Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hehehe, to Madzia pogadalas do siebie 😁
Mamy swietna mamusie widze , widzialam fotki na facebooku i co.....nie poznalam! 😁
Gosia Twojemu facetowi tez potrzebny kopniak w dupala na rozruch. Powiedz, a przy mamie tez tak sie zachowywal?? Ja to mam sposob na Michala,mowie mu,ze go kiedys ponagrywam w tajemnicy i wysle tasme pokazac jego tacie. A jego tata to autorytet dla niego i on nie chce,zeby cokolwiek do niego doszlo bo mu wstyd. Szkoda,ze takim sposobem,ale dobrze,ze jakis jest..

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosiu jesli Vanesska ma problemy z brzuszkiem lub sie prezy to owszem kapiel w cieplej wodzie jej pomogla na brzuszek i dlatego kupka po kapieli sie pojawila.

Jesli mala ma problemy z brzusiem jeszcze i sie prezy to mozesz jej wlasnie robic cielutkie oklady na brzuszek kupka wtedy nie powinna robic problemow.

Sylvia kurde bo my tu czekamy z niecierpliwoscia kiedy to urodzisz.

Maja a ty masz plan juz jakis porodu?

• Mamusia
Witam sie i ja,bo wczoraj po szkole nie mialam kiedy za duzo pisac,bo bylo kapanie Julki,karmienie,sama sie wykapalam,pogadalismy sobie z Piotrkiem i juz polnoc byla.Sylvianko ja caly czas czekam na twojego smsa 🙂A ja dzis ide na zajecia z masazu dla dzieci.Juz sie nie moge doczekac 😁

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
Loli napisał(a):
Nusia genialne zdjecie profilowe 🙂

dzieki 🙂 chcialam pokazac ze marylcia moze wygladac jak dziewczynka 😜

Wyglada jak ksiezniczka 🙂
Nusia kiedy jakies spotkanie ?
Moze sie jakos zgadamy jeszcze z Monisia i pojedziemy do centrum ?

• Mamusia
No to jestem spowrotem.Z masazu dupa,bo pani sie rozchorowala i nie przyszla.Ale dali nam rysunki jak robic w domu samemu.Ale i tak pojde w czwartek do innego centrum,tam napewno bedzie 🙂Jejka Ania twoja Myszka Miki wymiata 🙂Cuuudo 🙂Loli ja tez dziekuje za centrum:P

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
Loli napisał(a):
Nusia genialne zdjecie profilowe 🙂

dzieki 🙂 chcialam pokazac ze marylcia moze wygladac jak dziewczynka 😜

Marylka super wyglada to jedno z jej najfajniejszych zdjec i strojow chyba tez. Lato idzie wiec moze wiecej bedzie sie nam pokazywac w sukienkach maly slodziak

• Mamusia
Czesc dziewczyny. chcialabym sie przedstawic, moja bratowa niusia juz mnie zaanonsowala kilka dni temu. To ja bede chrzestna naszej slicznej Marylki i mam wkrotce tez Izy lub Marcela. Jeszcze nie wiem kto to bedzie/jest, termin mam na koniec Listopada, 14 tydzien mi leci. Czytam was juz od jakiegos czasu ale zanim sie dolacze chcialam miec pewnosc ze dzidzia ma sie dobrze. Mialam scan w 9 i 12 tyg, dzidzia wieksza niz wiek wskazuje wiec chyba dobrze. Brzuszka jeszcze nie widac i oby tak zostalo bo za 2 tyg wychodze za maz a sukienke juz dawno kupilam. Niusia i Marylka beda tancowac na moim weselu.
Pozdrawiam Was mamusie i brzuszki