Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 295
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wszyscy mowia, ze mam maly brzuch jak na ten czas i na dodatek nizej osadzony to mi na pluca nie uciska 🙂 moj gin powiedzial, ze mam sie z tego cieszyc bo na pewno jest mi lzej 🙂. Myslalam ze przez to moja corcia mala jest, ale z usg wyszlo ze w gornej polowie normy ma parametry takze wszystko idze w nia a nie w mamy bioderka :P wspolczuje tym co jest ciezko, ale dla naszych pociech wszystko zniesiemy 🙂

• Mamusia
Mi sie juz brzuszek obnizyl,wiec pod tym wzgledem jest mi latwiej.Ale od soboty zebra po prawej stronie tak mnie bola,ze oddychac momentami nie moge.I ten bol w ogole nie ustepuje.Powiedzialam o tym wczoraj poloznej,a ona mnie uswiadomila,ze mam najzwyczajniej w swiecie zbite zebra..Moja panienka podobno tak mnie skopala,ze teraz mama oddychac nie moze.I polozna stwierdzila,ze nawet do 2 tygodni moze potrwac,zanim mi to przejdzie.Az sie boje,co mi slonko zrobi,jak juz sie urodzi 😉

• Mamusia
kasia87krk napisał(a):
ja juz sie urodzi Monisia to bezie spkojnia jak Aniolek 🙂 dziewczynki maja to do siebie ze sa grzeczne 🙂 dopiero okres dojrzewania da znac o sobie 🙂 albo ciaza, bo ostanio maz stwierdzil ze jestem strasznie nieznosna i humorzasta 🙂

Ona juz w brzuszku jest niegrzeczna 😁 😁 I pewnie sie po porodzie nie zmieni.Mojej siostry coreczka ma 2 latka i dalej lobuz z niej wielki.I powiem ci,ze ja bym sie tez na taka lobuziarke nie obrazila 😜

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...