Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale dziewcyzny macie juz fajne duze brzuszki...:szok: moj jest widoczny ...ale nie az tak....pewnie niebawem mi wyskoczy....taki wielkolódek...ile przytylyscie juz bo ja 28 tydz i 5dzien i mam 6kg na plusie a wy jak tam... 🙂i jak sie czujecie ??macie juz np.siare w piersiach ...albo rozstepy....ja smaruje sie zeby nie bylo ich ale cos wydaje mi sie ze na piersiacvh beda bo chyab juz cos tam chce sie przebic :p

• Mamusia
szyszkonella napisał(a):
jezu ale się pizłam w głowe o zlew.. od razu złapałam się odruchowo w to miejsce 🥴 słyszałam, że dziecko w tym miejscu może mieć jakieś znamie 🤨 🤨 🤨 😲

nie zawsze sa to przesady.. znam pare osob, ktore cos sobie zrobily w ciazy i dziecko mialo w tym miejscu znamie.. ale slyszalam, ze trzeba sie spojrzec na paznokcie 🤢 dziwne, wiem, ale taki przesad 😁

• Mamusia
darurka napisał(a):
Ale dziewcyzny macie juz fajne duze brzuszki...:szok: moj jest widoczny ...ale nie az tak....pewnie niebawem mi wyskoczy....taki wielkolódek...ile przytylyscie juz bo ja 28 tydz i 5dzien i mam 6kg na plusie a wy jak tam... 🙂i jak sie czujecie ??macie juz np.siare w piersiach ...albo rozstepy....ja smaruje sie zeby nie bylo ich ale cos wydaje mi sie ze na piersiacvh beda bo chyab juz cos tam chce sie przebic :p

ja sie czuje bardzo dobrze 🙂 siary w piersiach nie mam, nie mialam jeszcze ani razu 😁 rozstepy mam na piersiach, ale jeszcze wtedy nie smarowalam..a dzisiaj zobaczylam, ze cos delikatnie na brzuchu mi sie przebija, ale mam nadzieje, ze nie bede miala 😞

• Mamusia
darurka napisał(a):

ja niestety siarę mam w piersiach, ale zauważyłam, że jak śpię w staniku to nie leci. Rozstępów póki co nie mam, ale dlatego, że brzucha mi prawie nie widać ;/ i 4 kg do przodu

• Mamusia
ja juz mam od 25 tygodnia siare piersi troche swedza...;p....a na rozstepy uwazam nie ma reguły ja smaruje sie od pocztaku ciazy ....czyli cos od ok 5 tygodnia a na piersiach widze ze 2 kreseczki sie przebiaja...ale czym wiecje smarujemy szybciej ich sie pozbedizemy...szybcoiej zrobia sie białe nie widoczne... 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
ja teraz przerabiam materace do łóżeczka, mój mąż powiedział, że na tym nie będzie oszczędzał i chyba kupimy lateksowy, więc kolejne 250 zł wydatku 🥴 to się chyba nigdy nie skończy... studnia bez dna 😮

co prawda, to prawda... podeślij jak coś znajdziesz 🙂

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
ja teraz przerabiam materace do łóżeczka, mój mąż powiedział, że na tym nie będzie oszczędzał i chyba kupimy lateksowy, więc kolejne 250 zł wydatku 🥴 to się chyba nigdy nie skończy... studnia bez dna 😮

co prawda, to prawda... podeślij jak coś znajdziesz 🙂

to jest zadanie mojego męża - ja się nie wtrącam 🙂

• Mamusia
Ja najpierw smarowalam oliwka zapobiegajaca rozstepy, teraz do kupilam krem zapobiegaj.rozstepy....no i jeszce pharmaceris przeciw rozstepa....ale tubka bardzo szybko schodzi bo ja smaruje piersi brzuszek uda i pupcie dzien w dzien....:p

a jakie macie wózki kupione albo wybrane na oku ??bo mi ciezko siezdecydowac bo wsyztkie sa brzydkie....najbardzije jestem za x-landerem....tylko sa troszke sztywne...bo Tako warrior mieciutki ale nie podoba mi sie ich spacerowka zbyt duza budka wisi......a po drugie co druga dziewczyna z nim jezdzi...ale to pewnie przez cene....