Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sylwia jak sie czujesz? brzusio wielki !
Wlasnie mialam pisac dziewczyna czy nie wiedza przypadkiem co sie z toba dzieje 🙂
Zdjecie przepiekne 🙂 ohhhhh morze !!!!!!!!!!!!! marzy mi sie ale juz niedlugo Brighton zawita 😁

Dziewczyny polecam wam albumik dla dzieciaczków taki jak ma Olenka : http://aguagu.pl/ <-- link, mozna super wkladac zdjecia kazdego miesiaca i kazda z nas bedzie mogla sobie ogladac i komentowac focie 🙂 zapraszam was do zalozenia takiego albumiku 😉

A no i prosze o dodanie mnie na fb 😁 : Agnieszka Jankowska 🙂 rabka - londyn 🙂

• Mamusia
Czesc dziewczyny.Sylwiu piekny brzuszek 🙂Az za nim zatesknilam hihi.Kurcze dziewczyny wspolczuje wam z tymi facetami.Ja bym zgrzeszyla narzekajac na swojego.Nie powiem,czasem mnie wkurza,ale to sa zwykle pierdoly jak np.moje znienawidzone skarpetki kolo szafy 😉A u nas noc dzis potworna..Ale wcale nie przez Julke,bo ona tylko o 3 wstala jesc.Gorzej ze mna.Cala noc nie spalam,mialam dreszcze.Bylo mi strasznie zimno 😞Rano jak wstalam,to mialam temperature- 38,5 .Wzielam aspiryne i juz troche spadla.Dobrze,ze dzis mam to spotkanie 🙂

• Mamusia
Kasiula2 napisał(a):
Loli napisał(a):
Kasiula cos ty 🙂 wszystko jest darmowe 🙂

to spróbuje ten albumik zrobic i wysłac linka do szwagierki do Szkocji??łatwo się robi?

Bardzo latwo sie robi kasiu kazdego miesiaca sobie wkladasz nowe fotki 😉
Jest wszystko skromnie zrobione ale prosto i latwo, tez go mam dla rodziny babci dziadków, moga sobie ogladac na biezaco nowe zdjecia jak tylko wloze 🙂 przydtane jest to niz , zakazdym razem jak ktos nas prosi i przeslanie zdjec naszych maluszków wysylamy linka i ma ogladania dowoli 😉