Skocz do zawartości

Marzec 20011, poczatek drogi | Forum o ciąży

katy_86

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
samantka napisał(a):
To moja się urodziła 49 a we wtorek miała 59 🙂 i już prawie 5,5 kg 🙂 a przy wypisie ze szpitala miała 2920 taka maleńka była....

Niemożliwe!!!! urosłaby 10 cm.... Niemowlaki rosna zdaje się około 2,5 cm miesięcznie. A jak ja zmierzyłaś, ciekawa jestem ile ma Fasolek... 🙂

Zazdroszcze Ci tych soków - śni mi sie że pływam w wilkiej owocowej sałatce, och kiedy ja sie napije takiego ze świezych wyciskanego - marzenie......

Monisia dzis zdjae się operowali drugiego bliźniaka w Polsce, urodziły się 25 tc, ważą pół kilo, to jest dopiero coś, takie maleństwa już potrafią uratowaoć.

• Odpowiedzi 15,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka

2319

• MonisiaD

1525

• Niunia26

2070

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Och Edytko mi tez jest ogromnie przykro 😞 wszystko bedZie dobrze, zobaczysz.
A co do podnoszenia glowki to moj tez czasem unosi i jeszcze robi cos jakby mostek.
Chcialam zapytac jak u Waszych synkow wygladaja jaderka? Bo u mojego jedno jest malenki, a drugie duze. Nie wiem czy to normalne. Do lekarza dopiero za tydzien idziemy na szczepienie.
Oktawia ja tez uwielbiam wszystko co maczne. A Ty masz facebook'a?

• Mamusia
Haha dobre 🙂Moniś Ty to masz pomysły 😁I jeszcze któraś mama jak się zabrała do pomocy 😁
Nie mam Emka...zastanawiam się nad tym czy mieć 🤢
A mam głupie pytanie....-co się tam zamieszcza to wszystko jak na naszej klasie czy mozna coś więcej.... ☺️

• Mamusia
Niunia26 napisał(a):
Monia ale się uśmialiśmy z mężem z Julki ;-)

No to sie ciesze 😁 Moj maz tez sie smial 😉 Na czas choroby zostalam zmuszona do zjedzenia czegos ciepleko i powiem wam,ze dobre te kartacze 😁 Ale nastepnym razem zrobie jak Oktawia mowila,dam wiecej gotowanych

• Mamusia
Oktawia napisał(a):
Haha dobre 🙂Moniś Ty to masz pomysły 😁I jeszcze któraś mama jak się zabrała do pomocy 😁
Nie mam Emka...zastanawiam się nad tym czy mieć 🤢
A mam głupie pytanie....-co się tam zamieszcza to wszystko jak na naszej klasie czy mozna coś więcej.... ☺️

Kurcze ja to nie wiem, bo nie mam naszej klasy 😞 ale podobno nk dużo ściągnęła z facebooka, więc pewnie podobnie jest 🙂))

• Mamusia
Mały w końcu śpi 🙂)) ja obejrzę sobie Brzydulę, bo nigdy nie oglądałam i Misio mnie namówił. A potem spać.
A tak poza tym to się dziś zastanawiałam nad jednym... a mianowicie nad tym, że nie mam zupełnie kogo zaprosić na wieczór panieński, jeśli takowy będzie kiedyś... 🤨 no i doszłam do wniosku, że najfajniej to bym się z Wami bawiła 😁

• Mamusia
Salamandra napisał(a):
samantka napisał(a):
To moja się urodziła 49 a we wtorek miała 59 🙂 i już prawie 5,5 kg 🙂 a przy wypisie ze szpitala miała 2920 taka maleńka była....

Niemożliwe!!!! urosłaby 10 cm.... Niemowlaki rosna zdaje się około 2,5 cm miesięcznie. A jak ja zmierzyłaś, ciekawa jestem ile ma Fasolek... 🙂

Zazdroszcze Ci tych soków - śni mi sie że pływam w wilkiej owocowej sałatce, och kiedy ja sie napije takiego ze świezych wyciskanego - marzenie......

Monisia dzis zdjae się operowali drugiego bliźniaka w Polsce, urodziły się 25 tc, ważą pół kilo, to jest dopiero coś, takie maleństwa już potrafią uratowaoć.

Salamandro możliwe 🙂 🙂 Ja sama małej nie mierze... tylko w przychodni, a ostatnio we wtorek u pediatry... i nie mówiła, że jakoś za szybko rośnie... w sam raz, bardzo dobrze się rozwija... A właśnie Julka jeszcze więcej urosła a tylko kilka dni starsza od Niki 🙂 🙂

kurde ja wyczułam dzisiaj od A papierosy, a on mi mega ściemniał, że nie palił.. ja głupia nie jestem!! No i jak już mu nie dałam spokoju to się przyznał, a ja tak się wkurwiłam, że wzięłam fajkę i zapaliłam!! Po czym się pokłóciliśmy, zpytałam po cholerę kupował te fajki to stwierdził, że nie wie.. mówię mu po co zacząłeś palić, a on że nie zaczął, zapalił tylko 2-3papierosy!! Dla mnie to już jest zaczęcie palić, no ale ch.. Wydał 10zł na fajki, które zgniótł i wywalił do kosza.. po cholerę było kupować te fajki!! 😠 jakbym nie wyczuła od niego to by nic nie powiedział i paliłby po kryjomu.. a tak powiedział, że jak go przyłapałam, tzn. wyczułam to nie będzie palił..ale ja straciłam już do niego zaufanie w tej kwestii 😞 😞strasznie smutno mi 😞 😞 i palić mi się chce!! przez to wszystko jeszcze ja zacznę palić, bo nie dość, że mnie ciągnie to jeszcze takie coś 😞 😞

• Mamusia
Edytko bardzo mi przykro... na prawdę ten maj jest mega pechowy dla większości z nas!!!!!

Co do gotowania, mój A. sprząta w kuchni na bierząco jak coś robi... jest jeszcze bardziej porządkowy niż ja... 🙂 🙂 Ja to taka z deka balaganiara.. :P 🙂

• Mamusia
Edyta strasznie mi przykro.Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze.
Niunia karuzela roznie..Jak Maja ma dobry humor to sie patrzy i wczoraj zasnela przy niej..Ale jak placze to i karuzela nie pomoze. Mialam Ci dac znac jak po sloiczku..Mai smakowala marchewka z jablkiem i nic jej nie bylo..A dzisiaj probowala brzoskwinie i bardziej chyba jej smakowalo 🙂 Kupka byla po 5 minutach 🙂 Duzo tego nie dawalam, tylko na sprobowanie.
Oktawia fb jest lepszy niz nk. W Polsce dopiero niedawno stal sie popularny, bo widze, ze coraz wiecej znajomych sie pojawia..A na nk nudy 🙂
Emka jak za rok ten panienski bedzie to ja z checia przyjade 🙂 Tylko wtedy z mezem i mala...Oni zostaliby w hotelu a ja na imprezke..Jak dla mnie nie ma problemu 🙂

oj właśnie wiedziałam, że coś miałam napisać..

Edytko bardzo, ale to bardzo mi przykro 😞 😞:*:*tulę:*:*:* no co fakt to fakt, maj pechowy,niech się już kończy!!!!!

• Mamusia
tuśka po części Cię rozumiem... tylko, ze mój nie kwapi się do rzucenia palenia, a mnie strasznie ciągnie jak czuję.... jak do tej pory się powstrzymalam, ale chyba jak skończę karmić to zapalę...
A ty po fajku ile czasu odczekujesz zeby karmic???