Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ohhh jak sobie pomysle ile sie wlasnie czekalo na to USG !

A jak sobie pomysle o tych poczatkach 😁 Ufff...

Nusia no to kiedy sie spotykamy na jakis spacerek?dziewczyny proponowaly jakos w centrum ! No ale my to sie chyba mozemy spotkac w kazdej chwili 😁
Ciekawa jestem czy sie juz kiedys przypadkiem nie minelysmy na ulicy ;D

MonisiaD codziennie klaskam ci 😁 zeby dobic tyle ile admin kazal 😁

• Mamusia
Chcialam wam dziewczyny poklaskac,a udalo sie tylko Loli 😁 Ale nardobie to potem.Loli oj to musisz jeszcze dlugo mi klaskac,zeby dobic takiego wyniku.No ja mam teraz usg co 2 tygodnie,ale i tak mi sie dluzy.Najchetniej to bym ja juz na zywo zobaczyla,a tu do 14tej trzeba czekac.

• Mamusia
Oj zleci , zleci 😉
Fajnie ze masz wsumie tak czesto USG ja niestety mialam tylko 3 razy !
Stety , niestety - wszystko bylo wpozadku i nie potrzebowali 🙂

Ale czasem jak Olenka daje popalic to chciala bym zeby wskoczyla do brzuszka chociarz na 3 godzinki 😉
A ja zebym sobie polezala przez tv i obzerala sie czym popadnie 😉

• Mamusia
Hehe ciekawy plan 😁 No ja niestety nie moge sie obzerac,bo musze uwazac na to co jem.No fakt,jedynym plusem tej choroby jest to,ze tak czescto ja widuje i ze nie ma opcji,ze ja przenosze.Bo nawet jak sama nie urodze,to za 3 tygodnie mi ja wywolaja 😁 Ale powiem ci,ze wolalabym,zeby wszystko normalnie przebiegalo i zebym nie musiala zyc caly czas w tym stresie,czy z mala wszystko ok,czemu sie nie rusza przez godzine..Biedna sie przy mnie wyspac nie moze,bo jak juz chwile sie nie rusza,to ja szturam,czy nic zlego sie nie dzieje..Ale na szczescie juz tylko maksymalnie 3 tygodnie i po nerwach 🙂 🙂

• Mamusia
Jestem juz spowrotem.Mialam dzis to usg.Pani robila malej pomiary tradycyjnie wg angielskiego wieku ciazy,czyli sprawdzala rozwoj na 34 tydzien.No i byla wielce zdziwiona,ze mala wystaje poza wykresy.A wazy 2630.Usg potwierdzilo,ze lobuziara weszla juz w drogi rodne.I wszystko super,tyle,ze mi sie znowu wyniki pogorszyly 😞Dobrze,ze to juz tak blisko konca.Sylvianko oni wysokosc benefitow wyliczaja na podstawie twoich dochodow.A dokladnie na podstwie twojego p60

• Mamusia
gosiaa ja na poczatku mialam zatwardzenia.Ale znalazlam na to sposob.Jedz kochana jak najwiecej owocow,ja jem naprawde duzo.Najlepsze na trawienie sa sliwki i jablka 🙂I pij codziennie szklanke mleka,najlepiej wieczorem,to pomaga tez na sen.I powiem ci ze od tego czasu nie moge narzekac na zalatwianie 😁