Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to ja sie zaraz zbieram na ktg do szpitala.Podsluchamy sobie nasze sloneczko 🙂Tatus na szeczescie ma urlop,wiec idzie ze mna 🙂Musze wam sie pochwalic,ze od kiedy dostalam te tabletki,to mnie wszystko mniej swedzi i juz nawet noc spokojnie przesypiam.Ja to mam nadzieje,ze tabletki zrobia swoje i do porodu sie wszystko w miare unormuje i nie bedzie zadnych problemow 🙂

• Mamusia
Kupiłam kilka ubranek (ciągle wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie na poważne zakupy) i pierwsza myśl jaka się pojawiła przy ich oglądaniu to "Boże jakie one duże"... Oczywiście zaczęłam od rozmiaru 56, czyli naprawdę minimum, a i tak przeraża mnie wizja porodu. Na dodatek kilka osób stwierdziło,że niepotrzebnie kupiłam te najmniejsze, bo dziecko pewnie i tak się nie zmieści.
Mój "maluszek" już w 20 tyg. miał obwód główki 19cm, a co będzie w 40?
Naprawdę nie potrafię wyobrazić sobie tego dnia...To musi być straszne...Wy się wcale nie boicie?

• Mamusia
edi ja dokladnie tak samo do tego podchodze.Bylismy dzis na 1 lekcji szkoly rodzenia.I akurat o porodzie bylo.Maz dzielnie to zniosl 🙂 🙂Ale zadowolona jestem,ze tam poszlam,bo dowiedzialam sie,ze jezeli wyniki nie beda mi rosnac,to bede mogla rodzic w wodzie 😁 😁 Ktg dzis znowu w normie 🙂Dzis wiercipietka wykonala 230 ruchow na godzine 🙂Nie lubi jak cos jej na glowe zakladaja hihi 😉No i w piatek znowu ktg plus pobranie krwi i usg.A w czwartek idziemy na usg prywatnie i juz sie doczekac nie moge,zeby moje cudo podejrzec 🙂

• Mamusia
ja kupilam fisher price, ktory sam buja z projektorem i kołysankami, bardzo fajny używany kupisz na allegro za pól ceny, a na prawdę świetna rzecz i drugi mam taki zwykły pożyczony od koleżanki, ale właśnie to krzesełko kupiłam tez z możliwością rozłożenia i może slużyć jako leżaczek np u rodziców zanim nie zacznie sama jeść 🙂

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...
  • 4 tygodnie później...
Witam Was kochane, ja od piątku zaczynam 30 tydzień, już nie mogę sie doczekać końca, tym bardziej że maluszek nieźle szaleje 🙂))co oczywiście jest bardzo przyjemne, ale czasami bolesne 🙂)hihi.Jeśli chodzi o samopoczucie to nieźle, za wyjątkiem problemów ze snem (a raczej z ciągłum wierceniem się z boku na bok i bólem w jednym żeberku 🙂))-czy Wy też macie takie problemy? Pozdrawiam cieplutko 🙂 😘

• 1 miesiąc później...
  • 2 miesiące później...
  • 2 lata później...