Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
nusia27 napisał(a):
dopiero teraz zalapalm o co chodzi z ta kamerka 🙂

widzisz Aniu, jestes sama i masz nawet czas zajrzec do nas 😁

pranie zrobione... malutka wisi mi teraz na cycku. spie kiedy ona spi... nie jest zle 😜

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
u mnie tez jest wichura ;/ mamy okno w dachu to masakra jakas;/
loli a ja Cie nie widzialam 😮 wszystkiego najlepszego dla Olenki 😁
nusia zazdroszcze Ci ze masz swoja perelke juz przy sobie a ja jeszcze tyle czasu, jak to sie dluzy 😞

Gosia po 30tyg ci tak poleci ze sama bedziesz w szoku 🙂

• Mamusia
Loli napisał(a):
Maja- ehh wspolczuje jednak plastikowe okna sa ok, chodz moje jakos sa do dupy bo pucz jak z nich wieje tez masakra :/

Bede trzymala kciuki 😉 i napewno wszystko bedzie ok 😉

Dzis moja coreczka konczy 5 miesiecy 😉

p.s ale ten czas leci!

Dziekuje, przetrwalam ale moj szef mnie zawiodl po calej linii, zobaczymy jak to sie skonczy, napewno nie spodziewal sie,ze jestem tak przygotowana prawnie i to go rozloscilo, Midwife kazala mi meldowac o stanie w pracy wiec tak tez zrobie.
Dla Twojej coreczki duzio buziakow, cukierkow i fajnych chlopakow 🙂!!

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Gosiaa to popatrz na kamerki powyzej,to pewnie ja za chwile zobaczysz 😁 No u nas tez wieje,ale ja to sie nigdzie nie wybieram,bo nie mam ani sily ani humoru.W ogole dzis mam taki zrypany dzien,wszystko mnie wkurza i plakac mi sie chce.

Hehehe, znam Twoj bol, ja wczoraj przeplakalam pol wieczoru...bo tak mi jakos smutno bylo, takie pierdoly mnie wytracaja z rownowagi:/- bo moj maz chcial spac zmeczony po calym dniu pracy i odwrocil sie dupcia do mnie w lozku, teraz to zabawne 😁 ale tak strasznie marzylam zeby mnie poprzytulal 😞

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
MajaCh a co to za problem z pracodawca, jesli mozna spytac. 🥴

Wiesz Kasiu, jak dowiedzial sie,ze jestem w ciazy zrobil mi super bezpieczne, czyste miejsce - przy kompie no i bardzo go chwalilam. W pracy jest jeszcze kilka dziewczyn w ciazy im tez zrobil "dobrze", jednak teraz podczas chorobowego mojego dostalam telefon od kolezanki,ktora chciala mnie uprzedzic ,ze zrobil jakas propagande na ciezarne. To praca w fabryce ksiazek, wiec teraz wymyslil miejsca stojace. Rece mi opadly jak sie o tym dowiedzialam wiec poczytalam wszystko dokladnie i okazuje sie ,ze bardzo nagina prawo. Ja jestem zatrudniona przez agencje pracy, dla tego pracodawcy i tak to trwa juz 3 lata, wiec przysluguja mi niemalze te same prawa co tym z kontraktem, poniewaz jestem emploee a nie worker, ale on myslal,ze nie wiemy wszystkiego a tymbardziej nie potrafie sie wytlumaczyc, bardzo sie zaskoczyl. Generalnie jest tak,ze po maciezynskim nie chce wracac do tej pracy wiec kombinuje,ze jesli on bedzie robil problem pomoze mi Midwife i moj GP bo ja nie bede sie stresowac niepotrzebnie a to jedyna rzecz w moim zyciu,ktora wytraca mnie tak z rownowagi...ale sie rozpisalam 😁

• Mamusia
No to jestem spowrotem.I uprzejmnie donosze,ze pierwsza czesc egzaminu zaliczylam.Jeszcze tylko jutro czesc praktyczne.Blee.MajaCh sprobuj pogadac ze zwoim pracodawca zanim pojdziesz do midwife.Ja tak zrobilam,wszystko sobie wyjasnilismy i wszystko potem do normy wrocilo

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
No to jestem spowrotem.I uprzejmnie donosze,ze pierwsza czesc egzaminu zaliczylam.Jeszcze tylko jutro czesc praktyczne.Blee.MajaCh sprobuj pogadac ze zwoim pracodawca zanim pojdziesz do midwife.Ja tak zrobilam,wszystko sobie wyjasnilismy i wszystko potem do normy wrocilo

W takim razie gratulację i powodzonka z dalszą częścią egzaminu Kochana :-)))

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):

Serdecznie gratuluje 🙂
a z pracodawca juz rozmawialam, dlatego czekamy na efekt koncowy, dzis juz powinien cos postanowic..

Milego dnia dziewuszki!

• Mamusia
No hey dziewczyny.Wlasnie wrocilam od poloznej i tchnela we mnie nowa nadzieje 😁 Mala juz od kilku dni wchodzi w drogi rodne i wg niej moge urodzic w kazdej chwili.I ze raczej niedoczekam wywolywania porodu na poczatku marca 🙂 🙂Mam nadzieje,ze kobieta sie nie myli.A juto mam usg i dowiem sie jak tam moja pani urosla 🙂 A jesli chodzi o bol zeber,to najprawdopodobniej mala mnie tak mocno skopala.I wg poloznej w ciagu tygodnia powinno mi to przejsc.Kurcze,silna babe nosze w tym brzuchu 😉Az sie boje co mi po porodzie zrobi 😁

• Mamusia
No hey dziewczyny.Wlasnie wrocilam od poloznej i tchnela we mnie nowa nadzieje 😁 Mala juz od kilku dni wchodzi w drogi rodne i wg niej moge urodzic w kazdej chwili.I ze raczej niedoczekam wywolywania porodu na poczatku marca 🙂 🙂Mam nadzieje,ze kobieta sie nie myli.A juto mam usg i dowiem sie jak tam moja pani urosla 🙂 A jesli chodzi o bol zeber,to najprawdopodobniej mala mnie tak mocno skopala.I wg poloznej w ciagu tygodnia powinno mi to przejsc.Kurcze,silna babe nosze w tym brzuchu 😉Az sie boje co mi po porodzie zrobi 😁