Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Witam moje panie.Maju milego dnia 😁 A co do poduszki to ja mam tego typu.Na tej stronie wyjasnione jest tez,do czego mozna je uzywac
http://motherhood.pl/produkt/fasolka-motherhood.html

Hmm ciekawe miałam podobna to pisalo ze nie mozna 😜 😜 😜

• Mamusia
mam problem...znowu 😮
mamuski mialyscie po porodzie takie zniechecenie do swojego faceta?
dla mnie w tym momencie macin jako facet juz jest nie potrzebny. Nie mam potrzeby przytulania, calwania, okazania mu czulosci, milosci itd. jakos tak jakie porownanie moich uczuc do glazu. wole Vanesske sto raz bardziej tulic, calowac... wczoraj jak gadal z mama na skypie to powiedzial ze jak bedziemy mala chrz 😮cic to moze wezmiemy cywilny a ja na to: 'chyba snisz' i chyba przesadzilam bo mine mial nie za wesola... fakt jestesmy juz 6 lat e soba nawet zareczeni nie jestesmy mamy juz dziecko to po co slub? 😮
jak calowalam wczoraj mala i on do mnie czy tez dostanie buziaka a ja na to parsknelam on z tekstem 'milosc od pierwszgo odkochania'. 😮 🤢 🤢

• Mamusia
Gosiu nie przejmoj sie !
Miałam identycznie !
Poprostu teraz trzeba jakos ta miłość podzielic na dwoje , bo kiedys sie miało tylko siebie samego !
Wiec sie nie zamartwiaj wiadomo ze teraz Vaneska jest dla ciebie całym zyciem !
I tez na poczatku nie wiedzialam co zrobic, ale sama zobaczysz ze z czasem to sie wszystko pouklada 😉
A meszczyzna napewno jest odstawiony w kat jak kazdy na poczatku !
Oni tez musza do tego przywyknac ze juz nie maja tylko nas dla siebie i teraz tez trzeba poswiecic zycie i milosc malej istotce 🙂

A wiec głowa do góry 😘

• Mamusia
Gosiaczku u nas na szczescie nie bylo takiego problemu,chyba nawet wtecz przeciwnie.Znow jestesmy w siebie zapatrzeni jak nastolatki 😁 A twoje uczucia moga byc tez spowodowane ta cala przykra sytuacja,ktora ci sie trafila.Pewnie dlatego nie chcesz tego bardziej rozwijac.Do tego dochodzi zmeczenie i niewyspanie.Ale jestem pewna kochana,ze z czasem wszystko dobrze sie ulozy.Moja kolezanka tez tak miala po porodzie,a teraz z Marcinem slub planuja,wiec i u was bedzie dobrze!!Loli Julka nawet w tej chwili spi na tej podusi.Nawet jej zdjecie zrobilam,ale wrzuce potem,bo zbieramy sie na maly wypad za Londyn.Dzisiejszy cel Epping Forest 😁 Jak cos to bede wieczorem

• Mamusia
Monisiu wpisalam w google : Epping Forest i wyszly mi jakies przepiekne lasy , drzewa !

Kochana gdzie to ? bo bosko ?
Z kad ty znajdujesz takie miejsca?
Sama bym sie gdzies wybrala dziewczyny macie jakas dobra stronke ?

za to ja ci Monisiu klasknełam :d
A wy z Nusia zadnej fotki nie macie ? 😁 zeby sie nam pochwalic ?

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Loli ten las jest swietny.Wiem,bo w zeszlym roku tam na grzyby jezdzilismy.To wpisz sobie jeszcze doordle door..Tam bylimy 2 lata temu pod namiotem 😁 Cuuudowne miejsce

WOWOWOWOWOW GDZIE TO ADRES 😁 PROSZE !!!!!!!!!!!!!!! PAKUJE SIE I JADE !
prosze cie pokieruj mnie jakis tam !
zakochalam sie w tej plazy , ale pewnie multum ludzi tam jest !

• Mamusia
heh, Loli to poczekasz jak pojechali 😁 Widzialam malej zdjecia na facebooku jest bombowa 🙂
a ja mam bardzo udane zakupki 😁 kupilam ten koszyk o jakim marzylam ,zeby narazielozeczka nie rozstawiac , na carboodzie nowka nieuzywana za 10 funtow wiec mnie to ucieszylo a tyle tam maja ubranek........ze bym wszystkie kupila, jeszcze z metkami po 1 funcie. Ale trzeba glowe zachowac....
i kocyk kupilam taki przewiewny niepolarowy za 50pensow! Jakby to miejsce bylo blizej, to bym chyba byla stalym bywalcem. 🙂

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
moj marcin byl dzis na carbocie i malej 3 torby ciuszkoe kupil ogolnie za wszystko dal 10funtow ale ja teraz bede stroic bo ciuszki sa zajebiste. a moj marcin woli obierac ziemniaki niz z mala czas spedzac 😮

to mnie przebilas 😉

• Mamusia
Jestesmy spowrotem.Bylo cudownie.Potem powrzucam zdjecia,bo ich wiele porobilismy.Tylko najpierw poprasuje,bo trzeba wrocic do rzeczywistosci 😉
Loli tu masz oficjalna stronke z adresem i zdjeciami.Co do ludzi,to jest ich tam malo,bo trzeba sie kawal spory przejsc od parkinku pod gorke(jakies 2 km),a potem zejsc na dol po takich jakby schodach z kamieni,ktore nie maja zabezpieczen.Ale naprawde warto,bo miejsce jest cudowne,czysta woda i takie male jaskinie w skalach.A jesli nie chce sie isc caly kawal to kolo parkingu jest taka fajna zatoka i widoki tez sa cudowne http://www.lulworth.com/education/DD_Beach.htm
A co do zakupow,to ja z Nusia w H&M sporo Julce kupilam,a potem w sobote pojechalam z mezem na zakupy i nie wiem jakim cudem znowu 50f na mala peklo 😉Ale nie bede dziecku zalowac hihi.Ale u nas to i tak ebay rzadzi 😁

• Mamusia
A kawalek przed durdle door sa fajne ruiny zamku takiego ze sredniowiecza.Wstep kosztuje tylko 4f a fajnie sobie tam polazic 😁 Loli ja bym ci mogla mase fajnych miejsc wypisac,bo przez 3 lata co niedziele gdzies jezdzilismy.Z reszta w nastepny weekend jest bank holiday wiec pewnie znowu sie w jakies fajne miejsce wybierzemy.