Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
No ja juz mam dosc tej ciszy i spokoju 😉Bo moj zawsze wraca ok 18:30 i cale dnie sama z kotem siedze.Co ten kociak sie ode mnie naslucha 😁 😁 Juz sie nie moge doczekac,zeby uslyszec taki slodziutki smiech w domku 🙂

ja tezzzzzzzzzzzzz 🤪 szkoda ze daleko od siebie mieszkamy bo bysmy sie wszystkie umowily na jakas 'kawke' :P

• Mamusia
Niusia napewno dacie rade.Pod warunkiem,ze nie jedziesz 29 😁 😁 A co do spotkania,to jak najbardziej jestem za 🙂Bo naprawde fajnie byloby sobie na zywo pogadac 🙂No,ale tak jak mowisz,jak juz wszystkie beda mialy dzidziusie,bo jak teraz to ja przerabiam tylko trase szpital-dom w oczekiwaniu na szybki porod 😁

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
taaa w parku 😮 ja do Londynu to mam od cholery drogi 😮
ja o zawsze w dziurze musze mieszkac 😞

Gosia ja mam do Londynu około 3 godzin,więc niestety nie załapię się też na spacerek z dziewczynami 😞
Monia,Monia ja na Twoim miejscu teraz to już bym pewnie cała w stresie chodziła 😁 Musisz się nam tutaj meldować co jakiś czas,żebyśmy wiedziały co i jak z Tobą ! 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Sylvianko a dlaczego w stresie?Ja juz sie tego porodu doczekac nie moge 🙂 🙂Kazdego dnia wstaje z nadzieja,ze to moze dzis.Juz prawie 37 tydzien jest,wiec o mala jestem spokojna.Bylam juz przy 2 porodach wiec wiem,co mnie czeka.Ale wiem tez,ze potem czeka mnie najwspanialsza nagroda 🙂Wiec czego tu sie kochana bac? 🙂 🙂

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Sylvianko a dlaczego w stresie?Ja juz sie tego porodu doczekac nie moge 🙂 🙂Kazdego dnia wstaje z nadzieja,ze to moze dzis.Juz prawie 37 tydzien jest,wiec o mala jestem spokojna.Bylam juz przy 2 porodach wiec wiem,co mnie czeka.Ale wiem tez,ze potem czeka mnie najwspanialsza nagroda 🙂Wiec czego tu sie kochana bac? 🙂 🙂

Aj bałabym się ,że zacznie się jak będę sama w domu itd 🙂 A wiesz,pewnie tak jak wszystkie kobitki odmieni mi się jak już też będę miała końcówkę :P

• Mamusia
Kochana jak sie zacznie w domku jak bede sama to zadzwonie do meza i zaleznosci od tego gdzie bedzie to albo poczekam,az on po mnie przyjedzie,albo wezwe taksowke i w szpitalu sie z nim spotkam 😁.Powiem ci,ze ja wczesniej tez sie balam.Ale po tej ostatniej przygodzie 3 tygodnie temu co mialam falszywy alarm podchodze juz do tego na wielkim luzie.I jestem pewna,ze im blizej konca bedzie u ciebie tym bardziej i ty bedziesz spokojniejsza 🙂

• Mamusia
Niusia mowilam,ze dacie rade 🙂zawsze musi byc ten pierwszy raz 😁 A co do planowania porodu,to masz racje.Ja od poczatku bylam nastawiona na porod w wodzie w birth centre.Ale po ostatnim widmie cesarki ciesze sie,ze dadza mi szanse samodzielnie urodzic w labour ward.Ale jak to naprawde bedzie,to sie okaze,bo kazdy porod przebiega inaczej i wcale nie mowie,ze ta cesarka i tak mnie ominie.Ale bez wzgledu jak ten porod przebiegnie,efekt bedzie ten sam 😁 😁 Moja kochaniutka Julia bedzie z nami.I tej mysli trzymam sie najardziej 🙂
Dobra kochane,ja lece do szkoly.Dzis ostatni juz egzamin.Mam nadzieje,ze zdam i do lipca bedzie spokoj.Milego wieczorka

• Mamusia
No to jestem juz po szkole.Egzamin juz za nami.Wyniki beda za tydzien,ale jestem pewna,ze zdalam 😁 A po egzaminie poszlam do lazienki siusiu i zastalam niespodzianke 😜 Nie wiem czy caly,ale napewno kawalek czopa mi odszedl.Nigdy go wczesniej nie widzialam,ale to musialo byc to 😁 Wiec juz coraz bardziej sie na ten szybki porod ciesze 😁 😁

• Mamusia
Angielski szlifuje.Robie ostatni rok ESOL i oni sobie ostatnio wymyslili jakies dodatkowe egzaminy po ktorych dostaje sie jakis NOCN certyficate,cokolwiek by to bylo.Dla mnie wazniejszy jest ten egzamin w lipcu,bo sie dostaje Camridge certyficate.A jesli chodzi o szykowanie,to ja juz dawno gotowa jestem,tylko ta mala pierda dalej siedzi w srodku.No ale skoro juz weszla glowa w drogi rodne,to jest nadzieja 😁 Niusia czym ty mala karmisz,ze tak ladnie rosnie 🙂