Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
musze sie jeszcze skonsultowac ale lekarz mi mowil ze prawdopodobnie cesarka bo ja sie urodzilam wczesniakiem z astma i przy wysilku moge dostac ataku dusznosci po za tym oczko mi z wysilku ucieka.. ja sie juz mecze i ogolnie nie znosze za dobrze bólu przy miesiaczkach pogotowie przyjezdzalo i dostawalam wlewy bo tak plakalam z bolu..

• Mamusia
Agusiaa napisał(a):
musze sie jeszcze skonsultowac ale lekarz mi mowil ze prawdopodobnie cesarka bo ja sie urodzilam wczesniakiem z astma i przy wysilku moge dostac ataku dusznosci po za tym oczko mi z wysilku ucieka.. ja sie juz mecze i ogolnie nie znosze za dobrze bólu przy miesiaczkach pogotowie przyjezdzalo i dostawalam wlewy bo tak plakalam z bolu..

skoro tak, to pewnie bedziesz miala cesarke.. ale to nic strasznego kochana ;*

• Mamusia
tyminka napisał(a):
Cześć w końcu weszłam na forum! od 3 dni próbowałam. Co u Was?

Witam, ja dokladnie tak samo, od kilku dni nie moglam wejś na forum.Wogóle dlatego tak zadko bywam, bo ciagle mam z tym problemy. Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego co pisalyscie 🙂. Widzie ze temat GLUKOZA, ja tez bede miala powtórke, mam pytanie jak to pierwsze mialyscie podwyższone to co wam lekarz powiedzial? Macie jakąś diete, mowil co macie jesc a co nie?

• Mamusia
ja juz tez po glukoze ....uwielbiam slodkie wiec myslalam ze to bedzie pikus....ale cos strasznego....pic o 7 rano az łzy mi lecialyw gabinecie.... 😁 😁 ale glukoza ok 110 na 140 ;] wiec mam nadzieje ze 2 raz nie bede miała : 😁 😁D 😁

• Mamusia
darurka napisał(a):
ja juz tez po glukoze ....uwielbiam slodkie wiec myslalam ze to bedzie pikus....ale cos strasznego....pic o 7 rano az łzy mi lecialyw gabinecie.... 😁 😁 ale glukoza ok 110 na 140 ;] wiec mam nadzieje ze 2 raz nie bede miała : 😁 😁D 😁

Pewno juz nie , bo znajoma miala 139 i nie kazali powtarzac, bo miesci sie w normie. Wiec przy 110 to napewni nie 🙂

• Mamusia
hej śliczna ;* jak sie czujesz po tej glukozie? ja robilam 2 razy i 2 razy zwymiotowalam nie dalam rady tego zrobic bo mi kazal 75 g od razu na wizycie mu powiedzialam ze nie zrobie nie dam rady to powiedzial ze mnie meczyc nie bedzie 😉 z krwi na czczo mi wyszla glukoza 77.2 ;]

darurka napisał(a):
Ja o porodzie nawet niechce myslec....bo az mi słabo....naj;lepeij chciałabym sie obudzic :p i dzidiza przy Mnie 😜 nie slucham kolezanek sama przez to musze przejsc...po co mam sie zamartwiac 😁

moja szwagierka tak rodziła pod narkozą

• Mamusia
tyminka napisał(a):
więc jeszcze mnie to czeka 😞 picie tego ohydztwa

Pewno tak, ale na pocieszenie dodam, ze moze akurat nie bedzie tak zle. Ja tez sie nastawialam ,ze to takie okropne, jak ja to wypije i wogóle, ale nawet poszlo i musze przyznac, ze nie bylo to az takie najgorsze 🙂

• Mamusia
Agusiaa napisał(a):
hej śliczna ;* jak sie czujesz po tej glukozie? ja robilam 2 razy i 2 razy zwymiotowalam nie dalam rady tego zrobic bo mi kazal 75 g od razu na wizycie mu powiedzialam ze nie zrobie nie dam rady to powiedzial ze mnie meczyc nie bedzie 😉 z krwi na czczo mi wyszla glukoza 77.2 ;]

ja nie miałam żadnego problemu, przechyliłam, wypiłam i już 🙂