Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
witam te co przyszły, żegnam te co poszły
a ty co Kamila , lepiej się poczułaś jak se taką fotkę wstawiłaś????

brechti co tam bedzie sex wirtualny???(mój ulubiony 😉:woohoo 🙂
Dorota dużo zdrówka
Tynka i co po lekach lepiej??????????

NIe chciał m fiuka pokazać a ja mu cycków więc się nie udało haha

• Mamusia
Ewelinaaleks napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
nie 🥴

szklak by to trafił może jak jak ja przeprowadziła poważną rozmowę ze swoim i będzie ok. Ja uparłam sie na terapie dla mojego no i tam nadzieje że uda mi się dopiąć swego 🤔

oby...wszystko było ok i u niej i u ciebie ....ahhh te chłopy 😞

• Mamusia
brechti napisał(a):
matyldusia napisał(a):
witam te co przyszły, żegnam te co poszły
a ty co Kamila , lepiej się poczułaś jak se taką fotkę wstawiłaś????

brechti co tam bedzie sex wirtualny???(mój ulubiony 😉:woohoo 🙂
Dorota dużo zdrówka
Tynka i co po lekach lepiej??????????

NIe chciał m fiuka pokazać a ja mu cycków więc się nie udało haha

😁 🤪

• Mamusia
ewelinka1007 napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
nie 🥴

szklak by to trafił może jak jak ja przeprowadziła poważną rozmowę ze swoim i będzie ok. Ja uparłam sie na terapie dla mojego no i tam nadzieje że uda mi się dopiąć swego 🤔

ręce opadają co róż to jakaś załamana jest z ich powodu. Chociaż teraz by nam odpuścili

• Mamusia
Ewelinaaleks napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
nie 🥴

ręce opadają co róż to jakaś załamana jest z ich powodu. Chociaż teraz by nam odpuścili

niee wiem jak to jest ale ja ze swoim tez jak juz sie kłóciłam to ziemia sie trzesła....ale teraz znosi cierpliwie moje humory i sie stara i słucha przedewszystkim co do niego mówie i raczej sie stosuje do uwag wie ze ja nie moge sie denerwowac bo to przedewszystkimm szkodzi naszemu dziecku nie mi...nie jemu tylko dziecku
ale jak tak słucham tych wszystkich opowiesci o tychh waszych ancymonkach to normalnie zal... 🤢

• Mamusia
ewelinka1007 napisał(a):
brechti napisał(a):
aaa mam motylki w brzuszku przez mojego ukochanego księcia najwspanialszego na świecieeeee 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

a co on ci pokazał? 😜

już tam pokazał, nic nie pokazał oprócz siebie całego w ubraniach 🙂 ja zaczęłam panikować, że mnie zostawi i sratatata i pewnie mnie nie kocha albo kocha tylko dlatego, że będziemy mieć razem dziecko a on, że nasza dzidzia jest efektem naszej miłości i jak mogę tak myśleć no i w ogole znowu mi głupio było, że do niego tak wyjechałam a on prawie się popłakał bo myślał, że ja już go nie kocham tylko nie chcę mu tego powiedzieć.... banalne trochę ale wiecie, jestem w ciąży i ostatni raz widziałam go w sierpniu i jestem trochę poddenerwowana

• Mamusia
brechti napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
brechti napisał(a):
aaa mam motylki w brzuszku przez mojego ukochanego księcia najwspanialszego na świecieeeee 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

a co on ci pokazał? 😜

już tam pokazał, nic nie pokazał oprócz siebie całego w ubraniach 🙂 ja zaczęłam panikować, że mnie zostawi i sratatata i pewnie mnie nie kocha albo kocha tylko dlatego, że będziemy mieć razem dziecko a on, że nasza dzidzia jest efektem naszej miłości i jak mogę tak myśleć no i w ogole znowu mi głupio było, że do niego tak wyjechałam a on prawie się popłakał bo myślał, że ja już go nie kocham tylko nie chcę mu tego powiedzieć.... banalne trochę ale wiecie, jestem w ciąży i ostatni raz widziałam go w sierpniu i jestem trochę poddenerwowana

chociaz to ...jedyna pozytywna wiadomosc na tym forum dzis...odrazu sie lzej na sercu robi
i wierze ze bardzo za soba tesknicie zwłaszcza w tej sytuacji ale jeszcze troszke musicie wytrwac

