Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
monia ja nie odsypialam bylam na spacerku 🙂 mala sie zdrzemnela to poprasowalam... teraz czekam az zasnie bo musze poodkurzac i nastepne pranie powiesic. ciezko isc spac tak w dzien a wiem ze powinnam 😜 takze dziewczyny spijcie teraz ile mozecie 🤪

monia ja tez mialam taka jazde z mezem jak bylam w ciazy to raz z pracy wrocil nabimbany a ja na niego z ryjkiem, ze urodzic moge w kazdej chwili i jaki z niego pozytek bym miala itp 🤪
a to ze on nie chodzi nigdzie na imprezy to zadna wymowka, bo ty tez nie chodzisz 😜 rodzicow jest dwoje i tyle 😁

dziewczyny na wakacje musimy zrobic jeden dzien gdy sie wszystkie spotkamy 🙂

a teraz kupe mi sie chce i isc nie moge bo mala na rekach trzymam 😜 takze wykupkajcie sie na zapas poki mozecie 😜

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
I po pracy ... jak Wam mija dzien dziewczynki? mnie jeszcze szkola czeka, NIE LUBIE JEJ, i padam troche niewyspana jestem przez ta pelnie-ksiezyc zaglada mi do okna pol nocy..

MajaCh dasz rade.Za tydzien jest half term i tydzien spokoju 😁 😁 Ja tez niewyspana,wstawalam dzis co 45 minut siku,plecy mnie napierdalaja,krocze to juz nie wiem jak to opisac i w ogole totalna bezsennosc.Ala ja to juz w sumie do tego przywyklam 😉

• Mamusia
gosiaa kochana nie denerwuj sie,nic twojemu nie grozi.Jest napewno bezpieczniejszy niz moj,jak wejdzie do domu i wpadnie w moje szpony 😉Zaraz powinien byc,bo dzis juz rano zapowiadal,ze bedzie pozniej,bo duzo pracy maja.A u mnie sie carbonara na obiado-kolacje robi 😁

• Mamusia
Masakra 😁 Monisia a jak dlugo ta bezsennosc? ja jak jestem niewyspana to zaraz mam nerwa i oczywiscie odbija sie to na moim mezu 😁 - wielofunkcyjny facet 😁
Przed szkola wypilam mala kawke zeby nie zasnac i obawiam sie ,ze dziala mocniej niz myslalam, heh, jak nie urok to sr...ka

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Masakra 😁 Monisia a jak dlugo ta bezsennosc? ja jak jestem niewyspana to zaraz mam nerwa i oczywiscie odbija sie to na moim mezu 😁 - wielofunkcyjny facet 😁
Przed szkola wypilam mala kawke zeby nie zasnac i obawiam sie ,ze dziala mocniej niz myslalam, heh, jak nie urok to sr...ka

bezsennosc jedens z urokow brzucholkow 😉 niestety jakos musisz dac rade a kochany maz nie ma wyjscia musi wytrzymac 🙂

a z ta waga mam nadzieje 😉

• Mamusia
MajaCh ja juz nawet nie pamietam od kiedy mam problemy ze spaniem.Ale napewno juz ponad miesiac.Najgorsze jest,ze ja nie potrafie w dzien spac.Nie licze juz na jakakolwiek poprawe,probowalam juz wszystkiego i teraz sie juz po prostu przyzwyczailam.Mam juz praktyke jak malutka bedzie z nami 😁 😁

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Paula wyslalam ci zaproszenie na fb,bo na nk znalazlo mi tylko jedno konto bez zadnych zdjec i nie wiem czy to ty.A poklaskalm wam za 14 minut bo wczesniej sie nie da 😉

kochanie na nk jestem paula cimmino chelm londyn ale tylko ja jestem w polsce taka hehe