Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosiu ja kiedys kolezance jak rodzila na karcie dla dzieciecia napisalam ten tekst, bo jest przepiekny, ja jeszcze nie planowalam dziecka wtedy a sie poryczalam jak to pisalam!!!! 🙂
Ja mam tak samo,zeby sie dostac do Londynu to z pol dnia pewnie....

• Mamusia
Monia a odnosnie tej dietki wierze,ze dziala , poniewaz ja stosowalam taka sobie dla zdrowia, nie jedzac chleba , makaronow itd. po prostu z glowa , i to dziala,bo to cala maka zatrzymuje sie dluzej w jelitach i to samo jest z miesem,ale to juz Wasza decyzja, bo ja i tak jestem jaroszka 😁

• Mamusia
Taaa ale dietka bedzie jednak od poniedzialku,bo wczoraj skusilam sie na golabki a w sobote tez napewno sobie pojem 😁 😁 W koncu impreze robie i gotowac na nia bede 😉To daj znac co dobrego mam obejrzec 😉Szefowa wykapana,teraz tata butle wciska,ale cos jesc bidulka nie chce.Ja to sie boje,zeby sie zabkowanie czasem nie zaczelo.Sylwia a ty jak bedziesz dola lapac,to przeczytaj sobie co Gosia wkleila 🙂

• Mamusia
A Julka zaraz po kapaniu padla i dalej jesc nie chciala.Wiec czeka mnie pierwsza od nie wiem kiedy pobudka w nocy,bo ostatnia butle na sile jej wcisnelam przed 18.I martwie sie,co to moje dziecie dzis takie marudne i jesc nie chce,bo u niej nie jest normalne.Posmarowalam jej dziaselka mascia i wtedy dopiero sie w miare uspokoila i zasnela

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Gosia ty moj szpiclu kochany:*:*:*Wszedzie mnie znajdziesz 😁 Ja na dziasla uzywam calgel w masci a po szczepieniu dawalam jej calpol w syropie.Ja sie boje,ze to zabki 😞

widzisz jak ja Cie kocham nigdy sie mnie nie pozbedziesz 😜

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
A co do gadania,to jak zacznie ci opowiadac,to potem zatesknisz za ta cisza hihi.Nie denerwuj sie,napewno niedlugo zacznie ci gugac.A nam sie dzis Julka smiala w glos,az sie zanosila 😁 😁 Ja sie poplakalam,a meza zatkalo 😁

fajnie by bylo... ona nawet miskami ani niczym sie nie interesuje. kupilam jej ta mate zbaczymy czy na to zareaguje bo bujak jest schoany bo aby zawadzal. moze ona ma za malo milosci? 😞

• Mamusia
Ja cie tez kocham:*:*Ale czasem,to ty glupoty gadasz!!Milosi to napewno ma duzo.Julka tez dopiero ok 2 miesiaca zaczela mi sie rozkrecac,bo tak to tylko jadla,srala i spala 😁 😁 Dobra lece z mezem na psp pograc,bo dostalam moj prezent urodzinowy troche wczesniej i ide troche potancowac 😁 😁

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Ja cie tez kocham:*:*Ale czasem,to ty glupoty gadasz!!Milosi to napewno ma duzo.Julka tez dopiero ok 2 miesiaca zaczela mi sie rozkrecac,bo tak to tylko jadla,srala i spala 😁 😁 Dobra lece z mezem na psp pograc,bo dostalam moj prezent urodzinowy troche wczesniej i ide troche potancowac 😁 😁

ja tez chceeeeeeeeeee 😁 mam pomysl nagraj jak tanczycie i wrzuc nam filmik 😁

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
A co do gadania,to jak zacznie ci opowiadac,to potem zatesknisz za ta cisza hihi.Nie denerwuj sie,napewno niedlugo zacznie ci gugac.A nam sie dzis Julka smiala w glos,az sie zanosila 😁 😁 Ja sie poplakalam,a meza zatkalo 😁

fajnie by bylo... ona nawet miskami ani niczym sie nie interesuje. kupilam jej ta mate zbaczymy czy na to zareaguje bo bujak jest schoany bo aby zawadzal. moze ona ma za malo milosci? 😞

Gosiu, na poczatku to ty musisz mala zainteresowac zabawkami, ona jeszcze jest za malutka, ale moim zdaniem nie zaiteresuje sie miskami, ale roznymi grzechotkami i grajacymy zabawkami 😉
pamietam, jak od poczatku siedzialam przy kayce i potrzasalam jej roznymi takimi, prawda, duzo czasu mi to pochlanialo, ale ona teraz uwielbia zabawki i chetnie bawi sie sama. na wszystko potrzeba czasu. 🙂

• Mamusia
Witam.Napewno nie nagram wam filmiku jak tancuje hii 😉Kaska ja tak samo kolo malej siedzialam i jej machalam,pokazywalam.Z reszta caly czas cos jej opowiadam,tlumacze,rozsmieszam i pokazuje rozne rzeczy.Biore ja na rece i pod domu oprowadzam,albo klade sie z nia namacie i pokazuje wszystko.Ale ja po prostu kocham spedzac z nia czas i sie nia zajmowac.A usmiech ktory co rano od niej na dzien dobry dostaje jest najpiekniejsza rzecza w moim zyciu.Bo tak naprawde ten maly szkrabek nadal dopiero sens mojemu zyciu 🙂Ale sie rozpisalam 😉Ale o niej moge godzinami mowic i mi sie nie znudzi 😁
A dzis Julka tradycyjnie o 5 na karmienie wstala,mimo ze nie jadla od 18,ale i tak sie 3 razy obudzilam,bo sie przez sen rzucala,a ja wisialam na lozkiem,zeby sie upewnic,ze nic sie nie dzieje 😉I wstala z krzykiem o 8,przytulilam ja i zasnela dalej..Mam nadzieje,ze dzis bedzie lepiej,bo cos ja ewidentnie meczy i ja nie wiem co.Zobaczymy jak wstanie.Dobra,ide sniadanie zrobic,bo glupia zamiast zrobic sniadanie to do was najpierw wlazlam 😉