Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
dolujcie mnie bardziej miloscia do swoich facetow... 😞
ooo a ja zamowilam sobie takie majtochy http://cgi.ebay.co.uk/Sexy-Cozy-Lingerie-Panties-Briefs-Lace-Underwear-Red-/330548847546?pt=UK_Women_s_Lingerie&hash=item4cf63f23ba ale po namysle to ja ich nie zaloze bo mam takieeeee rozstepy na posladkach i nie znikaja! 😮
mam pytanie Wy dzieciaczki kapiecie w wodzie przegotowanej czy takiej z kranu??

jak ola byla malutka to w przegotowanej teraz normalna z kranu 🙂

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Gosiu z twoja figura to napewno bym sobie takie kupila.A ja kapie w wodzie z kranu,bo jakbym chciala przegotowana to pol dnia trzeba by bylo gotowac 😁 Gosiu moj jest nagroda za to,co kiedys przechodzilam.Pisalam ci to juz z reszta 😉

oo szkoda ze ja takiej nagrody nie mam... mam nadzieje, ze jeszcze marcin wroci na ta dobra droge

• Mamusia
Gosia, moj jest kochany, ale ile on mial czasu ,zeby sie wyszalec i w ogole 😉 Teraz mysli zupelnie innymi kategoriami, ma inne priorytety. Ciekawe czy jakbym go poznala jak byl mlodszy i bylibysmy razem, czy bardzo bylby inny, hmm....

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
ogladam program na polsat cafe o dzieciach karlach - az mi sie plakac chce. maja po okolo 60 cm i waza nie wiecej niz 7kg a maja po kilka lat..

Ani mi nie mow 😞 Dobrze, ze nie ogladam, bo ja sie tak szybko wzruszam, pewnie bym juz ryczala 😞

• Mamusia
MadziaW napisał(a):
Gosia, moj jest kochany, ale ile on mial czasu ,zeby sie wyszalec i w ogole 😉 Teraz mysli zupelnie innymi kategoriami, ma inne priorytety. Ciekawe czy jakbym go poznala jak byl mlodszy i bylibysmy razem, czy bardzo bylby inny, hmm....

Moj od zawsze byl powazny i spokojny,dopoki mnie nie poznal 😁 😁 I sie chlopak rozkrecil.My sie uzupelniamy,on sprawil,ze jestem nieco powazniejsza,a on przy mnie wyluzowal.Ale ja to taki glupek jestem,ze kazdego rozbawie 😁 😁 Bo najwazniejsze,to isc z usmiechem przez zycie

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
MadziaW napisał(a):

Moj od zawsze byl powazny i spokojny,dopoki mnie nie poznal 😁 😁 I sie chlopak rozkrecil.My sie uzupelniamy,on sprawil,ze jestem nieco powazniejsza,a on przy mnie wyluzowal.Ale ja to taki glupek jestem,ze kazdego rozbawie 😁 😁 Bo najwazniejsze,to isc z usmiechem przez zycie

My tez sie fajnie uzupelniamy, np ja sie wszystkim martwie, on prawie niczym haha, ale wspolnie spotykamy sie gdzies po srodku i dajemy rade nie wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. A poza tym u nas jest tak, ze ja jestem od myslenia, on od robienia hehe 😜 Ale to prawda. I tym sposobem dobrze na tym wspolnie i wszyscy wychodzimy 🙂 Poczucie humoru mamy takie samo i w ogole zawsze nadawalismy na tych samych falach - bardzo czesto doslownie czytamy sobie w myslach, mowimy te same rzeczy w tym samym czasie, slemy do siebie smsy w tym samym czasie. FAjnie 🙂

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
MadziaW napisał(a):
Gosiak, znow widze zmienilas zdjatko i kolejne cudne. No przeciez jak Vanesska tu slodko wyglda!!!

tata zdjecie robil 😉

Swietne jest. I jakie ma fajniusie pusie 😆 Takie calusne, ze hej! 🙂