Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
I dupa jak mam czas to cos sie zepsulo,prosze to naprawic...

Ja totalnie wykonczona po szkole rodzenia,dzis cwiczenia,nameczylam sie troszke le i usmialam z mojego ukochanego M poprostu dostalam takiego napadu smiechu jakiego juz dawno niepamietam,my to we dwojke niemamy kondycji 😉,myslalam ze bedzie gorzej ale bylo fajnie,pozatym jako jedyna z 10 pan zostalalam pochwalona ze najlepiej oddycham brzuszkiem,bylam w szoku bo jak wam wczesniej pisalam najbardziej tego sie balam a tu okazalo sie ze jestem w tym najlepsza...

• Mamusia
Marzi to fajnie, że byłaś tak zadowolona z dzisiejszych lekcji. 🙂

U mnie też forum siada, widzę stronę z najnowszymi wpisami, ale już nie mogę cofnąć na starsze. 🤨

Trudno, mam nadzieję, że to naprawią. A tymczasem... dobranoc i miłych snów! 🙂

• Mamusia
Ja obieram ziemniaczki,wczesniej zawiozlam zwolnienie swoje do pracy i wstapilam do biedronki,pozniej zas jedziemy do znajomych na plotki,a moj luby na cos z % 🙂 wiec moze napisze poznym wieczorkiem...Milej i spokojnej sobotki...

A tak wogule to co tam u was mamuski dzis slychac???

• Mamusia
Cześć Dziewczynki! Ja na chwilkę wpadłam.Bylam dziś w sklepie z dziecięcymi rzeczami. Że nie miała kasy to wyszłam ze smoczkiem za 10zł.Ale ile pięknych rzeczy sie na ogladałam i wózków i łozeczek 😞 Trzeba mieć dużo kasy na takie zakupy.I muszę przyznać ze chyba w sklepie są takie same ceny jak na allegro. Tylko na allegro jeszcze przesyłka. Więc średnio się opłaca.Ale narazie nie mam co marzyć.Może uda mi się w tym tygodniu łózeczko kupić. Eh sma nie wiem.Miłego popołudnia życzę!

gosia82 napisał:
Witam 🙂

I zaś tak samo działa 😠 naprawią to dzisiaj czy nie 😠
Ja już na nogach heh,jak nigdy,wstawiłam obiadek,zaraz lecę do sklepu,a jeszcze tyle przede mną,pranie muszę wstawić,posprzątać trochę 😲 cały dzionek minie.

Miłego dnia życzę 🙂

Problem został rozwiązany
Pozdrawia
Admin

• Mamusia
Spóźnione dzień dobry! 😉

Widzę, że psujące się forum odstraszyło mamusie... Pewnie nie chcą się denerwować! :P
Na szczęście już po wszystkim...
Witamy pana Admina i dzięki za naprawę! 😉

A, dzięki za link Gosiu! 🙂

Ja dziś mykam dalekooo... na wieczorek panieński do koleżanki. 🙂 Nie będzie mnie na necie, hm, w najlepszym razie aż do jutra wieczór. Także do zobaczenia! 🙂

• Mamusia
Witam wszystkie mamusie..wczoraj tak chcialam sie wyzalic a nie moglam zadnego posta napisac 😞 ale fajnie ze juz jest ok..pojechalismy wczoraj do kliniki na wizyte..wyobrazcie sobie ze czekalismy w kolejce 3 godz 😮 nie bylo gdzie usiasc..tyle kobiet ale myslalam ze warto bo zobacze mojego synka na usg..dowiem sie ile wazy itp..po tym czekaniu zostalam wezwana do lekarza-babki-jakiejs muzułmanki ktora zmierzyla mi cisnienie i kazala przyjechac za 4 tyg czyli w 36 tyg...i to byla cala wizyta ☺️ ...ku**a myslalam ze pekne ze zlosci..cisnienie to ja moglam sama sobie w domu zmierzyc..ostatni raz malutki byl mierzony w 26tyg gdy wyladowalam w szpitalu czyli 6 tyg temu..nie wiem czy dobrze sie rozwija nic niewiem..tak wiec jutro jade do polskiego ginekologa prywatnie..ale az 200km...auu taka podroz mnie wykonczy..ale co tam oby wiesci byly dobre..ahh jeszcze zapytalam ta babke czy robia testy na paciorkowca czyli gbs..a ona ze NIE..i tyle..milego weekendu zycze..buziaczki kochane..i dla dzidziów tez 😘 zapomnialam dodac ze samopoczucie tez mam kiepskie bo cos mnie kluje w dole brzucha od czasu do czasu..ahh 🤢