• Mamusia
Cześć 🙂
nie wiem, czy to faktycznie hormony w tej ciąży, ale czuję się bardziej samotna niż przed nią 😞
Wydaje mi się, że ten Mój to skupia się nie na tych rzeczach na których powinien. Zawsze myślałam, że powinno się ciąże przeżywać razem, a mi się czasami zdaje, że sama przez nią przechodzę. Zapowiada się 'wspaniały' dzień 🤢
Nie wiem, czy mam go przespać.. nie mam nawet gdzie pojechać, bo nie stać mnie na bilet na autobus. Szkoda gadać ;/

• Mamusia
Klaudia łap oklaska na poprawe humoru 🙂 chociaz wiem, ze to nic nie da.. ja cala prawie ciaze jestem bez Mojego, bo on w pazdzierniku wyjechal do Niemiec, staram sie nie zalamywac, bo na szczescie jestem z mama, ale czasami tez mam takiego dola.. sama przezywam ta ciaze, ale niestety, tak musialo byc, jakos dam rade.. a jak chcesz to Ci pozycze na bilet, tylko gdzie Ty chcesz jezdzic w taki mroz ?? Zamarzniesz.. 😮 😁

hej i znowu to samo co wczoraj 😠
czyli brak chęci do życia i do roboty
niebawem z sierści psa zalegającej na podłodze będzie można wkład do poduszki zrobić
co ja to miałam napisać aaaaaaaaa
jeśli chodzi o et butelki NUK to niby faktycznie między 20 a 30 zł ale jak ewelina napisała jest jakaś super kosmiczna rewelacyjna za około 100zł bo jak mój Paweł zobaczył to się odwrócił na pięcie w sklepie
co do chłopów to czasami kłótnie i humory to nic - zwłaszcza u mnie bo już do tego przywykłam i wiem że sama lubie takie podnoszenie ciśnienia- niestety problem często leżey głębiej tak jak u nas i też chciałabym w koncu namówić mojego a terapię ale cieżko mi idzie bo on się wtedy wkurza i mówi żebym nie robiła z niego wariata, ale przynajmniej w tej kwestii mam teściową pi swojej stronie bo widzi co się dzieje, wiec zobaczymy
a Klaudia co do samotności w ciąży albo takiego uczucia to ja mam tak samo , wczoraj wieczorem 10 razy dzwoniłam do swojego i wyłam do słuchawki i pytałam dlaczego my go nic nie obchodzimy i się nami nie interesuje i tym też mu podniosłam ciśnienie bo najpierw ładnie i cierpliwie mi odpowiadał a później już z lekka się wkurzył bo była północ a on miał jeszcze dużo papierkowej roboty bo na kompani został i sam i wszystko na jego głowie i jeszcze musiał znosić moje pretensje i nieuzasadnione obawy
dałam du dopiero spokój jak powiedział że kocha Lenkę i będzie ją kochał najbardziej na ŚWIECIE 😉
ups ale wywód 😮

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
Klaudia łap oklaska na poprawe humoru 🙂 chociaz wiem, ze to nic nie da.. ja cala prawie ciaze jestem bez Mojego, bo on w pazdzierniku wyjechal do Niemiec, staram sie nie zalamywac, bo na szczescie jestem z mama, ale czasami tez mam takiego dola.. sama przezywam ta ciaze, ale niestety, tak musialo byc, jakos dam rade.. a jak chcesz to Ci pozycze na bilet, tylko gdzie Ty chcesz jezdzic w taki mroz ?? Zamarzniesz.. 😮 😁

Dziękuję, też Ci klasnęłam 😁
Chciałam pojechać do dziadków na Przymorze 😁 ale w sumie masz rację, że mróz. Z tym, że już mam dosyć siedzenia w domu ;/ Cały czas to samo. Wstaję, posiedzę przy kompie, pooglądam tv, ogarnę, zrobię obiad, czekam aż Mój wróci z pracy i tak W KÓŁKO!
Niech już będzie chociaż trochę cieplej 😞
Jestem uziemiona!!! 😁
Asiu, ja idę się położyć, bo i tak nie mam do kogo gęby otworzyć, a pies ma mnie już dosyć 😉
Do później ;*