Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tyska_1 napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
ja nie widzialam
😞

moje na fb sa.
czemu ja Cie nie mam na fejsie?

pytasz mnie?
wysłałam zaproszenie 😉

• Mamusia
dzień dobry
Magda ja mam te pierwsze i drugi spodnie co pokazałaś ale są beznadziejne albo moje dziecko jakieś dziwne , ta guma cały czas jest na kolanach, nie dość że bez sensu to wygląda to jeszcze i zimno i niewygodne
mojej najlepiej w rurkach , teraz kupiłam jej też w H&M zobaczymy , może będą lepsze
ja torby/ torebki nie mam żadnej ale ja to nigdzie nie wychodze więc mi nie potrzebna, portfel i telefon zawsze mam w kieszeni
no i kurwa musze to napisac bo zaraz eksploduję ze złości przez pomyłkę kurier wziął 100 zł więcej za przesyłkę i pocałuj go w dupę , chuj nawet nie odbiera
trudno nie będzie zakupów na święta za głupote trzeba płacić 😠

• Mamusia
hej 🙂
a mi sie nie udało zadnego dzieciaczka zobaczyc 😞

wczoraj byłam u ginekolog moj maluszek wazy juz 1,8kg 🙂 i wszystko dobrze u niego 🙂

a tak poza tym sliczne ciuszki i troebi tez boskie ale narazie moge sobie pomarzyc;/ ale w maju mam urodziny to moze sie marzenia spełnia:P

u nas zeby stoja tzn od jakiegos mieciaca nie ma zadych nowych cały czas ma 3 na dole i 3 na gorze 🙂
byłam dzisiaj na USG cycuszków z Maja bo ponoc ma za duze i mnie lekarka wkurzyła bo zrobiła jej USG jajników tylko bo powiedziła ze sie nie bedzie z nia urzerac bo Maja juz nie chiła lezec i powiedziła zeby przyjsc jak bedzie wieksza 😠

• Mamusia
gizelda napisał(a):
dzień dobry
Magda ja mam te pierwsze i drugi spodnie co pokazałaś ale są beznadziejne albo moje dziecko jakieś dziwne , ta guma cały czas jest na kolanach, nie dość że bez sensu to wygląda to jeszcze i zimno i niewygodne
mojej najlepiej w rurkach , teraz kupiłam jej też w H&M zobaczymy , może będą lepsze
ja torby/ torebki nie mam żadnej ale ja to nigdzie nie wychodze więc mi nie potrzebna, portfel i telefon zawsze mam w kieszeni
no i kurwa musze to napisac bo zaraz eksploduję ze złości przez pomyłkę kurier wziął 100 zł więcej za przesyłkę i pocałuj go w dupę , chuj nawet nie odbiera

Ja bym zgłosiła tam gdzie pracuje 🙂

• Mamusia
linkaa napisał(a):
hej 🙂
a mi sie nie udało zadnego dzieciaczka zobaczyc 😞

wczoraj byłam u ginekolog moj maluszek wazy juz 1,8kg 🙂 i wszystko dobrze u niego 🙂

a tak poza tym sliczne ciuszki i troebi tez boskie ale narazie moge sobie pomarzyc;/ ale w maju mam urodziny to moze sie marzenia spełnia:P

u nas zeby stoja tzn od jakiegos mieciaca nie ma zadych nowych cały czas ma 3 na dole i 3 na gorze 🙂
byłam dzisiaj na USG cycuszków z Maja bo ponoc ma za duze i mnie lekarka wkurzyła bo zrobiła jej USG jajników tylko bo powiedziła ze sie nie bedzie z nia urzerac bo Maja juz nie chiła lezec i powiedziła zeby przyjsc jak bedzie wieksza 😠

Matko jak ten czas zasuwa, już masz 29 tc 😮
Fajnie że synuś zdrowy i rośnie.. Oby tylko tak dalej 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
gizelda napisał(a):
dzień dobry

no
dzwonił do niego P. 20 razy jak się zorientowaliśmy
potem ja żeby nr był inny i nie odbierał
zadzwoniłam do firmy , miła Pani wypytała co i jak i o całą sytuację ile dostał więcej i dlaczego kazała poczekać i bach za chwile gość oddzwonił
no ale ściemnia na maksa, że nie wie ile wziął , że nie może policzyć bo kasę całą ma razem , że będzie się rozliczał o 20.00 no OK ja wszystko rozumiem
ja mogę nie widzieć ile mu daję ale przeciez do chuja Pana on musi wiedzieć ile bierze żeby za małą nie wziąć , a co jakbym mu dała o 300 zł za mało ??? też by się nie upomniał ????
śmieszne to i jeszcze przez godz telefonów nie odbierał
no ale nic zobaczymy
ja niedawno do niego zadzwoniłam , powiedziałam co i jak , że mam męża choleryka itp itd i że jestem pewna ile dostał to się zaczął głupio śmiać i powiedziałam że teraz to zależy od jego uczciwości i sumienia , no i tyle mówi że jak się rozliczy to zadzwoni i jak faktycznie było za dużo to wymyślimy formę w jakiej ma to zwrócić 😮
no nie wiem zobaczymy
wina faktycznie w połowie moja w połowie P. ( chociaż on się nie poczuwa 😉 ) no ale nie wierzę że gosć który ma do czynienia z kasą i jest za to odpowiedzialny nie widzi że dostaje za dużo - śmieszne to i tyle

