Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
pierwsza dawka prasowania wyprasowana raptem prawie 2 godz 😮
czesc druga sie pierze, jutro czesc trzecia i jak moj wroci czesci kolejne... 🙂 jakie te ciuszki sa cudowne ja juz chce miec bejbika a tu ponad 2msc 😞

gosia ja piore co drugi dzien i wiecznie albo mam ciuszki schnace na kaloryferach albo czekajace na wyprasowanie 😜

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
nusia ja to pierwszy raz mam takie prasowanie, ale przeraza mnie fakt, ze narazie mam spokoj ale jak bedzie dziecko to obroty trzeba zwiekszyc do maksimum 🤪

ojj bedzie trzeba bedzie niby wydaje zie ze taskie dziecko sie nie brudzi ale ile pieluch tetrowych idzie ubranek tez wbrew pozorom a niech zaczna sie papki marchwiowe itp teraz to mozna powiedziec masz ostatni czas zeby na spokojnie porozmyslac i sie przygotowac ostatnia chwila relaksu no i przedpanych nocy dlugo po nie bedziesz mogla sie wyspac albo wstawanie w nocy budzenie sie albo pozniej nad ranem 🙂

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
a moniki cos dzisiaj nie ma 😮 moze Julka wychodzi 😉

Nie wychodzi,nie wychodzi...niestety 😞Rano bylam na ktg,potem w mojej pracy,bo sie za wszystkimi stesknilam,a potem z siostra na zakupach i u niej na obiadku.Dopiero do domku weszlam.Dzis dosc dlugo mnie na ktg przetrzymali,bo Julcia byla nadaktywna jak to polozna okreslila.A jesli chodzi o pieluchy to ja mam 30 i sama nie jestem pewna czy mi wystarczy.Gosiu w ikei maja bardzo fajne pieluszki.Moja siostra mi je doradzila,bo sama je sobie bardzo chwali

• Mamusia
a ja Tobie dałam oklask 😁 😘
co do pieluch to mam jednak 11 bo policzyłam ;p mam je z Polski bo tu u mnie trudno znalesc a jak sa to 5szt za 30 funtow 😮 ale jak sa na ebayu to sie zaopatrze tylko jak one sie nazywaja po angielsku?
a Magda to o nas zapomniala, albo zabalowala na urodzinach synka 🤪

• Mamusia
Dziekuje za oklaska 🙂I w podziekowaniu wrzucam ci linka na pieluszki tetrowe z ikei o ktorych wczesniej pisalam.Bardzo chwalone przez moja siostre i niedrogie.Ja mam 9 takich czerwonych i sa naprawde dobrej jakosci.A 3.05f za 3 pieluchy to naprawde niedrogo 😁
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/90131515

• Mamusia
paula8966 napisał(a):
ohhh kochanie nie mam pojecia ale przydalby sie chlopaczek 🙂 bo dziewczynka juz jest 🙂 a jak u naszych ciazowek wiecej chlopczykow czy dziewczynek? 😉

Chyba dziewczynek jest o 1 moze 2 wiecej 😉

---------
Poklaskane wszystkim 😉

• Mamusia
No dziewczyny pieluchy tetrowe to mus ja tez mam okolo hmm 15 i ciagle mi brakuje :/
A po drugie jak teraz daje malej jedzonko czy jak cos chce jej wytyrzec to po jedzonku nie raz plamki zostaja i sie juz nie chca sprac.
Ja mam kilkanascie bialych i mam 2 takie jak by kolorowe to Olenka spi z nimi 🙂

NUSIA KIEDY TO SPOTKANIE WKONCU ?