Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
a ja chce cos zaczac sprzedawac na ebayu, kto procz Moni sprzedawal? Nusia? Bede potrzebowala rad 😉

Ja sprzedawalam, ale wiecej kupuje niz sprzedaje. Najlepiej norob zdjec i poczekaj na jeden z tych weekendow gdzie nie ma oplat jak sie sprzedaje, i sprawdz mniej wiecej jaka waga jest ubranek i ile przesylka bedzie kosztowala, zebys na tym nie stracila i za bardzo tez ludzi nie oszukiwala.

• Mamusia
Montarka ja skladalam z miesiac czy niecaly misiac temu,wiec jeszcze nic nie wiem, przydaloby sie juz wiedziec, Monia a dostalas najpierw odpowiedz pisemna czy od raz hajsa na konto??

Gosia to wspolczuje.......szczepionki
Monia napewno skorzystam z pomocy tylko zrobie najpierw zdjecia 😉

• Mamusia
Gosia ty moj zboczuszku 😁 😁 Maja ja dostalam kase na konto,a dopiero po kilku dniach od tego dostalam list.A ja dzis do Asdy pojechalam z siostra i przewalilam 100f.Nabralam spiochow,bodziakow i innych dupereli na 6-9 miesiecy,podchodze do kasy a pani do mnie 98f poprosze 🤪 🤪 🤪 Dala mam czadu 😉 😉 😉

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Gosia ty moj zboczuszku 😁 😁 Maja ja dostalam kase na konto,a dopiero po kilku dniach od tego dostalam list.A ja dzis do Asdy pojechalam z siostra i przewalilam 100f.Nabralam spiochow,bodziakow i innych dupereli na 6-9 miesiecy,podchodze do kasy a pani do mnie 98f poprosze 🤪 🤪 🤪 Dala mam czadu 😉 😉 😉

ja bym do domu nie wracala hihih 😜

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
kto mi zadzwoni do talk talka po internet? 😁 😁

Ja moge tylko musze miec wszystkie twoje dane 😁 😁 A poza 100 wydana w asdzie w ciagu ostatnich 2 dni przewalilam 60 na ebayu 😁 😁 Ja to mam z garem na punkcie malej.pokazalam Piotrkowi co kupilam i mowie,ze tanie zabawki fisher price maja a on do mnie,to trzeba bylo cos kupic 😁 😁 A w domu nie ma jak chodzic,tyle zabawek szefowa ma hihi

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
a ja sie wkurzylam bo licytowalam malej laptopa takiego fajnego z lusterkiem i mnie przelicytowali 😠

a juz sie nie gniewam bo poszedl z przesylka za 10 a nowy kosztuje 15 😜

hehe nusia Ty sie znasz na zbawkach co ja moge swojej juz zaczac kupowac bo narazie to ma mnostwo grzechotek i gryzakow i nic wiecej bo misiami sie nie bawi jeszcze 😮