Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ależ macie tempo nie było mnie chwilkę i musiałam nadrabiać 4 strony temat już nieaktualny ale dodam że ja największą ochotę miałam między 12 a 16 tc a że widze męża tylko w weekendy to na prawdę te kilka weekendów miał mnie dosyć
teraz mi przeszło ale może dlatego że te wypady do toalety też zaczęły mnie wkurzać i dotego jedyna pozycja która mogła doprowadzić mnie do "szczytowania' stała się wyraźnie niewygodna i niebezpieczna mój zorientował sie że coś nie mam ochoy ostatnio i nie nalega więc zaczełam mu dogadywać że pewnie ma kochankę i dlatego min ode mnie nie che, wiec skończyło się małą awanturką

jeju chciałam zrobić cokolwiek posprzątać, zmyć naczynia bo jakiś talerz tam stoi i kilka moich szklanek , miałam poskładać pranie i zacząć pisać pracę, tymczasem tylko donoszę sobie owoce i kanapkę musiałam dorobić bi pies mi jedną pożarł, więc donoszę okrywam się kocem i dalej pisze a;e zaraz na prawdę pojde się chociaż troche poplątać bo ani się obejrzę a wieczór bedzie a później jade jeszcze do szwagra licealisty poduczyć go trochę

• Mamusia
NIE NADAZAM ZA WAMI JA TEZ JESTEM NA L 4 ALE ZAWSZE CO S DO ROBOTY W DOMKU JEST JUZ POPRAŁAM CIUSZKI DLA DZIDZIUSIA ZOSTAŁO MI PRASOWANIE CZEGO OKROPNIE NIE LUBIE. A CO DO MEZA TO JA TEZ NIE CHCIAŁABYM ZEBY SOBIE RADZIŁ NIE WIEM CO BYM ZROBILA JAK BYM SIE DOWIEDZIAŁA ZE MNIE ZDRADZIŁ ALBO COS Z TYM ZWIAZANE A WY...?

ha dobre wiadomo że jak nie dziś to jutro tylko codziennie tak sobie mówię w poniedziałek zły dzień, nic nie robiłam , wtorek wizyta u lekarza stres itp, wczoraj przegląd i zmarzłam znowu nic dzisiaj forum i lenistwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oczywiście to tylko wymówki bo tak mi wygodniej tłumaczyć lenistwo a tu koniec tygodnia się zbliża i mężulek wraca niestety znowu w sobotę a nie w piatek

ej no ale j anie miałam na myśli tylko kochanek mówiąc o tym że faceci potrafią sobie radzić akurat tu chodziło mi o coś innego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POMYŚLCIE no mogą radzić sobie sami, jak my nie mozemy- wiadomo o co chodzi czy nie bardzo?????

no właśnie ewelinka1007 tak sobie mówię że to tylko bałagan a nie jakiś brud czy syf bo nad tym jeszcze panuję więc może jutro się zmobilizuję, tymczasem i tak robię sobie teraz malutką przerwę będę niebawem