Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Marina - ale fajowo 😆

Magda - trójki powinny wyjść na samym końcu - po jedynkach, dwójkach i czwórkach. Pytałam ostatnio Ozimka o to bo Lenie wyszły już trójki na górze (powinny wyjść około 18 miesiąca) a nie miała wtedy czwórek i niby to się zdarza i nie ma się czym przejmować 🙂
A przedwczoraj zauważyłam czwórkę na górze, wyłazi jej wszystko na raz, teraz dolna prawa dwójka się przebija 🙂

A dzisiaj w DD TVN pokazują pogodę z Chorwacji i aż mnie zazdrość zżera 😞 Też chcę tam znów pojechać 🥴

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Marina - ale fajowo 😆

Magda - trójki powinny wyjść na samym końcu - po jedynkach, dwójkach i czwórkach. Pytałam ostatnio Ozimka o to bo Lenie wyszły już trójki na górze (powinny wyjść około 18 miesiąca) a nie miała wtedy czwórek i niby to się zdarza i nie ma się czym przejmować 🙂
A przedwczoraj zauważyłam czwórkę na górze, wyłazi jej wszystko na raz, teraz dolna prawa dwójka się przebija 🙂

A dzisiaj w DD TVN pokazują pogodę z Chorwacji i aż mnie zazdrość zżera 😞 Też chcę tam znów pojechać 🥴

aaaa. dzięki za info 😉

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
siemanko 😉

Marinka ależ ten wasz Józio jest słodki 🙂 bałabym sie że go te stwory dziabną 😁

A moja familia jeszcze spi..

A ja sie nie moge doczekac lipca, pod koniec wybywamy do Chorwacji 🙃

O my tez myslimy o Chorwacji 🙂

dawaj jakieś zdjęcia Krzysia 🙂 dawno nic nie dałas??

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
przewaznie ma papulca usmiechnietego, chociaz ostatnio woli sprawdzac na ile sobie moze nas wytrenowac. I czesto srtara sie wymusic pewne rzeczy krzykiem wyginaniem sie i histeria. Ale my sie nie dajemy 😉

u nas też wyginanie i histeria, co wtedy robicie?

• Mamusia
Matko Justyna - on coraz bardziej D. przypomina 🤪
I włos mu się rzucił widzę już mocno 😁 Ja swojej opierdzieliłam grzywę bo jej do oczu wchodziła, trochę krótko i wygląda jak Frankenstein ale co tam - odrosną 😁

I nie denerwujcie mnie już tą Chorwacją 😠

• Mamusia
Powiem Ci Marinka ze zalezy od sytuacji, Jesli go zabieram z piaskownicy albo z dworu i zaczyna tak sie drzec ze caly blok go slyszy (uwierz MASAKRA) to poprostu bez slow go niose do domu i zostawiam u niego w pokoju by sie wyryczal. Bo caly czas drze kopare. Ja ide do pokoju i zachowuje sie normalnie, nie gadam z nim , nic sie nie odzywam. Czekam az sie chociaz na chwile uspokoi i ide do niego i go wtedy albo przytulam albo biore na raczki i staram sie wtedy czyms juz zajac

• Mamusia
A jak robi histerie jak stoi bo cos tam to on wtedy upada na dupe i kladzie glowe(tzn czolo) na ziemi. Robi costakiegos jak mostek ( to jest jego foch) zostawiam go tak jesli mam tyaka mozliwosc i czekam az mu przejdzie.

Ola to ja mam wrazenie ze on coraz mniej do niego podobny 😮 A powiem Ci ze na tych zdjecviach wlosy to pikus, byly robione jakis czas temu i wlasnie mowie to D. teraz ze jemu normalnie z dnia na dzien coraz bardziej sie kreca i sa coraz sliczniejsze

Te zdjecia byly robione okolo tygodnia temu i dalej (te co je) a dzisiaj ma tak piekne wlosy naprawde musialbyscie to na zywo zobaczyc, kocham jego wloski i mu napewno nie obetne 🙂 moze grzywke al;e te z tylu w zyciu ! Sa cudowne 🙂 Tak piekne pokrecone

• Mamusia
A, i moje dziecko wezmie chyba udzial w piecdziesiatej edycji you can dance. Co to za tancerz jest, mowie Wam. Zasada u nas z rana zawsze jest taka ze jakas viva musi byc wlaczona i jak uslyszy tylko muzyke to takiego banana strzeli i co chwile dupka trzesie a jak jeszcze mu kibicujemy i bijemy brawo to juz wogole nie moze przestac 🙂 SLodki jest

• Mamusia
Ola a znajac Was to pewnie nie chcielibyscie z malutka jechac nie? Albo uwazacie ze jest za mala. Ja strasznego mam moralniaka ze go zostawiam uwierzcie mi, z drugiej strony D. mowie mowisz jedno slowo i go bierzemy ale on jest taki zywiolowy i jak na cos mu nie pozwole to sa pokazowki jego i balab ym sie ze dostalibysmy szalu przez ten upal, ze nie znioslby tego dobrze

• Mamusia
Ale juz zapowiedzialam D. ze jak jakims cudem w przyszlym roku bedzie nas stac jeszcze na takie wakacje to biore go juz bez mrugniecia okiem i chcemy jak cos nam zostanie albo znajda sie jakies pieniazkmi jeszcze w tym roku to po Chorwacji pojechac z nim na chociaz dwa dni nad morze