Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Madziu ja mowie jeszcze szybciej 😉Tylko do Julki staram sie spokojnie moiwc hihi 😁 😁 Mojego nawet nie musialam instruowac,sam wiedzial,jakie podpaski.A najlepsze jest to,ze ja teraz na kompie siedze,on prysznic umyl,parapety posiceral,wiatrak wyczyscil,kurze starl i za odkurzacz sie wzial 😁 😁 Nie wiem,co dzis w niego wstapilo 😉

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Madziu ja mowie jeszcze szybciej 😉Tylko do Julki staram sie spokojnie moiwc hihi 😁 😁 Mojego nawet nie musialam instruowac,sam wiedzial,jakie podpaski.A najlepsze jest to,ze ja teraz na kompie siedze,on prysznic umyl,parapety posiceral,wiatrak wyczyscil,kurze starl i za odkurzacz sie wzial 😁 😁 Nie wiem,co dzis w niego wstapilo 😉

haha dobre 🙂 ja tez mowie jak karabin maszynowy 😁 😜

• Mamusia
Ale mam wspanialy dzien, w zwiazku z tym,ze wczoraj zrobilam wszystko co chcialam zrobic dzis, chodze jeszcze w pidzamie, i tak - kuchnia ,herbatka , film, potem lozeczko i ksiazka i tak przysypiam co chwile na chwile,, a i jeszcze w pidzamie sie szwedam. Krolowa zycia 😁

• Mamusia
Tak Sylwiu,to zapewne byl czop.Wiec juz coraz blizej mety jestes.A ja dzis Piotrka do H&M zabralam,kupilam malej koszulke i czapke z dzaszkiem...oba z AC/DC 😁 😁 Zajebiste 😁 😁 Potem on mnie na obiad zaprosil,a potem do znajomych pojechalismy i dopiero weszlismy i bedziemy mala kapac

• Mamusia
Kurcze,musze sie powoli zabrac za znalezienie wiekszego mieszkania,bo mamy plan,ze po powrocie z Polski chcielibysmy sie przeprowadzic..Tak najpozniej do konca sierpnia.I jak przegladam wlasnie oferty,to widze,ze nie bedzie latwo znalesc cos fajnego 😞

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Dziewczyny dzisiaj dwa razy miałam na wkładce takiego dużego ''gluta'' czy to jest ten czop? Był koloru takiego żółtawego?!

zoltawy... to jeszcze troche poczekasz, stawiam na tydzien moze. 🙂 gdyby byl krwisty, to bylaby kwestia 1 moze 2 dni 🙂 trzymam kciuki 😘

• Mamusia
Michal wczoraj obliczyl ile mi zostalo i spanikowal, on by chyba chcial,zebym jak slonica chodzila z ciaza, hehehe
Monia to Ty bardzo zajeta jestes 🙂 u mnie dzis pada od rana:/ szklana pogoda a tu pic nie mozna:P
Ciekawe........jak juz przestane karmic strzele se drina to bede po scianach chodzic po kilku lyczkach 😁 to bede bardzo ekonomiczna 😁

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
Dziewczyny dzisiaj dwa razy miałam na wkładce takiego dużego ''gluta'' czy to jest ten czop? Był koloru takiego żółtawego?!

zoltawy... to jeszcze troche poczekasz, stawiam na tydzien moze. 🙂 gdyby byl krwisty, to bylaby kwestia 1 moze 2 dni 🙂 trzymam kciuki 😘

a jednak 🤪 kazda ciaza jest inna i nie ma regul 🙂

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Dziewczynyyyyyyyyyyy!
Mam skurcze! :P Obudził mnie pierwszy o 6.30 rano i tak już nie śpię.
Są coraz częściej i mocniejsze! Napiszę smska jak już będę jechać do szpitala!3majcie mocno kciuki :* 🙂

O jejjjjjjjjj ja tak samo jak Maja - az mi lezki w oku stanely!!!! Czekamy kochana na wiesci zatem i TRZYMAMY KCIUKI!!!!! Jejjjj!!! 😘

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Dziewczynyyyyyyyyyyy!
Mam skurcze! :P Obudził mnie pierwszy o 6.30 rano i tak już nie śpię.
Są coraz częściej i mocniejsze! Napiszę smska jak już będę jechać do szpitala!3majcie mocno kciuki :* 🙂

Kochana, to moze sie urodzi 1go czerwca???? Bedziecie wszyscy mieli wspanialu prezent na Dzien Dziecka!! 😆 Tak czy inaczej, nie moze byc lepszego prezentu na Dzien Dziecka, niz samo....dziecko 😆 xxxx

• Mamusia
To sie wytanczylas 😁 pewnie na boso:P w swietle ksiezyca hehehe.
Mnie szlag trafia bo biegam do lazienki i wylewam wode z miski, nadal nie przyjechali zrobic tej sciany, ja juz pokombinowalam i czesc tej wody leci od raz na zewnatrz ale okno mam otwarte. Fuck:/