Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gosiaa tym razem zrob sobie kopie.Mi od razu polozna powiedziala,ze mam sobie kilka kopii zrobic,bo pracodawcy maja sklonnosc do gubienia 😜 Mi sie wlasnie urlop konczy i od 07.02 zaczne macierzynski.Mam nadzieje,ze obedzie sie bez jakichs cyrkow i normalnie dostane pieniazki 😉Z tym,ze ja mam wyplaty co 4 tygodnie,wiec dopiero w marcu sie dowiem 😉Ale moj szef mowi,ze wszystko do head officu wyslal.Wiec zobaczymy

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Gosiaa tym razem zrob sobie kopie.Mi od razu polozna powiedziala,ze mam sobie kilka kopii zrobic,bo pracodawcy maja sklonnosc do gubienia 😜 Mi sie wlasnie urlop konczy i od 07.02 zaczne macierzynski.Mam nadzieje,ze obedzie sie bez jakichs cyrkow i normalnie dostane pieniazki 😉Z tym,ze ja mam wyplaty co 4 tygodnie,wiec dopiero w marcu sie dowiem 😉Ale moj szef mowi,ze wszystko do head officu wyslal.Wiec zobaczymy

mowie Wam w Polsce narzekalo sie na ludiz za biurkiem, ale Ci anglicy to takie slumy ze bym dzis ich wszystkich powybijala bo kazdy gada inaczej ;/

• Mamusia
Loli napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
No witamy 🙂Czyzbym sklonila cie do zajrzenia do nas 😁 😁

Pewnie :*
Ja o was nigdy nie zapominam ale czasem jakos brakuje czasu ehhh

Dobra dobra wlasnie cie gdzie indziej wylapalam 😉przede mna sie tak latwo nie ukryjesz 😁

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Loli napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
No witamy 🙂Czyzbym sklonila cie do zajrzenia do nas 😁 😁

Pewnie :*
Ja o was nigdy nie zapominam ale czasem jakos brakuje czasu ehhh

Dobra dobra wlasnie cie gdzie indziej wylapalam 😉przede mna sie tak latwo nie ukryjesz 😁

Hahaha no w chowanego sie bawimy bo juz nie wiemy w ktorym watku pisac 😁 hahaha

Lece spac 🙂
Spijcie dobrze 😁
MonisiaD odpoczywaj duzo 🙂 wysypiaj sie , spij do 10-11 ile mozesz bo puzniej to ufff.....
Dobranoc
Ciao 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):

Znam to z pracy:/ a najlepsze jest to,ze albo oni nie znaja prawa albo mysla,ze ja go nie znam 😁 Czeka mnie ciezka przeprawa z niereformowalnymi rodakami w pracy:/

mowie Wam w Polsce narzekalo sie na ludiz za biurkiem, ale Ci anglicy to takie slumy ze bym dzis ich wszystkich powybijala bo kazdy gada inaczej ;/

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
MadziaW napisał(a):
MajaCh - ja Cie chyba wlasnie widzialam w kamerce 🙂 Jak probowalas kamerke, to melduje, ze dziala hhehe 🙂

a Ty czemu sie kitrasz:P?? pokaz maluszka 🙂

Maja - co to znaczy 'kitrac' ? 😜 Chowac sie? Nie moge sie pokazac, bo nie mam kamerki wbudowanej w tym gracie laptopie jaki mam teraz wlaczony 🙂

• Mamusia
MadziaW napisał(a):
MajaCh napisał(a):
MadziaW napisał(a):
MajaCh - ja Cie chyba wlasnie widzialam w kamerce 🙂 Jak probowalas kamerke, to melduje, ze dziala hhehe 🙂

a Ty czemu sie kitrasz:P?? pokaz maluszka 🙂

Maja - co to znaczy 'kitrac' ? 😜 Chowac sie? Nie moge sie pokazac, bo nie mam kamerki wbudowanej w tym gracie laptopie jaki mam teraz wlaczony 🙂

Hihihihi 🙂)) widzisz nie musze Ci wcale tlumaczyc co to znaczy 🙂) To nic ,ze nie masz kamerki, na wiele to sie nie zda raczej 🙂