Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ale się tutaj dziewczyny buziaczkują 🙂
U mnie też pogoda paskudna , wieje ,deszcz i tak ponuro! Wróciłam z pracy to byłam cała mokra!
Madzia,ale fajnie z tymi urodzinkami 🙂 Aż sobie wyobraziłam jak ja będę robić pierwsze urodzinki mojemu synkowi 🙂 Ale do tego jeszcze długa droga!
Co ja dzisiaj babeczki przeżyłam.... siedziałam na lunchu w pracy i nagle w brzuchu tak koło żeber poczułam jakby mnie dosłownie prąd od środka kopnął,że aż podskoczyłam i prawie talerze pozrzucałam ze stołu!Koleżanki były w szoku co mi jest! Hehe a mój Maluch chyba trafił mi na jakiś nerw...szok! Takich kopniaków to ja proszę jak najmniej :P
A planujecie coś na walentynki? 🙂 🙂 Ja już na zaś dostałam dużego misia z serduchem hehe 🙂

PS. Loli chciałam oddać głosik ,ale wyskakuje mi ,ze zdjęcie zostało usunięte?!?!

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaaale mi dobrze z tymi buziakami 😁
dzisiaj bylam u poloznej babel mial tetno 147 podobno mozna na tej podstawie okreslic plec duze tetno dziewczynka male chlopczyk hmm 🤔
pobierala mi krew jak ja tego nie lubie 😮
jak sluchala serduszka i naciskala brzuch ii jak mierzyla to jak ona naciskala z jednej strony to maluch odkopywal z drugiej ale polozna miala frajde 😁

• Mamusia
Hmm 🙂 zaklaskalam Wam na dziendobry, troszke mnie nie bylo. Gosia rzeczywiscie slyszalam ,ze po tetnie mozna poznac, jesli to prawda to bedziesz miala chlopca, bo jest granica 130 i w dol dla dziewczynek 🙂)
Pozdrawiam Was serdecznie, u mnie juz wszystko gra 🙂

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Hmm 🙂 zaklaskalam Wam na dziendobry, troszke mnie nie bylo. Gosia rzeczywiscie slyszalam ,ze po tetnie mozna poznac, jesli to prawda to bedziesz miala chlopca, bo jest granica 130 i w dol dla dziewczynek 🙂)
Pozdrawiam Was serdecznie, u mnie juz wszystko gra 🙂

Ja mam dziewczynke i jej srednie tetno to 145 wiec chyba sie ta teoria nie sprawdza.granice sa od 120-160 ale o okresleniu plci po tym to nie slyszalam

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
gosiaa dziekuje 🙂A jak tam ci minal dzionek?Bo ja prawie caly na brzuszku spedzilam 😉Ten czat jest wciagajacy 😁

a ja dzis wstalam o 9tej poszlam na zakupy, zrobilam pranie, ponad godzine robilam kluski przecierane! 🤪 pozniej bylam u poloznej, w job center caly dzien w obiegu i lydki mnie bola 😞

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
a mnie ten czat jakos sie nie podoba, bo ja nie lubie czatow moze dlatego 😮

A ja uwielbiam 🙂To widze,ze mialas naprawde busy day 😉No ja to dzis pol dnia czekalam na pana z virgin,zeby nam tel i tv podlaczyl.A jak juz przyszedl,to okazalo sie,ze to polak 😁 Ale ten swiat maly hehe.I jego zona tez malenstwa oczekuje,ale ma termin na czerwiec 😉I narzeka,bo nie moga na usg dojrzec plci,bo takie wstydliwe malenstwo maja 😉Chyba z godzine jeszcze potem z nim gadalam 😁

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
a mnie ten czat jakos sie nie podoba, bo ja nie lubie czatow moze dlatego 😮

A ja uwielbiam 🙂To widze,ze mialas naprawde busy day 😉No ja to dzis pol dnia czekalam na pana z virgin,zeby nam tel i tv podlaczyl.A jak juz przyszedl,to okazalo sie,ze to polak 😁 Ale ten swiat maly hehe.I jego zona tez malenstwa oczekuje,ale ma termin na czerwiec 😉I narzeka,bo nie moga na usg dojrzec plci,bo takie wstydliwe malenstwo maja 😉Chyba z godzine jeszcze potem z nim gadalam 😁

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
ja mam cyfre plus ale zmieniamy na cyfrowy polsat:P ta telewizja mnie tu ratuje :P

Ja sie szybko uzalezniam:P skasowalam nawet facebooka na rzecz ksiazek, lubie czytac, kolezanka co jakis czas dowozi mi polskie ksiazki,a tv tylko angielska, mam niewiele czasu wolnego wiec wole go inaczej spozytkowac:P

• Mamusia
Gosiaa my mamy cyfrowy polsat,ale w zasadzie nic ciekaweo w tv nie ma.Tylko czasem wieczorami.Dlatego wlasnie zalozylismy dzis tv z virgina.Jednak w angielskiej telewizji jest wiekszy wybor.MajaCh ja tez mam fiola na punkcie ksiazek.U nas 2 polki juz sa pelne i ciagle cos dokupuje 😉