• Mamusia
gizelda napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
gizelda napisał(a):
dzień dobry

no
dzwonił do niego P. 20 razy jak się zorientowaliśmy
potem ja żeby nr był inny i nie odbierał
zadzwoniłam do firmy , miła Pani wypytała co i jak i o całą sytuację ile dostał więcej i dlaczego kazała poczekać i bach za chwile gość oddzwonił
no ale ściemnia na maksa, że nie wie ile wziął , że nie może policzyć bo kasę całą ma razem , że będzie się rozliczał o 20.00 no OK ja wszystko rozumiem
ja mogę nie widzieć ile mu daję ale przeciez do chuja Pana on musi wiedzieć ile bierze żeby za małą nie wziąć , a co jakbym mu dała o 300 zł za mało ??? też by się nie upomniał ????
śmieszne to i jeszcze przez godz telefonów nie odbierał
no ale nic zobaczymy
ja niedawno do niego zadzwoniłam , powiedziałam co i jak , że mam męża choleryka itp itd i że jestem pewna ile dostał to się zaczął głupio śmiać i powiedziałam że teraz to zależy od jego uczciwości i sumienia , no i tyle mówi że jak się rozliczy to zadzwoni i jak faktycznie było za dużo to wymyślimy formę w jakiej ma to zwrócić 😮
no nie wiem zobaczymy
wina faktycznie w połowie moja w połowie P. ( chociaż on się nie poczuwa 😉 ) no ale nie wierzę że gosć który ma do czynienia z kasą i jest za to odpowiedzialny nie widzi że dostaje za dużo - śmieszne to i tyle

Odda, nie bój się no chyba że firma będzie ryzykować nadszarpnięcie reputacji..
Masz nauczkę że trzeba przeliczać przy kurierze i już.
Teraz to już sobie tylko pogadać można 🤢

• Mamusia
oj matylda matylda... a w jakiej niby formie on chce to zwracać ?? w naturze?? 😁 😁 dobrze że zgłoszone już "u góry" to będzie podkładka w razie czego żeby go ścigać 🙂

chcecie usłyszeć dobry dżołk? schudłam 5kg, no i taka zadowolona sie odpicowałam w przedciążową obcisłą bluzkę na impreze w sobote. a tam kumpel z uk przyjechał na święta, przywitał się, gadka-szmatka i sie mnie pyta "a ty cycki to w domu to zostawiłaś??" 😠 😠 😠 a dupa mi kurwa mac nie spadła. i masz ci los 😠 😠

• Mamusia
oj dziewczyny dziewczyny teraz to i mnie to śmieszy ale nie wiem czy później bedzie mi do śmiechu
sama nie wiem jak to się stało i tyle
P. był na podwórku , dostał tel że gość jedzie , ja na balkonie branie wieszałam , i mówi do mnie "wynieś mi kasę............................. zł "
no ja usłyszałam ........sta 50 zł
ale już nie zdążyłam zapytać ile bo gość podjechał więc żeby się nie wracac wzięłam 450 zł , zaniosłam , P . miał ręce zajęte i kazał położyć na parapecie na dole więc położyłam a to miało być 350 zł i on już nie sprawdzał i powiedział gościowi ze jest a gość potwierdził i mówi że "gra"
no dziwna sprawa ja na bank dałam 450 zł bo brałam z "kupki" i wiem ile było z reszta po tym to już 20 razy sprawdzałam i liczyłam
mhm nie wiem zobaczymy, w firmie podałam namiary, nr przesyłki, danych kuriera nie musiałam bo babka po numerze przesyłki go zlokalizowała
a o formę zwrotu to chodzi o to jak to odda (ewentualnie 😉 ) czy sam przelewem , czy przez firmę, czy przekazem o to chodzi 😉

Nikolina gratuluję sukcesu 😁

• Mamusia
niksssa napisał(a):
oj matylda matylda... a w jakiej niby formie on chce to zwracać ?? w naturze?? 😁 😁 dobrze że zgłoszone już "u góry" to będzie podkładka w razie czego żeby go ścigać 🙂

chcecie usłyszeć dobry dżołk? schudłam 5kg, no i taka zadowolona sie odpicowałam w przedciążową obcisłą bluzkę na impreze w sobote. a tam kumpel z uk przyjechał na święta, przywitał się, gadka-szmatka i sie mnie pyta "a ty cycki to w domu to zostawiłaś??" 😠 😠 😠 a dupa mi kurwa mac nie spadła. i masz ci los 😠 😠

