Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
HEJ MÓWI CZITOS WAM!!!!!! 😁 😁 😁
Moje dziecko spało dziś do 8:30 😮 😮 Wszoku jetsem 😁 😁 😁
Paula poszła do szkoły i jak nigdy , zadowolona że do szkoły idzie hahahaha. Dużo lekcji mają 🤢 No ale cóż począć .Nasza edukacja była krótsza ☺️
A ja na dziś nie mam planów 😞 Tomek mimo że chory to pomaga mojemu ojcu samochód robić bo mu się zepsuł . A ja w domu z Olą same siedzimy. Paula będzie dopiero przed 17 w domu. Więc chyba wyruszę gdzieś w miasto i do parku się udamy z Olą i suką 😁 😁 😁
OBiad mam naszykowany (kotlety z kury już ubite i ziemniaczki obiorę) A więc co mi pozostaję ???Wymalować lico , ubrać nas i na podryw hahahaha 🙃 😁 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej CiPy !! 😁
Ja wstałam o 10:00 🙂 Ala przed 9:00, ale Mama się Nią zajęła i pospałam 🙂
Dzisiaj chyba na imprezkę pójdę 🙂
Poza tym moja Ala nie chodzi i nawet przy meblach boję się jeszcze Ją zostawić samą żeby postała. Raczkuje, ale po swojemu haha 🙂
Teraz idę się wykąpać i umyć głowę 😁
Ninka a co to jest PUP??? 😁 🤪

• Mamusia
Hej 🙂 kurcze musialam sporo nawet nadrobic 😮 a wiec Mini zazdraszczam Ci takiego weekendu 🤪 no i fotki dziewczynek śliczne!!! Goius duzo faktycznie lekcji ma Paula ale da rade tylko szkoda ze to piatek bo weekend jej sie skraca, no a Ola jakie ma wloski w szoku jestem!!! Sliczna dziewczynka z niej rosnie 🙂 Ola dieta juz takie efekty daje?? Boziu chyba poczytam o niej i sie moze skusze 🙂 Kasiu korzystaj z wakacji jeszcze poki mama jest pod reka i śpij i imprezuj 😉 Marta oby Ci sie z praca udało!!!! Kura myslimy o drugim dziecku bo ja nie chce zeby miedzy chlopakami duza roznica byla ( bo drugi tez pewnie bedzie syn hehe 😉 ) no a zreszta moj maz za miesiac ma 30 🤪 Co do wagi to Dominik wazy 9,5 kg i juz mi ciezko go dzwigac 🤢 lece dalej ogarniac poki maly jeszcze spi 😘

• Mamusia
a co do bucikow to wiem ze powinny byc takie mieciutkie tylko idzie jesien podobno brzydka deszczowa no i Dominik zaczyna chodzic wiec musze mu kupic juz jakies do chodzenia po domu to on zawsze na bosaka 😉 chyba dzis po obiedzie wyrusze wlasnie na zakupy bucikow 😁

• Mamusia
Hejka 🤪
Ola po obiadku juz jest 😆. Była u mnie koleżanka na kawie i cieście (wczoraj jabłecznik piekłam)
Sylwia piękne zdjęcie, pięknie zrobione i Wy pięknie wyglądacie 🙂 🙂 Widać że sie kochacie.Fajnie patrzec jest na kochających sie ludzi 🙂 Obcięłaś włosy???? Czy zawsze miałaś krutkie ? Miałam wrażennie że masz o wiele dłuższe włosy 🤨
Kasia a Wy z Mankiem też sie kochacie przecież 😆 I teraz ta rozłąka, jak wrócisz do UK to padniecie sobie w ramiona i będziecie sie tulic jak dzieciaki hahahaha A przecież zawsze w małżeństwie sa jakieś nieporozumienia i sprzeczki , bądz wymiany zdań.
My z Ola znów chyba na spacer pójdziemy bo co tu w domu robić ???
Ja chyba do jakiegos sklepu z ciuchami pójde bo nie mam bluzki na chrzciny w niedzielę 😞 I nie mam w co się ubrać 😞 😞 😞
A co do chodzenia dzieci to będzie urwanie głowy 😮 Moja raczkuje i wszędzie jej pełno a jak zacznie chodzić na nóżkach i biegac to co to będzie ????? O jaaaaaaaaa , na smyczy ją będę trzymała hahahahaha.
No to ideM na spacer 😉 😘 😘

• Mamusia
Gosia hahahaha NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ 😁 😁 U kobiet ten tekst tak często występuje jak u facetów: ALE O CO CI CHODZI??!! hahahaha Ja mam chyba z 80 bluzek, ale tez nie mam się w co ubrać 😁 Dzisiaj idę na balecik 😁 😁 Hmmm..... Gosia i wiesz co??? Nie mam się w co ubrać 😁 hahahaha

• Mamusia
Mrówo witaj na pokładzie 🤪 😘 😘 Co tam u Was??? A Kajtuś jak się ma ???
Kasia ja też czekałam na górne ząbki, az tu nagle wyszedł taki mały biały ząbek hahahaha , i cieszę sie że bezboleśnie.
Muuuućka Tita jaka łodka jest 😁 😁 i ta opaska z kokardą 🤪 no a butki pierwsza klasa 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Mrówa, sprawozdanie pisz 😘 😘 nie było Cię chyba 100 stron temu 😉

Majka ma zwariowane buty 🤪 🤪 🙃 🙃

Sylwia, zdjęcie pewnie Twoja siostra robiła 😁 Rzeczywiście, widać że się dobraliście 😁 Chciałam zauważyć, że Sylwia ma dużo gracji w sobie 😁 😎 😎 😎 ooooo

Foka rozwiodła się z Mańkiem, a wyszła za mąż za dr Ducana hahaha 😁
ślina mi leci na takie dobre rzeczy 🤪 🤪 tylko leń ze mnie i robić mi się nie chce. Nie lubię gotować tylko dla siebie.

Wieprzowina, jaki Ty masz piękny awatar.... !! A piękny jest, bo tam jest Twoja słodziutka córeczka 😁

Dzisiaj jadłam na mieście i dostałam surowego kotleta ... no ja jebie! Ale oczywiście obsługa chciała mi wmówić, że różowy kotlet jest usmażonym kotletem 🤪 🤪 😠 😠 Zwrócili mi kasę za niego...

• Mamusia
Hahahahaha Kura dostała surowe mięso 😁 😁 😁 😁 Masz nauczkę - nie jedz na mieście 😜 😜 😜 😜
A tak serio to bym sie wściekła gdybym dostała surowe mięcho do jedzenia, tez bym żądała zwrotu kasy 😠
A no zapomniała ja napisać że awatar Pigi jest superoooowy 😉 Alusia śliczności 🤪
Moja Ola spała juz na noc - tak myślałam , ale po godz. obudziła sie jak nowa 😠 I nawet nie myśli aby pójśc spać - łobuzica jedna 😁 😁 😁 Szaleje w łóżeczku 😁 😁 😁 Ide jej kolacyjkę dać 😉