Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Laski czułyście ,że zaczniecie rodzić lada chwila?Czy po prostu przyszło i już?Bo jakoś ja nic nie odczuwam póki co :/ Tzn mam te skurcze często,kuje czasami w pipce i pachwiny bolą!Ale jakoś mam wrażenie,że jeszcze sobie poczekam

Ja wiedzialam tylko dlatego, ze cala ciaze nic nie czulam a w dniu kiedy sie zaczelo cos dziac, obudzilam sie, bo mialam bole jak na okres. A domyslilam sie, ze to juz musi byc cos, bo to nie byly te skurcze braxton hicks, tylko te byly regularn, mialam co 5 min, ale zaczelo sie od bardzo, naprawde bardzo lagodnych. Ale to juz wtedy od 5tej nie spalam 😉

• Mamusia
Swietne macie te cory az sie milo oglada zdjecia 🙂 Ja dzis spac nie moge, albo mialam schize przez sen, albo slyszalam jak myszy biegaja po strychu:/ i znow jak Michal ma nocke w pracy.........snila mi sie taka straszna burza.....
Jutro wielkie malowanie, kupil w koncu farbe do salonu , jak juz bedzie po pokaze Wam na fotce jakiejs jakie piekne kolory soczyste 🙂
Sylwia ja czekam razem z Toba!!! 🤪

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
nowa umiejetnosc marylki 🙂 teraz tez to robi 🙂 ciekawe jak dlugo jeszcze bedzie mnie to smieszyc 😜

http://www.youtube.com/watch?v=C2q8JWs1Tqk

nusia ale sobie marylka gada 🤪 moja tez ma straszne parcie na telewizor 😮

• Mamusia
Wiatam.Wpadlam sie zamelodowac 🙂Nusia Marylka jest boooska 🙂A telewizor u nas tez wymiata 🙂I ciesze sie,ze Koko sie spodobal 😁 Gosia dam ci dobra rade,nie ucz malej spac na rekach.Moja siostra popelnila ten blad i potem 10kg dziecko tez tak musiala nosic...A co do agugowania to nawet nie wiem,ale pewnie cos kolo miesiaca.Lece bo obiad juz prawie gotowy 🙂

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
nowa umiejetnosc marylki 🙂 teraz tez to robi 🙂 ciekawe jak dlugo jeszcze bedzie mnie to smieszyc 😜

http://www.youtube.com/watch?v=C2q8JWs1Tqk

Gada sobie nasladuje mame 😁 hehehehe, albo spiewa taka muza cudna w tle 😁

• Mamusia
a ja mam pieeeeekny salon w koncu 😁 jeszcze jutro sypialnia za zolto i bedzie bosko. Cale szczescie,ze nie poszlam dzis do pracy bo moj maz byl swiecie przekonany,ze salon chce zolty, wiec chyba bym szybciej urodzila jakbym wrocila na GOTOWE hehe 😁, zaraz Wam pokaze moja piekna zielen, chociaz na zdjeciu to i tak nie to samo..