To tak zawsze jest że spada nie to co trzeba 😁
Swoją drogą bardzo delikatny i kulturalny kolega - nie ma co - wie jak kobiecie humor zepsuć 🤔

• Mamusia
Ja nie wiem co Wy tam tak sprzątacie? 😮
Przecież syfu nie macie na co dzień, to co tam robić tyle czasu?
Ja tam nie sprzątam, pierdzielę 😁
Wielkie mi święta - jeden dzień więcej 😉
A ludzi w sklepach jakby na miesiąc mieli je zamknąć - pogłupieli do reszty, nie rozumiem tego no ale może ja inna 😁 - (zdanie zaleciało Matyldą co? 😁 )
🙃

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
Marinka to co Ty tak ciezko pracujesz? Ktos kiędys zamieszczal babeczki wielkanocne takie slicźne. Moge prosic linka?

To chyba Klaudia dawała, ja nie zapisałam ale jak wpisuję w przeglądarkę to mi się pokazało 😉
http://mojewypieki.blox.pl/2012/03/Babeczki-wiosenne-i-wielkanocne-stokrotki.html

• Mamusia
A ja się pożarłam z K.Pojechał rano do mamusi,przyjechał o 16 i juz mi sapie ze głodny to mu mowie obiad sobie odgrzej jest nałozony i wzielam sie za robienie babeczek.
Upiekłam i wystawiłam na taras zeby ostygły i usiadłam przed tv i Pola polazła do telewizora a ten drze na mnie jape ze jak ja dziecka pilnuje! No kurwa mac tez siedzial widzial mógł ja zabrac i sie z nia bawic ,ja z nia cale dnie siedze to ten zawinal dupe poszedl se po piwo i wjebał 3 babeczki ja zjadlam jedna i schowalam do szawki to ten ciul polaz i przyszedl z jedna w łapie to mowie no mogels mi przyniesc a on "Ale juz nie ma" i sie chamsko smieje,no jak sie nie wkurwiałam nabluzgałam mu ze egoista itp i kazałam mu do mamusi jechac,niech mu mamusia babeczki piecze i usługuje o!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

CHUJ NIGDZIE NIE JADE!!!!!

• Mamusia
a ja na zakupach byłam. i maminsynuś dał popis taki jak nigdy w życiu jeszcz3 - darł sie w samochodzie, darł sie przez 2 i pół godziny w sklepach i pół drogi powrotnej. nic mu nie dolegało, w wózku była tragedia a na rączkach juz OK. klasyczny przykład wymuszania. no co za truteń mały, myslałam że go udusze już pod koniec. No ale kupiłam mu 2 pary spodni, i buciki elefanten i Julce spodenki, sweterek i bluzeczke. Sobie złapałam w biegu jakieś 2 szmatławe t-shirty i o. Tak sie obkupiłam. Skazana jestem na allegro i kupowanie "na oko". 😠 😠 😠 😁 😁 😁 😁

Ola kumpel to taki z rodzaju "zgrywusów". jakoś specjalnie sie na niego nie obraziłam, bo sama go przywitałam słowami "brzydalu a ty co tu robisz?", wiec u nas takie dogryzania to norma. Tyle, że jednym zdaniem skwitował całe moje odchudzanie 😁 😁 😁

o a butki takie mamy http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/chlopiece/chlopiece-buty-chlopiece/00006001081629/p%C3%B3%C5%82buty%20dzieci%C4%99ce.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_padding=all&filter_size=212@19&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=chlopiece/chlopiece-buty-chlopiece

• Mamusia
dokładnie Ola nie kumam całego tego zamieszania świątecznego 😉
i dupa kurier kasy nie odda i żby było ciekawiej zadzwonił i powiedział że dziś jest nawet o 100 zł na minusie
dobry gość w takim razie gdyby nie moja stowa byłby o 200 zł na minusie
bidak to on tam nic nie zarabia jak każdą dniówkę ma taką
niech tego chuja coś strzeli o tak napiszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠
za karę nie idę do fryzjera
ale ja przeżyje a tego KURIERA nie kurwa wyrzuty sumienia zechlają jeśli takowe posiada
o
dobranoc

• Mamusia
Ja nie robię Kochane porzadkow świątecznych . niechce mi sie. po prostu dxis segregowalam ciuszki jozia i Anielki. Muszę im. rastopy i sksrpetki kupic...
Pije winko sobie białe.
Strasznie duzo ptadowabia mam .
W ogole do dupy się czuje, kestem przed okresem.
Musze na jutro zupke cebulowa zrobić, bo już Anielka nie moze się doczekać biedna.

o matko, to wszystko T9 przekreca ☺️ 😜 😜 😜 🤪 🤪