Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Niusia Julka to chuderlak,jak sie przyjrzysz to i zeberka sobie mozesz obejrzec 😁 😁 Ona codziennie czegos nowego sie uczy 😁 Maja mna tez ten film wstrzasnal i slugo po nim plakalam,a potem wycalowalam moja mala krzykaczke dziekujac Bogu,za to,ze jest zdrowa 😁 Gosia tak mi sie przypomnialo,ze kiedys mialas problem z ta mata z ebaya.No i mi sie wtedy wyjechalo i nie wiem jak sie akcja skonczyla...Ide pod prysznic.Tata polozyl Julke spac,a ta zabawke za ucho ciagnie i sie cieszny no i ani mysli spac 😁

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
monika kase oddal 🙂 ejj a ja sie nie moge niczym pochwalic co moja umie... ona w rozwoju stanela? 🤢
poswiecam jej siebie jak tylko moge, gadam z nia, bawie sie, przytulam... boli mnie to ze marcin tyle pracuje reszte przesypia i tak naprawde ona ma tylko mnie do takich zabaw itd 😞 widze ze ja kocha i bardzo jest szczesliwy gdy sie do niego usmiecha badz gada z nim, probuje jej dawac podwojna milosc ale nie zastapie jej ojca. Zawsze cos musi byc za cos 🥴

• Mamusia
Doberek moje panie.Witam sie po wyjatkowo wspanialej nocy 😁 😁 Tak sobie mysle,ze i dzis mojej dziecinie masaz zrobie,bo jak zasnela wczoraj,tak o 4:20 obudzila sie na jedzonko i potem pospalysmy do 8:30 🤪 🤪Pierwszy raz od kiedy wrocilismy z Polski wstalam pozniej niz o 6:30 😁 😁 Juuuuupi 🙂 🙂A ja musze mlodej koldre na podlodze klasc,bo sie tylko obudzila i piruety znowu strzela hihi 😁 Kurcze,musze isc Piotrkowi kapielowki kupic,bo zostawil w Polsce,a jutro na basen idziemy 🙂A co do witaminy C,to juz smsa wyslalam 😉

• Mamusia
eh, bylam u zembologa i nic nowego.... jeden zabek plomba do wymiany bo sie kawalek ukruszyl, ale on nie chce robic standardowej tylko jakas super z odlewem wiec mam miec jeszcze 2 wizyty..........:/taki lekarz powiedzial-wykorzystajmy angielska sluzbe zdrowia, zrobi mi cos co by kosztowalo okolo 400 funtow 😮
a na dziasla mowil,ze zele sa do dupy,zeby plukac czyms z fluorem np colgatem..

• Mamusia
Maja a dziasla ci krwawia i puchna?Bo jesli tak,to ja mialam ten sam problem.Dentystka kazala mi kupic tasiemke dentystyczna,nie nic i czyscic chociaz raz dziennie po myciu i potem plynem wyplukac.Pierwsze 2 tygodnie mi krwawilo,ale potem wszystko mi zeszlo 😁 😁 A masaz obiecuje nagrac,ale pewnie jutro,bo dzis Piotrek pozno wroci 😞 A ja wlasnie z zakupow wrocilam i znowu tej malej cwaniarze ciuchow nakupowalam 😁 😁 Mnie nie powinni do H&M wpuszczac 😁

• Mamusia
hej kobitki 🙂
ja tez wlasnie z zakupow wrocilam i tak samo jak zwykle Milanowi nakupowałam... nie idzie się powstrzymać 😁 dla Niego moglabym caly sklep wykupic 😜 a On i tak mi strasznie szybko wyrasta... wczoraj kupiłam bluzeczki na 6-9 i są dobre 😉 ale te rozmiary tez są takie rozne!

• Mamusia
🙂Sylwia sie nie tlumacz rozmairami 🙂 masz kawal slicznego chlopa 🙂
Monia dziasla mi nie krwawia ani nie puchna tylko sa wrazliwe bardzo jak szczotkuje zeby , zwlaszcza przy jedynkach, lekarz mowil,ze fluorkowanie powinno pomoc, sprobuje 🙂 ale dziekuje, by the way, jak wyglada ta tasiemka, chyba nie masz na mysli nici dentystycznej, nie?