Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
na jutrzejszym badaniu usg jak mi sie dzidzius wypnie dupka to wtedy pojde na usg 3d 🙂 tam gdzie ja chodze do lekarza to to jest prywatny ginekolog ale podpisali z NFZ program dla kobiet w ciazy .."mama zdrowie i ja" i za darmo jest.. zobaczymy jak bedzie po nowym roku... i ta moja ginka tez pracuje w szpitalu 🙂

• Mamusia
No i jestem spowrotem.
To badanie glukozy to pikuś. Łykłam płyn raz dwa i nawet mi smakowało 🙂 🙂 🙂

Ale padnięta jestem -zrobiłam rejs po sklepach i w końcu kupiłam sukienki na wesele. Za to butów nie dałam rady. Wszystkie mają takie szpilki że szok. Ale już na necie sobie wypatrzyłam więc pewnie kupię przez internet 🙂

Nic mi się nie chce. Tylko mnie suszy i chce mi się czegoś gazowanego.

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂
ja sie wybieram na Usg 3D 4D 3 stycznia będzie mnie to kosztowało 200zł ale mysle ze warto 🙂 chce zrobic prezent mojemu facetowi i dac mu taka plytke bo za nic nie moge go wyciagnac ze soba do ginekologa, chyba sie wstydzi :P
dodatkowo chodze co miesiąc na USG do swojej ginekolog i płace 80zł do tego dochodzą jeszcze badania i leki więc się trochę tego uzbiera...

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
No i jestem spowrotem.
To badanie glukozy to pikuś. Łykłam płyn raz dwa i nawet mi smakowało 🙂 🙂 🙂

Ale padnięta jestem -zrobiłam rejs po sklepach i w końcu kupiłam sukienki na wesele. Za to butów nie dałam rady. Wszystkie mają takie szpilki że szok. Ale już na necie sobie wypatrzyłam więc pewnie kupię przez internet 🙂

Nic mi się nie chce. Tylko mnie suszy i chce mi się czegoś gazowanego.

no to podziwiam mi do dzis na sama mysl o glukozie robi mi sie nie dobrze ☺️

• Mamusia

Mi tez mój gin powiedział ze chłopczyk ale ja nie moge uwierzyc bo jak staralismy sie o dzidziusia to bardzo schciałam miec chłopczyka bo córke juz mamy i jak sie dowiedziałam od lekarza to do konca tak na 100 %nie uwierze jak nie zobacze.Mojej kolezance jak była w ciaZy to mowili dziewczynka a urodził sie chłopczyk szok . 🙂