Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agusiaa napisał(a):
Ale nic nie poradze 😉 hi mecze sie mecze ale nic bede grubasek na slubie 😉 dobrze ze to cywilny bo koscielny to juz wezmiemy jak bobasek bd wiekszyy ... ;D 😉 zebym doszla do dawnej figury ciekawe czy schudne... nie mam jak na razie rozstepow duzych tyle ze na biuscie bo mam doslownie balony jak to moj mowi ;] z rozmiaru 75 b mam teraz 85 c i ciagle mi ten biust rosnie ;O

Ja nigdzie nie mam rozstępów narazie 🙂 A co do cyckow to ja z 75 C przeszlam na 80 D i już kupiłam staniki i już sa na styk lada dzien beda za małe:/

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja tez planuje cywilny na styczeń albo luty 🙂 bo kościelny ma juz zarezerwowany na 24 września więc myśle ze jakos dojde do figury do tego czasu 🙂 mi kilogramy ułożyły sie na brzuchu i piersiach bo biodra i nóżki dalej mam szczupłe jak na razie 🙂 mi to z 75 C zrobiło sie 75 DD, które juz jest za małe jedynie co dobre to nie mam rozstępów 🙂

• Mamusia
Mowie ci mam tak samoo he ;D troche sie boje o malenstwo bo ja sie urodzilam w 6 mies i wazylam 1 kg mialam 1 punkt tylko.. od malego pamietam po szpitalach mamcia ze mna jezdzila boje sie o malenstwo zeby taki chorowitek nie bylo.. dlatego pewnie bede miala cesarke boje sie bolu z reszta jak okres mialam to taki bole ze szok.. nie dam rady naturalnie

• Mamusia
ja to raczej zdrowa byłam urodziłam sie przez cesarke 4 dni po terminie i wazyłam 4200 i miałam 57 i raczej zdrowa byłam i grzeczniutka, za to mój chłopak też był wcześniakiem miał się urodzić6 grudnia a wyszedł na świat 23 pażdziernika i też miał zero punktów i nie było z nim za ciekawie, w dodatku potem był strasznym rozdarciuchem i teraz każdy mnie straszy że jak sie to maleństwo wda w niego to sobie nie poradzę z nim sama 🙂 ale jak narazie jestem dobrej myśli 🙂

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
Ja to jestem ciekawa jakie duze bedzie moje dzieciatko bo jak sie urodzialam 2 tyg po terminie mialam 4 kg ale za to moj maz w terminie ale mial prawie 5 kg 🙂

Teraz jak takie duże dziecko kobieta nosi to lekarze raczej nie skłaniają się do porodu naturalnego tylko robią cesarkę, nie ryzykują..

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
alexia 79 nawet bym byla zadowolona z tego jakby mi zrobili cesarke 🙂 tylko nie wiem jak to bedzie jesli chodzi o mnie bo juz jedno ciecie od cesarki mam ale to od ciazy poza macicznej 😞 😞

To już te kwestie lekarz oceni 🙂 Najważniejsze Twoje bezpieczeństwo 🙂

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
alexia 79 nawet bym byla zadowolona z tego jakby mi zrobili cesarke 🙂 tylko nie wiem jak to bedzie jesli chodzi o mnie bo juz jedno ciecie od cesarki mam ale to od ciazy poza macicznej 😞 😞

Ja wole mieć pipke zeszyta niz blizne na brzuchu;/

ja też tak wolę ale jak nie będzie wyjścia to nie będę oponować 🙂 Nie wiem czy ja też cesarki mieć nie będę bo mam dyskopatię a mówiąc prościej, wysuwa mi się dysk w 2 miejscach 🥴