Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dzien dobry 🙂 🙂

ja dzisiaj wyspana niesamowicie, bo Nela obudzila sie o 1 na gadanie ale dostala smoka i zasnela, a potem dopiero przed 7 na jedzenie 🙂 🙂 co prawda juz nie zasnela po tej 7, ale co tam!!!!!! 🙂 oddalam ja mojej mamie i sama jeszcze sie troszke zdrzemnelam 🙂
u nas pogoda b. fajna, mimo ze juz jesiennie chlodkiem zawiewa, ale Nela siedzi na podworku z moja mama i gada w najlepsze 🙂 🙂
ide cos poogarniac, malej pranie wstawic bo sie caly kosz uzbieral

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Siemanko 🙂
Ja dopiero teraz bo rano kłuciłam się z teściową a teraz gotuje myje grzyby bo Daniel kupił od kolesia.
Matylda tu nie o to chodzi ze ona bierze ja na rece a ja juz jestem zła, to dłuższa historia maja swojego drugiego wnuka ukochanego Antosia niech jego nosza wczoraj wyjeżdzaliśmy od nich o 19 to teść wielce obrazony bo jego 5 miesiecznej wnuczce chce się spać a my jedziemy szkoda gadac. w dupie ich mam sram na nich oraz olewam ciepłym moczem 😁
ale powiem tylko jedno ktoś kto powiedział że wychodząc za mąż lub żeniąc sie nie bierze sie ślubu z tesciami "przeciesz" to taka osoba chyba ich po prostu nie ma !
a co do wyborów to pójdę jak zwykle. o religi i polityce w miłym towarzystwie nie powinno sie rozmawiać tak nam na szkoleniach mówili 😉 hehe dlatego sie nie wypowiem

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
niksssa napisał(a):
ola dzieki za przepis, kurde nawet wiekszosc mam tylko mi brakuje tej zupy cebulowej i papryki no ale nie wyjde teraz z malym bo wieje nieziemsko i kropi co chwile. ale wypróbuje nastepnym razem 🙂

Julkę do sklepu wyślij 😉

poszłaby ale a przedszkolu jest 🙂 i ona reszty nie oddaje cwaniara tylko do skarbonki pakuje 🙃

• Mamusia
niksssa napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
niksssa napisał(a):
ola dzieki za przepis, kurde nawet wiekszosc mam tylko mi brakuje tej zupy cebulowej i papryki no ale nie wyjde teraz z malym bo wieje nieziemsko i kropi co chwile. ale wypróbuje nastepnym razem 🙂

Julkę do sklepu wyślij 😉

poszłaby ale a przedszkolu jest 🙂 i ona reszty nie oddaje cwaniara tylko do skarbonki pakuje 🙃

i dobrze 😁 niech się uczy od małego, że o swój interes trzeba dbać 😁 do sklepu idzie, to coś przecież z tego musi mieć 😁

• Mamusia
bry
pierdo.... muchy nie dadza dzieciakowi pospac
ny dzis po szczepieniu ...ktorego nie było 😮okazalo sie ze po wirusówce miesiąc nie szczepią
a po za tym .....ja tez od x czasu mam tak jak ola jeden ko,lor ciemny brąz i cały dywan mam zascielony wlosami sitko w wannie na okrąglo zapchane a i co mi sie ostatnio przytrafiło maly zwymiotował mlekiem...a tam moj czarny kudeł ☺️masakraaaaaaaa
ania co z dziady ...nie rozumiem absolutnie tych perzepisow oni je wymyslaja chyba po to zeby zycie ludziom utrudnic
a maly waży 9 kg ok myslałam ze bedzie wiecej w 1.5 mies przybył 550dkg
musze syf ogarnac i pranie wstawic w piecu rozpalic bo zimnooo
a i strasznie mnie miesnie brzucha bola po drugim dniu tych brzuszkow
DZIEKUJE W IMIENIU DOMINIKA ZA ŻYCZONKA 😘
o polityce sie nie wypowiadam ....bo sie nie znam ...ooooo 😘

