Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mam nadzieje ze pozostajace 2 % obaw (bo moze byc ze zostane sama jeszcze z dwojka) wywale wkrotce

z Londynu jestem polnocno-zachodniego killburn i okolicea Ty kochana 🙂
chcialabym znalezc w sumie tu w UK jaks przyjaciolke bratnia dusze w Polsce to dla mnie to podstawa tu czuje sie strasznie sama i odosobniona

myslicie ze ten brak witamin nie zaszkodzi no i bralam antybiotyk mialam injury niedawno i zakazenie i po zabiegu tez on nie jest za bardzo dla koiet w ciazy boje sie bo te miesiace sa najwazniejsze 😞

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hejka co tam u was ?
Kurcze jak mnie tutaj malo !
Jak mam chwile czasu to zagladne do dziewczynek na moj watek, a tak to caly czas spedzam czas z Olenka ! Ola juz jest teraz taka duza i potrzebuje tyle uwagi 🙂

Nusia no tak my z SW jestesmy 😁 a ciezko sie nam zebrac do tego spotkania 😁

• Mamusia
Haha 🙂 Zaczne od tego,ze dzidzius zrobil nam walnetynkowy prezent 😁 skopal mnie wczoraj az skora skakala!!!!!! i oboje czulismy na zewnatrz pierwszy raz!!!!!! 😁 bosko ja nie moglam usnac a moj M sie przestraszyl, hehehe 😁 ale potem sam chcial 😁 Jednym slowem- doczekalam sie 😁
Dziewuszki zycze Wam milego dnia, powiem szczerze,ze powoli sie uzalezniam od tego forum 😁

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
paula8966 napisał(a):
bardzo chetnie nusia a moze jakies namiary 5109570 moje gg jak cos 🙂

a jestes na naszej klasie albo facebooku?

tak i na tym i na tym 🙂 paula cimmino nk i paulina cimmino na facebooku mozemy sie jakos poznajdowac 🙂

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Haha 🙂
Dziewuszki zycze Wam milego dnia, powiem szczerze,ze powoli sie uzalezniam od tego forum 😁

Forum jest uzalezniajace szczegolnie dla brzucholkow 🙂 choc ja kiedy juz dziecko sie pojawilo ostatnim razem wiele czasu poswiecilo sie dziecku plus studia i rzadko zagladalam teraz znowu nalog powraca 🙂

• Mamusia
Hey kochane.Ja wpadlam tylko na chwile dac znac,ze zyje i znowu jade do szpitala.Jak wroce,to wam wszystko poopowiadam.Paula witam cie serdecznie na naszym forum 🙂Tu u nas zawsze mozesz sobie pogadac i sie wyzalic.Swego czasu mieszkalam w twoich okolicach-na Wilsden Green.Teraz mieszkam na N17-okolice Turnpik Lane.Kochane skladam wam spoznione walentynkowe zyczenia.Buziole i oklaski komu sie da 😁

• Mamusia
No to jestem spowrotem.Wczoraj mialam to usg watroby i przy okazji okazalo sie,ze mam kamienie na pecherzu i po porodzie trzeba bedzie sie tym zajac.Kurcze,az sie boje,co nastepnym razem mi wynajda.No,ale najwazniejsze,ze z watroba wszystko ok 🙂A dzis mialam spotkanie z lekarzem.Jak zobaczylam tego glbura co ostatnio bioracego moja karte,to az sie we mnie zagotowalo...Ale rozbroil mnie,bo poczytal,poaptrzyl na mnie i chyba skojarzyl fakty,bo odlozyl moja karte i wzial nastepna 😁 😁 I wten oto sposob trafilam do cudownej pani doktor.Jest chyba najardziej rzetelna i kompetentna osoba,jaka przez cala ciaze spotkalam 🙂 🙂Dowiedzialam sie od niej mase ciekawych rzeczy.No ale najwazniejsze,to ze wyznaczylismy juz date urodzenia Julii 😁 😁 Bedzie to 04.03 🙂Pani doktor uswiadomila mnie,ze taki porod jest bolesniejszy niz normalny.Dlatego uznala,ze sprobujemy tez w inny sposob.01.03 mam sie znowu do niej zglosic i zrobi mi masaz szyjki macicy.Z racji,ze moja juz sie skraca,jest nadzieja,ze po tym masazu zacznie mi sie akcja porodowa i nie trzeba bedzie niczym wywolywac 😁 Mam taka nadzieje 🙂No chyba,ze sama do tego czasu urodze,bo mala jest jeszcze nizej niz ostatnio 🙂 🙂A za tydz w czwartek mam kolejne usg i znowu podejrze moja pania 😁 To tak w skrocie,bo dopiero weszlam do domu i musze cos zjesc i za godzine do szkoly.
Paulaja na poczatku przez 1,5 roku mieszkalam w Southampton i powiem ci,ze strasznie zaluje,ze sie do Londynu przenioslam.Kurcze,ale padnieta jestem

• Mamusia
i ja nie lubie Londynu i tu mieszkqm (okolice Killburn nw6) ehhh

czy szczesliwa jestem pol na pol sytuacja jest bardzo ciezka bo nie jest to planowane dziecko myslalam o aborcji co jest straszne ale umysl mowi ze to wyjscie lepsze serce co innego wczoraj zadecydowalam ze utrzymam ciaze jednak mam obawy bo sytuacja miedzy mna a moim M. ehhhh i nie jest to tez POlak ehhh