Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Gosiaczku ale ja ci o tym sposobie juz wczesniej pisalam 😉Mowilam,zeby najpierw przewijac,a potem karmic pod kolderka 😁 😁 Tak mnie czytasz uwaznie:P

kurcze nie przeczytalam akurat tego 😮 🙃[/quote

i dlatego tyle sie meczylas hihihi 😁

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Gosiaczku ale ja ci o tym sposobie juz wczesniej pisalam 😉Mowilam,zeby najpierw przewijac,a potem karmic pod kolderka 😁 😁 Tak mnie czytasz uwaznie:P

kurcze nie przeczytalam akurat tego 😮 🙃

i dlatego tyle sie meczylas hihihi 😁

no 😜

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
A ja wlasnie wynalazlam cos takiego na obiad.Nigdy tego nie jadlam i nie robilam,ale zobaczymy co z tego wyjdzie.Narazie ugotowalam i starlam ziemniaki 🙂
http://www.wielkiezarcie.com/recipe37779.html

za duzo roboty 😜

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
A jednak sobie przysnelam i teraz jestem nieprzytomna..Ale mialam poryty sen.Snilo mi sie,ze mieszkalam z Nusia w jednym bloku i ona mieszkala pietro wyzej i cos do mnie ze schodow wolala,a potem Maja sie pojawila i podobno jakas wycieczke autobusowa za granice i prosilam,zeby dla mnie jakies fajne miejsce siedziace zarezerwowala no i Nusia tez chciala to samo miejsce 😉Ale mam poryte sny 😁

Monia jak dziwnie - ja dzis tez o dziewczynach snilam, ale zbieg okolicznosci, co? 🙂

p.s. teraz wlasnie doczytalam, ze Ci sie cos snilo

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Boze ogladacie moze wydarzenia na polsacie?Wlasnie mowili o wczesniakach.Najmniejsze malenstwo,ktore przezylo urodzilo sie w Niemczech wazylo ok200g,a w Polsce 380g i oboje maja juz ponad 2 latka i sa zdrowe..

Nie ogladacie, bo nie macie polsatu 😜

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Zaloty 😁
http://www.youtube.com/watch?v=_8T1R4epHD8

ładnie ,ładnie już dzieciątka uczycie od małego haha :P
Madzior, fajny miałaś ten sen! Mogłybyście przyjechać do mnie wszystkie na porodówkę haha 😁
Gosia widzę,że już coraz więcej czasu znajdujesz ,bo tak często zaczęłaś zaglądać na brzuszek 🙂 🙂 Wszystko jednak z czasem przychodzi... 🙂
Maja cieszę się ,że już jesteś gotowa! Jak się czujesz ogólnie?
Ja nadal z brzuszkiem ... synek nie chce wyjść 😞 ani herbatka z liści malin,ani świeży ananas, ani ćwiczenia,długie spacery, ani sprzątanie i nawet sesik nie pomaagaaa!!! Teraz myślę kiedy się zacznie non stop...o niczym innym! 3majcie kciuki :*:*:* buziaczki 🙂)

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Boze ogladacie moze wydarzenia na polsacie?Wlasnie mowili o wczesniakach.Najmniejsze malenstwo,ktore przezylo urodzilo sie w Niemczech wazylo ok200g,a w Polsce 380g i oboje maja juz ponad 2 latka i sa zdrowe..

probujemy to sobie z jackiem wyobrazic i on powiedzial ze steki ktore jemy sa wieksze 🤪

• Mamusia
sylwia w razie czego ja tez czekam na esa 😜 codziennie ucze sie mojej malej i coraz lepiej mi to wwychodzi.'
a tak wogole to z marcinem jest juz dobrze i nawet Vanesska sie zajmuje 🤪 ja zmienilam stosunek do niego to i on sie zmienil, chyba nikt nie lubi byc tak nagle traktowany jak powietrze...

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):

probujemy to sobie z jackiem wyobrazic i on powiedzial ze steki ktore jemy sa wieksze 🤪

coz za porownanie ;p

• Mamusia
Gosiu nawet nie wiesz,jak sie ciesze,ze miedzy wami juz lepiej:*:* Nusia ja tez nie jestem sobie tego w stanie wyobrazic.Masakra.Pokazywali tez 400g dziewczynke,ktora w Lodzi miala operacje na serduszku.I dzis ma tez byc operowany brat blizniak.Urodzili sie w 24 tygodniu.Lekarz mowil,ze serduszko bylo wielkosci orzecha wloskiego i musieli operowac w okularach powiekszajacych 3 razy