Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nusia rano ona jeszcze wiecej gada,ale jak widzi aparat to milknie,wiec nie mam jak tego nagrac 😁 A ja zaraz ide zdjecia odebrac.Znalazlam w piatek klisze,ktore maja z 7 lat i nawet nie wiem,co na nich jest.I zanioslam je do wywolania.Ale jestem ciekawa 😁

• Mamusia
Ja tez ostatnio wywolalam prawie 140 zdjec, bo kupilam ostatnio aparat i mialam za free, moglam wywolas 300 w malym formacie a 150 w tym wiekszym, mam tyle zdjec ale tak naprawde jak przebralam polowe to nazbieralam jedynie 140 a mialam na to jedynie 2 miesiace...

• Mamusia
monisia ale julcia gada, kiedy moja zacznie? bo jedyne jak narazie odglosy jakie z siebie wydaje to placz i krzyk 😮
a ten moj 'facet' to mnie kiedys wykonczy 😠 w kosmos go wysadze kiedys!! w co ja sie wpakowalam... jedyny plus to Vanesska 😘

• Mamusia
przed chwila przebralam kupe i dalam malej jesc. ciagnie butle a tu slysze purf i znowu kupa 🤪

gosia moze wyjedz do polski tak jak pisalas. niech sie nauczy a jak nie to niech spada. nie jeden bedzie traktowal cie jak ksiezniczke 🙂

a poza tym w tym kraju wiecej bedzie ci sie nalezalo jako samotnej matce 🙃 (to juz taka extrema ale mozesz mu o tym powiedziec, niech wie ze dasz sobie rade i nie jest ksieciem z bajki 🙂)

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Gosiu a co tym razem odwalil?Zlej to,najwazniejsze,ze masz Vanesse 🙂Loli ja mam pare tysiecy zdjec wywolanych 🙂Bo to taka moja mala pasja jest 😁 Dzis tez odebralam ponad 300 🙂

Oj nie tylko jest to twoja pasja 😉 😉 tez kocham robic zdjecia 😉 tylko marze o jakiejs fajnej skromnej lustrzance 🙂

• Mamusia
aaa wykapalam mala i ani nie utopilam ani jej krzywdy nie zrobilam 🤪 plakala troszeczke a to z powodu baczkow 🙂
cieszylam sie bo wykupkala mi sie przed kapiela, pozniej daje jej butle a tu czuje kupa idzie chyba po kapieli ja ruszylo ;p

• Mamusia
to dla tych lasek ktore na fb mialy problem, zeby zobaczyc kawalek mnie 🙃

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/3/img2067y.jpg/][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/9861/img2067y.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]