Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 504
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ciezko 😞bardziej jestem zmeczona psychicznie niz fizycznie tym oczekiwaniem 😞zostalo 4 dni do trminu mam nadziej ze sie cos ruszy i bedziemy nareszcie razem 🙂......mecza tez stale pytania znajomych jeszcze nie urodzilas 😞uhhh.........to jest koszmar!!!

hejka 🙂
ja mam podobnie...wieczne pytania i telefony,czy coś się dzieje i czy synek daje jakieś znaki, a do terminu jeszcze 5 dni..:-)chociaż nie ukrywam,że juz bym chciala go tulić w ramionach 🙂 Ja też jestem zmęczona,jest mi ciężko, bo doszły upały ponad 30 stopni C- palce jak serdelki..hihi,stopy też wyglądaja jak małe baloniki, ale czekam...z niecierpliwością na rozwiązanie.
Pozdrawiam 🙂

• Mamusia
Ja jutro oficjalnie zaczynam 40 tc i też już czuję się ociężała 😮 Ehhhh i te telefony...wiem coś o tym 😜 Wszyscy pytają, pytają, pytają...Też chciałabym tulić już córcię w ramionach, ale nie pozostaje mi nic innego jak cierpliwie czekać na rozwój wydarzeń 😁 Wkońcu poród musi kiedyś nastąpić... 🤪

• 1 miesiąc później...
  • Mamusia
Justi, trzymaj się, jeszcze tylko trochę 🙂!.. Ja jestem w 33 tyg., prawie 34, a dzidzia jeszcze nie odwrócona jak należy:/ Niektóre dziewczyny chcą cesarki na żądanie, a ja dla odmiany tak bym chciała rodzić normalnie.. Co ma być, to będzie. W końcu jeszcze troszkę czasu zostało, a nuż fiknie 🙂 Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
  • Mamusia
Dzisiaj mam termin mialam przyjsc do lekarza,przychodzę a jej nie ma! Zadzwoniłam,mam czekac ale dziewczyny mi tutaj radzą zebym pojechała jutro do szpitala na wszelki wypadek,nie mam skierowania na ktg wiec pewnie będę bulić 😠 Niepoważne to wszystko. A jak Ty się czujesz Madzik?

Madzik ja przy Kubie też nie miałam żadnych objawów 😉 Nawet po wywoływaniu )5,5 godz wstrzykiwali mi oksytocynę 😜) lekarz stwierdził ,że za 2 dni kolejna dawka - i jak się nagle zaczęło to pomimo przeterminowania udało się wszystkich zaskoczyć;p