Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mam pytanie nie wiecie czy moge znalesc gdzies ten taki wklad do lozeczka turystycznego, czy musialabym kupic takie nowe lozeczkoz wkladem?
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3987388/c_1/1|category_root|Nursery|14417537/c_2/2|14417537|Cots%2C+nursery+furniture+and+bedding|14417580/c_3/3|cat_14417580|Travel+cots|14417593.htm

• Mamusia
W najgorszym wypadku przykryjemy czyms grilla,zeby wszystko usmazyc,a bedziemy w domku zajadac 😁 Szkoda,zeby to sie wszystko zmarnowalo.Caly tydzien bylismy na to nastawieni 😉A teraz musze na poczte zasuwac,bo zasrany listonosz byl wczoraj zbyt leniwy,zeby wlesc na 1 pietro i zostawil mi awizo,ze niby mnie w domu nie bylo.Oj juz ja go w poniedzialek zjebie.Przez niego musze w deszczu tam zasuwac,bo maz bedzie dopiero ok 12,a wtedy to juz bedzie tam zamkniete

• Mamusia
Polozna kazala mi duzo chodzic,bo to podobno moze troche porod przyspieszyc.Napewno pomaga na obnizenie sie malestwa,bo w ciagu1,5 tyg zeszla z free na 2/5 h's czyli jest juz w miednicy 😁 No i do tego pije herbate z lisci malin,bo wplywa to na zmiekczenie szyjki macicy.A jak znam zycie to mi i tak nic nie pomoze i skonczy sie na wywolywaniu.Dobra,lece na ta poczte.Odezwe sie po powrocie

• Mamusia
No to wrocilam.Warto bylo sie przejsc,bo sukienki,ktore przyszly dla malej sa po prostu boskie 🙂Przy okazji weszlam do somerfilda i okazalo sie,ze go likwiduja i masa rzeczy byla na half price.To zrobilam dosc spore zakupy i nawet nie zdawalam sobie sprawy,ze tyle to wazy.A teraz siedze i dysze jak parowoz 😜 Poklaskam wam dziewuszki jak sie uda 😁

• Mamusia
Udalo sie poklaskac wszystkim poza Loli 😉Sylvianko cos nas ostatnio zaniedbujesz,bo sporo stron musialam znalesc,zeby ci poklaskac.A tak w ogole ciekawe co tam u Bagiry i MadziW bo cos ostatnio nam przestaly pisac.Paula jak mala sie urodzi,to mozemy sie kiedys na kawe umowic,bo ja dosc czesto bywam w twoich okolicach,bo moja siostra na Camden mieszka.A stamtad na kilburn jest juz bardzo blisko.Swojego czasu nawet pracowalam na Kilburn,ale zamkenli moj branch i dostalam transfer wlasnie na Camden.