Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hejka 🙂
Ja dzis akca- sprzatanie, wiec turlam sie po domu ze scierka w rece,chyba mi na mozg padlo bo wszystkie ksiazki odkurzylam a mam ich ok 200 😲 teraz ide jeszcze posprzatac poleczke z przyprawami i pewnie padne ze zmeczenia 🙂
Pozdrawiam Mamusie, Tatusow i Dzieciaczki

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nudata napisał(a):
hejka 🙂
Ja dzis akca- sprzatanie, wiec turlam sie po domu ze scierka w rece,chyba mi na mozg padlo bo wszystkie ksiazki odkurzylam a mam ich ok 200 😲 teraz ide jeszcze posprzatac poleczke z przyprawami i pewnie padne ze zmeczenia 🙂
Pozdrawiam Mamusie, Tatusow i Dzieciaczki

czyzby wicie gniazda ci sie wlaczylo 😜

• Mamusia
Ech..dom wysprzatany az slni a ja....dalej w dwupaku, ale to co jutro zaczne sprzatac w piwnicy 🤪a tam to.... "baby z dziadem brakuje" wiec pewnie troche mi to pomoze.
Gosia nie dostalam zadnej wiadomosci 😞
Kurcze oprocz przyplywu energii dzis dopadl mnie jeszcze przyplyw apetytu, i to na wszystko 😮mam ochote na kielbase i czekolade jednoczesnie!!!!to chyba te hormony...

• Mamusia
Hey dziewczyny.Witm sie po kompletnie nieprzespanej nocy!Wiedzialam,ze wizyta u mojej siostry sie nam odbije,ale nie sadzilam,ze az tk.Mielismy 4 pobudki na godzine przez cala noc 😞 😞Wiecie co ta kterynka wczoraj zrobila jak bylam u dentysty??Dala malej schabowego z piersi z kurczaka.I nie widziala w tym nic zlego,bo smazyla przeciez na oliwie.Kurwa mac!!Przepraszam,ale musialam to z siebie wyrzucic.A najgorsze jest to,ze 20.09 mam znowu wizyte u dentysty...A dzis na 17 ide na spotakanie o szkoleAle to juz Piotrkowi zapowiedzialam,ze mala do niego przyprowadze i ma chwile wczesniej skonczyc.Bo szkola jest 5min na pieszo od jego pracy..Ehh ale zla jestem

• Mamusia
Dzien doberek wszystkim,
Ja wczoraj u GP bylam po zaswiadczenie ze moge leciec w sobote do Polski a pozniej w szpitalu na Anti D, dostalam wyniki krwi i strasznie mi hemoglobina spadla, jem wszystko ksiazkowo a i tak spadla, myslalam ze sie obedzie bez zelaza w tabletkach ale jednak nie, dostalam opakowanie w szpitalu i dzis zaczynam kuracje. Najdziwniejsze jest to ze ani blada nie jestem ani zmeczona a to podobno sa objawy anemii.
Tak czy inaczej szykuje sie do krotkiego urlopu w Polsce, zobacze sie z rodzicami bo nie wiem kiedy znow sie zobaczymy. Zostalo mi 10 tygodni do porodu.

• Mamusia
kurwa po prostu zajebiscie!!!!Julka ma zawalone gardlo i powiekszone wezly chlonne 😞.Dostalam antybiotyk,ktory mam jej dawac 3 razy dziennie i paracetamol 4 razy dziennie 😞dobrze,ze dzis tam poszla,bo az sie boje,co by bylo po weekendzie 😞 😞Normalnie,az mi sie plalac chce 😞

• Mamusia
Mia mi też w ciąży brakowało żelazaq i brałam tabletki,a tak samo nie widziałąm po sobie ,ale jak urodziłam...to dopiero zobaczyłam!Byłam na antybiotykach i ledwie na nogach stałam na początku :/ oprócz tabletek to zalecam soczek z buraków lub szpinak 😉
Monia nie martw się Jula wyzdrowieje zaraz i będzie dobrze :* Nie da się przecież całkowicie ochronić przed choróbskiem...
Zuzia dalej normalnie kupke robi???
Nudata jej Ty to już na dniach rodzisz kochana chyba ,co?:P
A ja dalej w Polsce jestem 🙂 I czuje sie tutaj swietnie... tylko mój Radek wraca nie długo ,ale niestety teraz sporo mamy tam do załatwiania...min. to mieszkanie! Nie moge sie doczekac jak wroce i zaczne sobie urzadzac w koncu po swojemu 🙂ale bedzie błysk :P
pogoda sie u nas spartoliła...jesień sie zaczyna :/
a moje dziecko kjochane jak biore tak na kolana ( ale tak lezy i opiera sie o mnie) to tak sie podnosi ,ze prawie siedzi!!!! i juz zaczal na mamunie na prawde krzyczec....:P
dobra uciekam na miacho i po mamuske do pracy 🙂 pozdrowionka dla Was dziewuszki i calusy dla maluchow!!!:*:*:*

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
A tak w ogole Nusia to co z moja chata?Obiecalas,ze mi w piatek kupisz,a tu juz nastepny piatek prawie,a chaty ni ma 😉

w ten piatek ci kupie na bank - do wygrania 126ml 🤪 moglabym kazdej po milionie dac 😜 a tak w ogole to zagrajcie tez. im wiecej nas gra tym wieksza szansa na wygrana 😜 ja juz sobie obiecalam, ze gram tylko jak jest kumulacja i ta kumulacja juz kilka tygodni trwa 🙃 zbankrutuje przez to 😮