 😁 Idę robić papu 😁 😁

• Mamusia
A ja ogladam czasem pierwsza milosc, na wspólnej, prosto w serce co dziennie 🤪, i oczywiście szpilki na giewoncie, i pamietniki wampirów- super!!!!!
A kiedyś uwielbiałam tasiemce brazylie ale Tomek nie mógł tego znieść hahahaha i przestałąm 🙂
Moja Ola już wykąpana leży w łóżeczku i rozmawia z misiami z ochraniacza na łóżeczko 😁 😁
No to chrzciny za chrzcinami u grudniówek hahaha

• Mamusia
Przepraszam, ale na prawdę nie miałam kiedy zajrzeć 😞 Kajtek bardzo mało teraz śpi w dzień, a do tego ciągle jeszcze ogarniamy się z mieszkaniem, kupujemy różne rzeczy, jutro mamy wizytę w poradni neonatologicznej a w piątek scyntygrafie w szpitalu rano, a po południu albo wieczorem wyjeżdżamy do męża rodziców do Żuromina za Wawę a potem wracamy na środę w następny piątek jedziemy do moich rodziców pod Wawę bo musimy ustalić szczegóły chrzcin bo chcemy tam chrzcić, więc same widzicie jak to jest. Cały poprzedni tydzień była u nas moja mama to sprzątałyśmy i rozpakowywałyśmy nas w tym mieszkaniu więc nawet nie miała za bardzo jak zajrzeć. Neta mam tylko bezprzewodowego na razie i często zawodzi a zanim się tak całkiem ogarniemy to jeszcze trochę się zejdzie bo np. okazało się że jednak trzeba tu ściany odświerzyć więc znowu będzie zamieszanie a nawet nie wiem kiedy znajdziemy na to czas 😞 ale już nie zanudzam, na prawdę jutro postaram się do was zajrzeć. Kajtek po szczepieniu na razie ok i miejmy nadzieję że tak zostanie, waży 6,260kg i wam wszystkim przesyła buziaczki 🙂 Biegnę się kąpać bo mnie mąż pogania a Kajtek już mruczy przez sen więc zaraz wstanie, do jutra

hey!
Jestem ja chrzciny mam teraz w niedziele mam zalatwione juz wszystko... Kosciol i restauracje wiec loooz...
Co do seriali ogladam morze milosci i pamietniki wampirow...
Na basenie nie bylam moze dzisiaj lub jutro bede...
Moja wlasnie wali kupala w wibraczku... Dusi jak stara... Hahaha
maja juz duuuuza i jaka zdolna.... Wszystkiedo najlepsiego dla dzieciaczkow...
A my dzisiaj na spacer tez idziemy jak wczoraj bo ladna pogoda...

• Mamusia
Cześć Piękne 🙂
Ola, dawaj fotkę Alicji 🙂 To nie jest prośba, a rozkaz!! 😁
Dzieci są śmieszne jak robią kupę, tak się skupiają i stękają 😁 hahaha
U mnie noc ok 😁 Gosia nie zdążyła fotki mu zrobić, bo od razu się rzuciła na niego w mundurze i mu go zerwała 🙂 hahah 🤪 🤪 🙃 🙃
Od kiedy Krowy chorują na grypę?? Myślałam, że jest tylko ptasia grypa, ale krowia?
Ola, pokaż sukienkę Ali, bo chyba nie dawałaś 😁

a zapomniałam napisać że dla mnie Akla to cały sens mojego zycia... hehehe niewiem jak tyle miłosci mozna przelac dla jednego małego człowieczka 😁 🙃 🤪 🙂 😁

Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
hej 🙂
siedzę i czekam aż mały nasika 😁...już pół godz 😁 nad nim siedzę z pojemniczkiem 🤪 🤪

Ada a mokry ręczniczek czy coś takiego nie przyśpieszy?? 🙂

nie działa 😞
jak zaraz nie nasika to jutro muszę 😞

Alicja i Maja są przesłodkie 🙂
Sebuś nadal główki nie podnosi 😞,kurcze jak miał 6 tyg to podnosił 🤨,tak jest ok,gada,ciągle się śmieje,grzechotki już dawno trzyma itd...tylko ta główka 🤨,oj pewnie późno zacznie wszystko robić 😞,ale to co 😜,ważne,żeby w ogóle

• Mamusia
Aga może sobie śmiało jeść nawet 30 pączków, bo i tak nie przytyje 😜 Ja się ograniczę do dwóch z czekoladą 🤨 🤨
Maja i Alusia przesłodkie 😁 A Ala znowu do taty podobna hi hi 🙂 A to ostatnie zdjęcie jak pokażę Łukaszowi, to będzie mi kazał się zawieźć do narzeczonej!! hahah
Dziewczyny, szkoda że się nigdy nie spotkamy w rzeczywistości 😞
Ada, pochuchaj mu na siusiaka ~~ wiatr zrób hahah 😁

Nina nigdy nie mów nigdy...można kiedyś zrobić zjazd 😁 🤪
z sikania nic,muszę jutro zanieść
Oskar siedział koło mnnie i usnął 😁
potem na spacerek 🙂,ładnie dzisiaj 🙂

• Mamusia
U mnie wczoraj była ładniejsza pogoda niż dzisiaj... 🙂 Prawie poczułam wiosnę 😉
Dotarło do mnie, że już marzec 🤪 🤪 Nie ma to jak bystrość 🤪 🤪 🙃 🙃
Prosto w serce też czasem popatrzę, spodziewałam się czegoś lepszego 😜

A to mój Dresiarz Kochany 😁
[URL=http://img694.imageshack.us/i/11tydzukasia1816.jpg/][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/8951/11tydzukasia1816.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]