Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Tak ściąć nie chcę 😜 Nigdy nie zetnę swoich włosów 😁 Szukam jakiegoś koloru 😜 hahaha
Ola.... mój jak otworzy szufladę, to już jej nie zamknie 😠 😠 Ciuchy zamaist w szafie rzuca na fotel, a ja tylko chodzę i zbieram... i jeszcze milion innych rzeczy 😠 Oni lubią chaos 😉

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
To u Was jest odwrotnie 🙂 hihi. A jak są dzieci, to już w ogóle jest chaos 😁
Ja odkąd miałam się oszczędzać już nie odkurzam codziennie i przestałam się tym stresować. Jest trochę bałagan, ale jest czysto...ale nie tak jakby mnie to zadowalało. Ale nie mam siły już latać ze szmatą i zrywać paneli odkurzaczem 😜

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
Żebyś wiedziała Nina że mnie skusił ale wybiore chyba droższego z pozytywką i już z Polski wysyłka 20 zł więcej ale warto i jeszcze ma zasilacz i nie muszą być baterie hehe http://allegro.pl/lampka-nocna-zolw-projektor-gwiazd-pozytywka-i1322822925.html

Mi się bardziej ten pierwszy podoba. A takie samo światło daje ten drugi??
Bo ja nie lubię pozytywek, może dlatego hahahah 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
U Was to jest podział obowiązków 😁 U mnie to wszystko bym mogła napisać : ja ...

NIna Oliwka się urodziła to ja karmiłam mój przebierał i tak prawie do roku...teraz ja kąpie małą ubieram,podcieram tyłek,a on robi jej amku,i piciu wlewa a ona potrafi wypić ponad 2 litry picia dziennie 🤪

Ale dużo pije 🤪 🤪 🙂
Ciekawe jak to u nas będzie, jak się mały urodzi... obym się pozytywnie zaskoczyła.

• Mamusia
Czesc Brzuszki, ja wlasnie nadrabiałam co naskrobalyscie od wczoraj popoludnia! Aga Mini - fajnie, ze wszystko ok i jestes 🙂. A ja dopiero obejrzalam tego zolwia - fajny! nie wiem dlaczego ja sobie zakonotowalam, ze to zolw zywy - to chyba po tych krolikach/chomikach 😮 😁. Ja jeszcze w ogóle nie mam siary...hmm,, zobaczymy. Poza tym ja budzę się 3 razy w nocy i wg mnie to już dużo, co dopiero 12 😮. Ale u nas szaro i brzydko...miłego dnia!

• Mamusia
MINI! 🙂

Wiem, wszystko wiem, bo tu zaglądałam do dziewczyn i szukałam jakichś informacji 🙂 super wieści! 🙂 zazdroszczę, kochana 🙂 i trzymam kciuki za dalszą część 🙂) ucałuj Oliwkę, a Oliwka niech ucałuje Twój brzuszek 😉 trzymajcie się cieplutko! 🙂

wysprzątałam wszystko,w łazience mam dziurę i mi wieje z klatki z dołu 😞,muszą przyjść to zrobić 😠
brzuch twardnieje a w nocy litr mleka wypiłąm tak mnie zgaga męczyła 😞
Aga nie miałam okazji Tobie pisać,że siecieszę farciaro,ze mała sie obróciła 😁

• Mamusia
Hej ja jestem 🤪 🤪 🤪
Ola Może mała chce sie juz wydostac z brzucha i dlatego tak wariuje 😁
Ninka he he he Tomka nie zajeżdziłam hahahaha - jeszcze 😉
Ja też mam siarę, I to prawda ze siara nie oznacza douzo pokarmu.
Aga Mini ciesze się że mała odwróciła się i stoi na główce 🤪
Jutro mam chrzciny , i wyobrazcie sobie że wczoraj wieczorem przyszedł Tomka brat z narzeczoną i oświadczyli że 4 grudnia biorą ślub. Boże dwie koperty trzeba szykowac 😞 A tu kasy mało 😠 Zła jestem .

• Mamusia
Dzień doberek krowy 😉 A ja oczywiście wstałam godzinę temu więc zdążyłam zjeść śniadanie i Kit Kat'a 😁 Mąż chce jechać do rodziców a mnie szlag już trafia na samą myśl no ale nie można się mu dziwić 🤔 Dzisiaj zaczęłam 36 tydzień ... 🙂 Mała szaleje po śledziach i słodkim 😜 Aha Mini- nie ma nic gorszego niż żyć z alkoholikiem ale niestety to choroba 😞 Mój tata ma co prawda do nas wszystkich szacunek aczkolwiek nie może przestać pić 😞 I nie wiem jeśli nie zdążę się stąd wyprowadzić co to będzie bo niby obiecał że przestanie jak się mała urodzi ale słabo to widzę 🤨 Ola- ja tak koło 5-6 razy do łazienki biegam a daleko mi do porodu, nie wyobrażam sobie chodzić dwa razy więcej- może w łazience zamieszkasz 🤪 😁 Ada- jak nie urok to... chyba w tygodniu wlecą robotnicy zamurować tą dziurę ?| 🤔 Sylwia jak zwykle sprząta i prychci coś w kuchni 😉 Ninka a Ty to łóżeczko już macie czy dopiero zamówiliście? 🙂 Aga Kropek mówła, że ciężką noc miała więc może i ona pierwsza będzie 🙃 😁 A Iwonki jeszcze dzisiaj nie było i Agatki .. 🙂 P.S. Gosiu współczuję tych wydatków tuż przed Świętami i narodzinami małej no ale cóż zrobić 😉