Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Witamy serdecznie.Niusia mowila,ze do nas dolaczysz:*:* Mam nadzieje,ze ci sie tu spodoba 😉Jak cos,to ja nazywam sie Monika.I mowie wszystkim pa,bo lece do szkoly:P

Ciezko zauwazyc ze Monika sie nazywasz 😁 jak masz prawie taki nick 😁 dobre dobre Buzki :*

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mia7 napisał(a):
Czesc dziewczyny. chcialabym sie przedstawic, moja bratowa niusia juz mnie zaanonsowala kilka dni temu. To ja bede chrzestna naszej slicznej Marylki i mam wkrotce tez Izy lub Marcela. Jeszcze nie wiem kto to bedzie/jest, termin mam na koniec Listopada, 14 tydzien mi leci. Czytam was juz od jakiegos czasu ale zanim sie dolacze chcialam miec pewnosc ze dzidzia ma sie dobrze. Mialam scan w 9 i 12 tyg, dzidzia wieksza niz wiek wskazuje wiec chyba dobrze. Brzuszka jeszcze nie widac i oby tak zostalo bo za 2 tyg wychodze za maz a sukienke juz dawno kupilam. Niusia i Marylka beda tancowac na moim weselu.
Pozdrawiam Was mamusie i brzuszki

Witamy serdecznie 😁

• Mamusia
Buziaki dla maluszkow:*
To zdjecie profilowe jest naprawde sliczne, taki kwiatuszek 🙂
Loli nie mam jeszcze jako takiego planu porodu, jak narazie mam "chcenia" 😁
Chce rodzic w wodzie i chce szybko 😁 Ale jak mi ktoras z dziewczyn napisala,ze maz biegal z sitkiem dookola wanny to mi sie do tej pory smiac chce 😁 W przyszlym tyg- 34 idziemy na spotkanie z midwife, zobaczymy co nam ciekawego powie. Lipka bo chcialabym znac przed porodem wage malej bo czytalam ,ze im wieksza waga jest ryzyko takiego porodu w wodzie......... A co do znieczulen, ile wytrzymam . W koncu to moja swiadoma decyzja od poczatku do konca 🙂

• Mamusia
No i odprawilam gosci 🙂
Kolezanka mi polecala herbate z pokrzywy, pila ktoras z Was? Mi smakuje ,a czytalam,ze ma duzo zelaza , a teraz jest mi potrzebne, tylko lekko moczopedna- da sie przezyc. I nie mozna pic na poczatku ciazy.Smakowa 🙂
Jak Wam mija popoludniowywieczor?

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
hehehe, to Madzia pogadalas do siebie 😁
Mamy swietna mamusie widze , widzialam fotki na facebooku i co.....nie poznalam! 😁
Gosia Twojemu facetowi tez potrzebny kopniak w dupala na rozruch. Powiedz, a przy mamie tez tak sie zachowywal?? Ja to mam sposob na Michala,mowie mu,ze go kiedys ponagrywam w tajemnicy i wysle tasme pokazac jego tacie. A jego tata to autorytet dla niego i on nie chce,zeby cokolwiek do niego doszlo bo mu wstyd. Szkoda,ze takim sposobem,ale dobrze,ze jakis jest..

No pogadalam sobie, ze szkoda gadac 🙂
Maja, kogo nie poznalas??

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
No i odprawilam gosci 🙂
Kolezanka mi polecala herbate z pokrzywy, pila ktoras z Was? Mi smakuje ,a czytalam,ze ma duzo zelaza , a teraz jest mi potrzebne, tylko lekko moczopedna- da sie przezyc. I nie mozna pic na poczatku ciazy.Smakowa 🙂
Jak Wam mija popoludniowywieczor?

Ja pilam i pijam czasem herbatke z pokrzywy i czegos tam jeszcze (nie pamietam dokladnie) i calkiem ok. I wlasnie Maja na kiedy jeszcze raz Wy macie termin??

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
A gdzie sie dzis dziewuchy podziewaja???? Madzia tylko my taki chillout mamy,ze mozemy siedziec na forum? 🙂)

Maja, nie wiem jak Ty, ale ja mam OGROMNEGO LENIA!!! 😜 Musze isc myc glowe, ale tak mi sie nie chce....
Ciekawe ile czasu minie, zanim sie z kanapy zwloke 😜 😉
A Ty co tam porabiasz, co?

• Mamusia
tez mam lenia ale mam sypialnie na gorze wiec nie chce mi sie po schodach isc z mysla,ze zaraz bede leciec siusiu,bo lazienka na dole 🙂
sciagam sobie polski serial chichot losu, bo tak go sobie ogladam od pierwszego odcinka, taki lajtowy, przyjemny.

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
haaa, ale ja przynajmniej po kapieli:P

a ja teraz nie pojde glowy myc, bo maly jeszcze nie spi. Powinien, a nie spi. Stoi przy bramce i placze...typowe 😞 Teraz musze czekac az zasnie, zanim bede mogla tam do gory wkroczyc, bo inaczej o ktorej pojdzie spac? :/