Skocz do zawartości

Marzec 20011, poczatek drogi | Forum o ciąży

katy_86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka

2319

• MonisiaD

1525

• Niunia26

2070

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej 🙂
Ale czytania... z tego, co pamiętam: Marta z Ciebie niezły pocisk jest^^
Ja miałam panieński kameralny, bo tak lubię, ale za to mojej Siostrze urządzilismy niezły dzień: z naszymi wspólnymi przyjaciółkami (dwiema) przyjechała do Trójmiasta i od rana - atrakcje. Zorganizowałyśmy jej podchody w terenie 🙂 W kawiarni a hasło dali jej ciastko ze wskazówką, dalej w autobusie miejskim (mieliśmy znajomego kierowcę) przez mikrofon została pozdrowiona przez pasażerów, w księgarni podłożyłyśmy jej książkę (o niej samej - wcześniej wykonaną), musial kupić balony z helem i na molo w Sopocie zaczepic wcześniej zaczerpnąwszy helu, 10 facetów i zrobić sobie z nimi fotkę... no a wieczorem dziewczyny wróciły (beze mnie, bo ja już w ciązy bylam) do Bydgoszczy i tam miały impreze w klubie wespół z resztą bliskich koleżanek mojej siostry - dostała jakieś "nietypowe" prezenciki. Było oryginalnie 😁

eMCia a ta gierka jest obłędna 😁 rzeczywiscie wciąga 🤪
Oktawia - jakie dziarskie spojrzenie Synusia
Tuska - co za fryz, za kim on ma takie włosy?
Samanta - wspaniałe ujęcia, zobaczcie, jak trzeba obserwować te nasze pociechy, bo możemy wiele stracić w tak krótkim czaise...
Pati - Ty to miałas balangę 😎
Niunia - ja też jade do Pepco, ale za jakis czas

Aaaa - Monia może wychłodzj sie we wannie na zbicie gorączki

Emka a w ogóle to jak pokazał się ten słoń (ładowała się gierka) to ja myślałam, ze to to - strzałkamu 'poganiałam" słonia, by szybciej biegł po tym kole 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Haha ja też chciałam dać Moniś oklask ale to właściwie byłby oklask dla męża 🙂
Dota pogoda do niczego ale grill domowy też jest ok ja też bym chętnie takiego zrobiła ale obecnie nia mam z kim... 😞Rzeczywiście Emcia osłabienie może być że się okres zbliża...ale że zachcianki 🤔Ja tak nie mam-może jesteś w ciąży 🤪

• Mamusia
Ja też siezgadzam że wciągająca ta gierka 🙂A mi się chce śmiać bo mi tata kawał opowiedział...
Oświadczam tylko że nie jestem rasistką poprostu śmieszy mnie to jakoś 😁
Jak się nazywają mleczaki murzynka?-kiełki bambusa 😁

• Mamusia
Oktawia dobry dowcip.Gerda dziekuje za rade,niestety nie mam wanny tylko prysznic.Ale wzielam antybiotyk,wit C i wieczorem pewnie bedzie juz lepiej.Ogladal ktos jeszcze ten program?Opowiadali historie blizniaczek urodonych w 24 tyg i jedna nieprzezyala,a druga dopiero po 4 miesiacach do domu mogli zabrac,a potem pokazywali trojaczki.2 urodzilo sie ok,a 3 do 8 miesiaca byl w szpitalu bo mial cyste i nie mogl sam oddychac.W zasadzie lekarze kazalitym kobietom(bo to byly lesbjiki)pozegnac sie z malym.Nawet sobie tego nie wyobrazam.No i dopiero jak maly mial 5 miesiecy to mogly go pierwszy raz na rece wziasc 😞Koszmar.A ja od meza posmakowalam tiramisu 😁 Miodzio...Przynajmniej tak jak ja poczulam.Emka ja przed okresem tez zawsze mam zachcianki,zwlaszcza na slodkie

no a ja wysłałam A po kebaby... 😁 jejejejeje! ;-) już jadłam i małemu nic nie było, więc ok;-) a nie chcialo mi się obiadu robić.. ;-)
no ale z piwa zrezygnowalam, a kebaba będę wcinać, HAHAHA! ;-)
a no i Gerda mały ma włoski po mnie, ja jak się urodziłam też mialam taką czuprynę, mama się śmiała, że kucyka można było mi wiązać na czubku 😜 😜
a no i Monisia miałaś rację dzwonili koledzy A i powiedział im, żeby dzisiaj nie przyjeżdżali 🤪 mega zaskoczenie! 🤪 ale naprawdę się cieszę ;-)

• Mamusia
Tuska a widzisz 🙂Mowilam,ze moze nie bedzie az tak zle 🙂A ja dzis na obiad bede miala dewolaje z serem i pieczarkami z polskiej knajpy 😉Bo nie mam sily gotowac,P.nie potrafi,a uznal,ze dopoki chora jestem,to musze cos cieplego zjesc 😉No i za jakies 15 minut tam podjedzie zarylko odebrac 😁

• Mamusia
A mój M robi wołowinę pieczoną z jabłkami, żurawiną, granatem i limonką w sosie śmietanowym a do tego pieczone młode ziemniaczki... kurcze tak pachnie, że ja już nie mogę, a to jeszcze z wołowinką się zejdzie 🙂)) no, ale w kuchni porządek!!! WOW!!! Chyba po tym jak zażartowałam, że sprzątanie mnie czeka, gdy oznajmił, że robi obiad... skarb jest z niego 🙂))
Widzisz Tuska, z Twojego też 🙂)) nie mamy co narzekać na tych naszych facetów :P

• Mamusia
Cześć dziewczyny. Mam do was pytanie. Czy któraś z was miała u swojego maluszka osłabione napięcie mięśniowe? Moja mała ma 2 miesiące i jest bardzo ruchliwym dzieckiem ale jak ją kładę na brzuchu to nie podnosi główki 😞 Czy któraś z was miała podobny problem?
Z góry dzięki za odpowiedź i pomoc.
Pozdrawiam.

• Mamusia
Wiola przykro mi,ale niestety nie moge ci w tej kwestii pomoc i o ile sie dobrze orientuje,to zadne z marcowych maluszkow takiego problemu nie ma,ale moge sie mylic.A odnosnie sloiczkow..Niech zyje gerber 😁
http://ctl.wroc.pl/blog/2011/01/17/afera-z-gerberem-w-tle/

• Mamusia
Cześć dziewczyny! /ja już wróciłam, ale się nałaziłam... A. mnie wpienił znowu... coś go ugryzło i na mnie się wyżywa, ale h*j tam... Mam do nadrobienia 10 stron, ale to później bo teraz muszę się wziąć za sprzątanie...
Co do słoiczków, ja będę kupowała tylko z blediny, hipp bio, lub nestle natural... a poza tym to parowar i jazda 🙂
Kupiłam małej nową poszewkę na pościel 🙂 W Ikei w ogóle duużo dużo nowych rzeczy jest 🙂
No to ja spadam 😞 😞 😞

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Boze dziewczyny trzymalam Julke na rekach na lezaco jak do karmienia,a ona podniosla glowe i ja trzymala w gorze!!!!Az mnie zatkalo 🙂 🙂

Paweł też tak zaczął robić od niedawna. On pcha całą pięść do buzi i liże palce, czy to coś złego?