• Mamusia
u nas tez troche wieje, ale w porownaniu z tym co zawsze w irlandii to pogoda nieziemska 🙂 gdybym miala az taka uwage na wietrzycho zwracac, to bym z dzieckiem tam w belfascie nigdy z domu nie wychodzila 🙂 raz tylko z nia zostalam jak nie moglam isc i oddychac pod wiatr i kobietom wozki troche zabieralo z kursu 🙂 wtedy ten front ze stanow przyszedl po tym huraganie, a tak to zawsze wychodze 🙂 jesli tylko nie pada oczywiscie 🙂 🙂

• Mamusia
Dobry

My po szczepieniu, niedawno zaszlismy do domu dopiero bo chasalismy sobie i bylismy u mojej mamy

mlody wazy ROWNIOTKO 8,500 kg (bylam pewna ze juz z dyche ma 😁 ) i mierzy 74 cm. Wszystko z nim siur i jeszcze ma miesiac na siadanie. Zab sie pojawil i wylazi ten obok jak to stwierdzila, czyli druga jedynkka.

Ja sie proboje do tej JEBANEj szkoly dodzwonic, dziady juz dawno mieli mi wyslac zaswiadczenie o kontynuwaniu nauki i do tej pory kurwa cisza ! jak mi zaraz nie wysla to w gtym miesiacu nie dostane kasy.. 😠 😠 nie wiem kto taM PRACUJE

• Mamusia
ewelinka1007 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Ale u mnie piździ dzisiaj, niby słońce jest ale nie wiem czy mogę Lenkę w taką pogodę na dwór brać???? 🤨

a w zimę bedziesz ją w domu trzymac?
niech sie przyzwyczja do zmiany temperatur

ja nie mówię o temperaturze, heloł, kłania się czytanie ze zrozumieniem 😜 chodzi o ten wiatr, tak piździ że mało mi okna z futrynami nie wylecą 😮

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Ale u mnie piździ dzisiaj, niby słońce jest ale nie wiem czy mogę Lenkę w taką pogodę na dwór brać???? 🤨

a w zimę bedziesz ją w domu trzymac?
niech sie przyzwyczja do zmiany temperatur

ja nie mówię o temperaturze, heloł, kłania się czytanie ze zrozumieniem 😜 chodzi o ten wiatr, tak piździ że mało mi okna z futrynami nie wylecą 😮

ja nie wychodze bo nie mamy solidnej kutki na taka pogode 🤢 dostalismy jedna ale rekawy przykrotkie i dupa a lato tak niespodziewanie sie skonczylo 😁 😁

• Mamusia
mja padla po 2 godzinach na dworze i po mlesiu 🙂 jak sie obudzi wychodzimy znow na dzialke, ja jeszcze nie bylam dzisiaj na spacerze 🙂 ja to sobie mysle, ze nie wychodze z dzieckiem wtedy kiedy i ja bym sama nie wyszla, jak jst jako tako i wiem ze jak sie ubiore to bedzie ok, to ja tez ubieram i wychodzimy, budke mamy spora w wozku, wiec od wiatru zasloni choc troszke i swiezego powietrza Nela ylapie troche, Ale to moze tylko ja taka, bo ja nie moge dnia wytrzymac w domu caly dzien, ku...ca by mnie strzelila gdybym miala caly dzien w domu siedziec.... juz nawet w dniu powrotu do domu ze szpitala jak sie Nela urodzila poprosilam taxowkarza zeby zaparkowal troche dalej, i zeszlo nam ponad 10 minut zeby dojsc moim pocesarskim tempem, i ja sie przespacerowalam i nela miala pierwszy spacerek. Nastepnego dnia juz pamietam poszlam do drogerii po mleko i biegiem wracalam bo akurat polozna przyszla w tym czasie 🙂 no coz, niektore typ tak maja 🙂 🙂

• Mamusia
Dagi_ napisał(a):
witam witam 🙂

jak tam Majusia?? no i rzede wszystkim jak po slubie??? 🙂

Maja teraz dobrze ale akurat w dzien wesela mi zachorowała i w niedzele trzeba bylo jechac po antybiotyk ale teraz juz zdrowa 🙂 odezwałbym sie szybciej ale nie miałam neta 2 tygodnie.
A po slubie super, wesele sie udało, kazdy zadowolony 🙂 Mąż sie na razie spisuje wiec jest ok 🙂