Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
My sie czujemy dobrze.Malutka ostro kopie,nie wiem kiedy ona spi.W piatek na ktg wyszlo,ze wykonala 437 ruchow na godzine 🙂 🙂Co swiadczy o jej zdrowiu 😁 Wczoraj wieczorem tesciowa do nas przyleciala,wiec mam zajecie na ten tydzien.Postanowilismy jej nie mowic o tej calej sytuacji,bo by mi kobieta na zawal padla.Powiedzielismy jej ze ktg jest tu rutynowym badaniem po 30 tygodniu ciazy,a leki dostaje,bo mnie skora swedzi z powodu podwyzszonego poziomu hormonow.A u lekarza i tak nic sie nie dowie,bo bedzie po angielsku 😉 A ja jestem dobrej mysli,bo najgorsze,co mozna zrobic,to sie zalamywac.W koncu to,ze to mam nie oznacza od razu,ze cos musi sie stac.Bagiro naprawde bardzo,ale to bardzo mi przykro z powodu malutkiej.Nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazic,w jakich nerwach i strachu musisz teraz byc.Ale mowie ci,napewno bedzie dobrze.Musisz byc dobrej mysli!!

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bagira wspolczuje przeciez ta Twoja corecka taka malutka niczemu winna a juz przpieta do tylu kabli, to srece moze peknac na taki widok, a tego lekarza bym za ja.. powiesila!!! ale napewno bedzie wszystko dobrze, musi byc 🙂 wszystkie trzymamy kciuki za Twoja coreczke 🙂

• Mamusia
Dziekuję jeszcze raz dziewczynki :kiss Musze pogadać z naszymi znajoymi oni tez sa cieci na tego lekarza więc jakąś petycję się złoży bo lekarz ma leczyć a nie kaleczyć.
O wage Waszych kruszynek się nie martwcie, nawet jak się urodzą takie tyci jak moje to szybciutko nadrobią 😉

• Mamusia
No to nasze gratulacje 🙂 Niech sie synus zdrowo rozwija 🙂
Bagira troszke mnie przerazilas, ale mam nadzieje, ze nie zawsze jest tak zle 🙂 No i zdrowka dla córeczki.
Ja mam ostatnio straszne klucia w brzuchu, ale nie wiem czy jest jakis sens kontaktowac sie z lekarzem, bo to podobno normalne ... mam nadzieje 😞
udanego poniedzialku 🙂

• Mamusia
Bagira wiem,ze pewnie jestes teraz w szpitalu z malutka,ale prosze,jak bedziesz miala chwile,to daj znac,jak ona sie czuje.Bo caly czas o niej mysle.Mam nadzieje,ze juz jest duzo lepiej i odlaczyli ja od tej glupiej aparatury.A zeby zlozyc skarge musisz napisac pisemna skarge do menagera przychodni i idz do citizen advice bureau.Wiem,bo sama tak skladalam skarge,jak bylam bylam w 12 tygodniu ciazy

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂
Monisia, małą odłączyli dzisiaj d kroplówki 😆 Jest lepiej więc chyba Wasza pozytywna energia malusiej się udzieliła 🙂 Teraz ja chora a oni nas tu wędzą ze szok. Oby jak najszybciej do domciu.
Idę się dziewczynki kompac i spać. Gonie teraz każdy dzień, za synkiem tęsknie i reszta ferajny.
Kolorowych brzuszki 😘

• Mamusia
Agussia najlepiej napisz do niego prywatna wiadomosc jak masz cos pilnego .

Nusia no no, ile to juz dni przeterminowana jestes??
Sliczny brzucio 😉
Dawno mnie tutaj nie bylo i myslalam ze jak wejde to pewnie juz bedziesz miala corce przy sobie 🙂

• Mamusia
Bagirko,nawet nie wiesz jak sie ciesze 🙂Naprawde mi ulzylo 🙂Nusia ja mojemu dziure wierce o taki fajny fotel bujany,ale raczej sie nie doczekam,bo pan twierdzi,ze nie mamy miejsca w mieszkaniu i ze kupimy po przeprowadzce..po wakacjach 😜 No to ja sie zaraz zbieram na ktg do szpitala.Podsluchamy sobie nasze sloneczko 🙂Tatus na szeczescie ma urlop,wiec idzie ze mna 🙂Musze wam sie pochwalic,ze od kiedy dostalam te tabletki,to mnie wszystko mniej swedzi i juz nawet noc spokojnie przesypiam.Ja to mam nadzieje,ze tabletki zrobia swoje i do porodu sie wszystko w miare unormuje i nie bedzie zadnych problemow 🙂