Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
linkaa napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
Ta ,nie ma czego zazdroscić takim słoniem jestem ze szok;/ "mój" mowił na mnie "klocek";/
wiecie jak mi sie brzuch napina masakra,wczoraj z siostra tak sie nasmiałysmy bo z jednej strony brzuch mi tak sterczał jakby titek sobie na nózkach stał 😁 😁 😁:

a wiesz już czy będzie chłopiec czy dziewczynka?? 🙂

Właśnie nie,ale mam nadzije,że teraz własnie sie dowiem 🙂

• Mamusia
A ja chora ;( mecze sie strasznie a płci dzidzi nie znam dalej ;] bo mi sie wygieło na usg az lekarz mowił że wygibasek... ;D ja mam 3 stycznia badania krzywa cukrowa 75g morfologie i mocz lekarz mowi ze za duzo przytylam.. wazylam przed ciaza 45 a waze 61 teraz ale jestem niska mam 152 cm wzrostu i bylam chuda przed ciaza gdzies sie musi to malenstwo zmiescic..

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
Agusiaa napisał(a):
moja kolezanka urodzila dzis o 2:45 chłopca 56cm 3360 waga 😉 ale ma zółtaczke i nie moze go na raczki brac

Ale jej zazdroszcze,ja też chciałabym mieć swojego skarba w ramionach 🙂

Zleci szybciej niż myślisz, jeszcze troszkę, już z górki mamy 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
Agusiaa napisał(a):
moja kolezanka urodzila dzis o 2:45 chłopca 56cm 3360 waga 😉 ale ma zółtaczke i nie moze go na raczki brac

Zleci szybciej niż myślisz, jeszcze troszkę, już z górki mamy 🙂

No ja mam nadzieje,że zleci już większa połowe mamy za soba,a szybko mi zleciało 🙂

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
Agusiaa napisał(a):

Ja tak samo chciałabym mieć swoje maleństwo już przy sobie i wiedziec że jest zdrowe 😉
jak czasem podglądam wątek Grudnióweczek to strasznie im zazdroszczę tych maluchów 🙂

• Mamusia
Nie moge sie doczekac kiedy wezme malenstwo w ramiona ucaluje je.. 😉 tak bardzo tego chce jeszcze u mnie w rodzinie w te zabobony wierza;/ i nic nie mam kupionego mowia ze po malutku w lutym zaczniemy a w lutym to ja bede chodzic z wielkim brzusiemmm ;D zalatwiac cywilny ;D ale bede grubaskowata panna mloda ;p

• Mamusia
Agusiaa napisał(a):
Nie moge sie doczekac kiedy wezme malenstwo w ramiona ucaluje je.. 😉 tak bardzo tego chce jeszcze u mnie w rodzinie w te zabobony wierza;/ i nic nie mam kupionego mowia ze po malutku w lutym zaczniemy a w lutym to ja bede chodzic z wielkim brzusiemmm ;D zalatwiac cywilny ;D ale bede grubaskowata panna mloda ;p

No w lutym to będziesz jeszcze wiekszy maila brzuszek,a teraz juz masz spoy 🙂 biedulka zbagazem takim biegac po sklepach...Ja teraz jak sie przejde kawalek to sapie jak stary mocher...Mama sie ze mnie smieje i mowie ze juz chodze jak ciezarna 🤪

• Mamusia
Ale nic nie poradze 😉 hi mecze sie mecze ale nic bede grubasek na slubie 😉 dobrze ze to cywilny bo koscielny to juz wezmiemy jak bobasek bd wiekszyy ... ;D 😉 zebym doszla do dawnej figury ciekawe czy schudne... nie mam jak na razie rozstepow duzych tyle ze na biuscie bo mam doslownie balony jak to moj mowi ;] z rozmiaru 75 b mam teraz 85 c i ciagle mi ten biust rosnie ;O