Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Czesc 🙂
Monia pogoda sie zrobila to i mala spac nie chce, sloneczko jest dluzej, ja sama jak zasypiam jak jest jasno to mi tak dziwnie 🙂
Ja mam dzis szkole:/ nie lubie tam chodzic bo nasza lektorka jest nudna, wszystko gubi i wogole mi nie w smak. No ale sie pocieszam jeszcze troszke. A potem egzaminy, i pisalam Wam juz 😁 ostatni egzamin 6 go lipca a termin mam na 10go 😁

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Madziu a no ja sie angielskiego ucze 😁 😁 Maja ja tez mialam straszna lektorke,ale od zeszlego tygodnia nam ja zmienili w koncu 🙂 I az milo teraz chodzic.U mnie egzaminy sa jakos w ostatnim tygodniu czerwca,ala bede zdawac wczesniej,bo lece 26.06.Prawdopodobnie juz 17.06 bede musiala zdawac.Dziewczyny jak ja kocham mojego meza!!!!Od odtatnich kilku dni Julka ciagle sie budzila w nocy i marudzila i nie wiedzialam od czego.I moj maz do tego doszedl...Wlasnie od tych kilku dni przestalam jej na noc lampke wlaczac.Pewnie jak sie w nocy przebudzala i widziala ciemnosc,to byl krzyk od razu.A dzis jak po 11 zasnela,to obudzila sie o 5 na karmienie i dalej zasnela do 8:30 🙂 🙂A najlepsze jest to,ze wczoraj nie moglam jej uspac,poszlam pod prysznic,wracam,a ona juz spi 😁 😁 Tatus ja uspil hihi

• Mamusia
wczoraj dostalismy dla malej bujak i jest git ;p wstala rano i do tejpory w nim lezy, zabawkami sie jeszcze nie interesuje,ale ma przycisk bujaczek na wibracje badz automatyczne bujanie i ona sobie w nim lezy badz zasypia na pare minut ale nie ma placzu, krzyku a ja mam wolne rece;p

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
ja patrze na sterte pieluch do prasowania i nie chce mi sie 😜 wczoraj prasowalam a dzisiaj nastepna seria... mala sie obudzila i mam nadzieje ze sama zasnie 😜

Nusia piszesz jakby marylka tylko tetrowe pieluchy uzywala, ale wiem jak z nia jest, tu sie uleje, tam sie odbije i 20 pieluch gotowych. ja tez juz kupilam 8 kolorowych pieluch i jeszcze dokupie jak sie dowiem kogo nosze pod sercem

• Mamusia
U mnie dzisiaj 14 tydzien a ja jeszcze nie mialam spotkania z midwive i nawet nikt do mnie nie dzwonil w tej sprawie, 12 tyg usg mialam w terminie, pobrali mi wiecej krwi dla midwive i od tamtej pory cisza. probowalam sama zadzwonic ale wszystkie byly busy i nikt nie chacial ze mna rozmawiac.
Czy to normalne? Moze pamietacie dziewczyny jak to bylo u Was?
Milego popoludnia wszystkim zycze, ja zaraz musze zjesc lunch bo mnie bardzo glod ssa.

• Mamusia
Mia ja mialam od razu po pobraniu spotkanie z midwife,ale moja kolezanka miala podobny problem jak ty.I tez nie mogla sie dodzwonic,dlatego poszla do szpitala do comunity midwives unit i okazalo sie,ze gp listu nie wyslal..Wiec moze to powinnas sprawdzic.Ja wlasnie wrocilam z kilkugodninnego spacerku 😁 Pogoda jest cudowna 🙂

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
wczoraj dostalismy dla malej bujak i jest git ;p wstala rano i do tejpory w nim lezy, zabawkami sie jeszcze nie interesuje,ale ma przycisk bujaczek na wibracje badz automatyczne bujanie i ona sobie w nim lezy badz zasypia na pare minut ale nie ma placzu, krzyku a ja mam wolne rece;p

bujaczki ratuja zycie - cos o tym wiem 🤪

• Mamusia
No a zawsze mozesz na pare sekund doslownie dac do mikroweli, zeby lekko ocieplic jakbys dawala z kartoniku. Tylko wtedy pamietaj, zeby dobrze wstrzasnac i sprawdzic na rece, bo wiesz jak to z mikrowelami, nie zawszze sie rownomiernie cieplo rozprowadza, zeby dzidzi nie sprarzyc. A jak gotowe, to tak jak Monia pisze 🙂