Skocz do zawartości

2011 lutowe dzidziusie na start!!! :D | Forum o ciąży

aallicee

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie Natalia Kaczmarek (Szklanko) Bialystok 🙂 dodawajcie mnie ! 🙂
Joanna co do ruchow to ja ostatnio czulam tez czesto i szczegolnie jak sie polozylam czego wczesniej nie mialam. Teraz jakos od wczoraj mala sie malo rusza 😞 troche sie martwie, znaczy czolam jakies tam kopniaczki, ale nie duzo. Naszczescie dzis mam wizyte to pewnie uslysze serdusio 🙂
Monic a jak znalezc ciebie ?? 😉
buziaki :*
Ps. Mnie musicie dodac do znajomych zeby poogladac 😜 bo zastrzeglam :P

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂 ja codzienie czuje moje maleństwo z rana po południu i wieczorkiem a dziś w nocy mnie obudził poważnie tak sie strasznie wiercił i uciskał że aż sie obudziłam hehehe 😉
Joanna wydaje mi sie że moje maleństwo też ma chyba juz początki na ADHD hihihi nawet na usg to można zauwazyć 😉

Na nk też jestem Ewelina Wielebnowska-Polesz jastrzębie Zdrój. Więc do zobaczonka 😉

• Mamusia
Dzięki kobitki 🙂 Bardzo ładne z Was mamusie 🙂
Natalia ślicznie wyglądałaś w dniu ślubu, skromnie, elegancko, stylowo i z klasą 🙂
Monia świetne masz oczy 🙂
No i Ewcia,Ty również wyglądałaś przepięknie w dniu ślubu! Uwielbiam oglądać zdjęcia ślubne 🙂
Pozdrawiam Was serdecznie!

• Mamusia
No super mamuśki:P Zdjęcia slubne piekne też uwielbiam oglądać 🙂 Monic ty na tym jednym zdjęciu to masz oczyska 😁 na prawde śliczne!!!
Nanusia Blog super oglądałam wczoraj a dziś mężowi pokazywałam 😉 Powiedział że synowi kupi body z Metalicy hehehe 😉 Świetne naprawde 🙂

• Mamusia
Joanna teraz twoje ogladam 🙂 Dziewczyny wy to mialyscie sluby z prawdziwego zdarzenia ehhhh taki jeszcze przedemna. My dopiero mielismy slub cywilny tutaj w Chicago. Nie bylo mojej rodziny przyjaciol mamy !!! Tylko mego meza mama dziadek i jego mlodszy brat. Koscielny bedzie jak juz bede miec papiery i bede mogla podrozowac do Polski 🙂 wtedy beda wszyscy rodzina przyjaciele itp 🙂 Nie doczekam sie !! Ja tez uwielbiam zdjecia slubne ogldac- sliczne skuienki mialyscie, fryzurki 🙂 marzenie !! 🙂