Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Teraz Brechti na pewno ją znajdzie i szybciutko się dopisze 🙂

Dziewczyny, co u Was na kolację?
Mój za 2 godziny wraca i zupełnie nie mam pojęcia czym go nakarmić a nie chcę znowu Go kanapkami faszerować 🤢

a u mnie księdza 4 lata nie było bo nikogo w domu nie było teraz ja będę ale księdza też nie przyjmę bo nasz jest nawiedzony i ślubu też wiem że mi nie da to niech spada na bambus
a ja zrobiłam szybko sałatkę i spokój mama znowu przywiozła mielone ale dziś z dodatkowo marchewka z groszkiem taka maź jadłyście to kiedyś????? wygląda jak gó*no

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
Teraz Brechti na pewno ją znajdzie i szybciutko się dopisze 🙂

Dziewczyny, co u Was na kolację?
Mój za 2 godziny wraca i zupełnie nie mam pojęcia czym go nakarmić a nie chcę znowu Go kanapkami faszerować 🤢

Pizza mrożona z szynką xD Szybko i sycąco. Wizyta w kibelku gwarantowana.

• Mamusia
matyldusia napisał(a):

a ja zrobiłam szybko sałatkę i spokój mama znowu przywiozła mielone ale dziś z dodatkowo marchewka z groszkiem taka maź jadłyście to kiedyś????? wygląda jak gó*no

haha moja marchewka z groszkiem zawsze wygląda jak marchewka z groszkiem hahaha smacznego xD

brechti napisał(a):
matyldusia napisał(a):
brechti a ty w Polsce zamierzasz rodzić?????????

Tak, tutaj będę się męczyć 🙂 Nie wiem kiedy będę miała obronę, nie wiem czy wpuściliby mnie do samolotu będąc w zaawansowanej ciąży no i oczywiście nie wiadomo jak z wizą.

a Twój American boy będzie??????????
troche szkoda że nie tam obywatelstwo by miało od razu i pewnie opieka lepsza

Tutliputli napisał(a):
Ok, lecę. Postanowiłam narobić pierogów: jedne z mięsem, jedne ze szpinakiem. Co by miał wybór i nie narzekał 😁
do wieczorka lejdis !

że co???????????????? wy to macie zdrowie jak można robić pierogi o tej porze- takie z mrożonki rozumiem ale robić????????????????

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
Halo halo 🙂

Frytka, pochwal swojego za wypasioną tabelkę: super sprawa, zresztą już się dopisałam 😜
Ty nie chcesz zostać takim moderatorem tego dzieła na przyszłość? 😉

Wiecie, że w Auchan mandarynki po 1.5zł/ kg? 😁 😁 🤪 🤪 wpieprzam chyba drugi kilogram i wysłałam mojego po więcej 😁 ja tam nie mam siły na walki z emerytami 😁 Wiecie co mi taka ostatnio powiedziała, jak jej zwróciłam uwagę, że stoi w kasie pierwszeństwa i mam prawo i zamierzam być przed nią? "jak się ma siłę zakupy nosić to się ma siłę i w kolejce stać" Franca jedna 😁 dobrze, że nie widziała że w koszyku pół litra spirytu było, bo by mi jeszcze dołożyła epitetów 😁
Ale kuźwa po karpie to mają siłę biegusiem... 😁 😁

Co do brzuszków: ja jestem dość ☺️ wysoka i mam brzuchańca: faktem, że każdy mi mówi, że jak piłeczka wygląda. No i ku pocieszeniu powiem, że mój w 22 tyg miał 469g. Więc nie pierdzielcie tu o dużych dzieciach bo ja to klocka urodzę 😁

No i niestety: moje łuski to zakażenie bakteryjne 😁 😁 se muszę posiew jeszcze zrobić.
Jak nie urok to sraczka: jak mówił mój dziadek...

to nie mój chłop zrobił tabelke tylko Klaudi!!!! I nie mócie na mnie frytka tylko Fryta albo frytuś:P

alexia_79 napisał(a):
Matylda - Co w końcu postanowiłaś z tą Wawą?

nie jadę pierdzielę nie chcę Was opuszczać i BIG MAC'i i tak mi przywiezie bo jak nie to wie że po nim
po prostu nie chce mi się zbierać i w ogóle jutro wszystko szybko a ja tak nie lubię posiedzę w domu będe palić w piecu i czekać na męża zakupy nie uciekną
frytka ale frytka do Ciebie pasuje- fryta zbyt poważne

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Matylda - Co w końcu postanowiłaś z tą Wawą?

nie jadę pierdzielę nie chcę Was opuszczać i BIG MAC'i i tak mi przywiezie bo jak nie to wie że po nim
po prostu nie chce mi się zbierać i w ogóle jutro wszystko szybko a ja tak nie lubię posiedzę w domu będe palić w piecu i czekać na męża zakupy nie uciekną
frytka ale frytka do Ciebie pasuje- fryta zbyt poważne

a ja mam mc donald'sa po drugiej stronie ulicy i jeszcze w nim nie byłam 😁