Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
dzisiaj chyba bede miala chwile relaksu 🙂 bo mojego brata dziewczyna jest masazystka i sama zaproponowala, ze zrobi mi masaz stop 🙂 to moze sie skusze 😜

zebys skurczow nie dostala.. mam nadzieje ze ona wie co robi 🙂

hehe ale z czego z tego relaksu????????????może nie to już żadna przyjemność nam się nie należy???

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia Ty wybrałaś imię dla małej????????myślałam że jeszcze nie macie????albo coś mi się pomyliło

sama już nie wiem, chciałam Lenkę tak jak Ty ale Sebastian nie chce, w końcu miała być Julia ale jakoś ja nie mam przekonania i tkwię w martwym punkcie 🥴

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
dzisiaj chyba bede miala chwile relaksu 🙂 bo mojego brata dziewczyna jest masazystka i sama zaproponowala, ze zrobi mi masaz stop 🙂 to moze sie skusze 😜

hehe ale z czego z tego relaksu????????????może nie to już żadna przyjemność nam się nie należy???

o nie nie, mylisz się, masować stopy to trzeba umieć bo mozna wywołac nawet wymioty, jak sie człowiek nie zna 🙂 moja niedoszla ex tesciowa tym sie zajmowala

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):

o nie nie mylisz się, masować stpoy to trzeba umieć bo mozna wywołac nawet wymioty, jak sie człowiek nie zna 🙂

tak, to prawda.. jak ktos sie nie zna, to mozna sobie narobic klopotow przez nieumiejetny masaz stop.. 🤢

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia Ty wybrałaś imię dla małej????????myślałam że jeszcze nie macie????albo coś mi się pomyliło

sama już nie wiem, chciałam Lenkę tak jak Ty ale Sebastian nie chce, w końcu miała być Julia ale jakoś ja nie mam przekonania i tkwię w martwym punkcie 🥴

mówiłam ci dajcie jej MATYLDA i zdrobnić się tego nie da heheh
oczywiście żartuje nie krzywdźcie dziecka w ten sposób no w żaden inny też nie

• Mamusia
Hello, wrocilam juz jakis czas temu. PRzed wyjsciem mialam juz 39 stopni goraczki a zajebisty lekarz na pogotowiu ze mi nic nie jest 😮 .. ja mu mowie ze sie dusze przy kaszlu bo taki kropny, ze jak sie zacznie to nie moge zlapac tchu ze cala klatka piersiowa mnie boli a on ze nic mi nie jest.. zachowywal sie jak przyglup doslownie. Lezec, brac witamine c, wapno i jak to powiedzial "babcine sposoby". A jak zadzwonil do ginekologa zeby sie poradzic to pierdolili z 10 minut o jakies swoich sprawach.. no bezczelny. A ja se siedze prawie zasypiam bo tak mi slabo ale on przeciez ma czas. Ehh 🙂 Fajni lekarze nas lecza

Tyska_1 napisał(a):
Hello, wrocilam juz jakis czas temu. PRzed wyjsciem mialam juz 39 stopni goraczki a zajebisty lekarz na pogotowiu ze mi nic nie jest 😮 .. ja mu mowie ze sie dusze przy kaszlu bo taki kropny, ze jak sie zacznie to nie moge zlapac tchu ze cala klatka piersiowa mnie boli a on ze nic mi nie jest.. zachowywal sie jak przyglup doslownie. Lezec, brac witamine c, wapno i jak to powiedzial "babcine sposoby". A jak zadzwonil do ginekologa zeby sie poradzic to pierdolili z 10 minut o jakies swoich sprawach.. no bezczelny. A ja se siedze prawie zasypiam bo tak mi slabo ale on przeciez ma czas. Ehh 🙂 Fajni lekarze nas lecza

hehe no tak faktycznie ci pomógł, ale może bał się Ciebie czymś faszerować to spróbuj tych sposobów i wygrzewaj się a jutro szukaj innego lekarza

Tyska_1 napisał(a):

Normalnie masakra! 😠

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):

wiesz co.. ja też byłam u lekarza ostatnio i to co nam wolno to Droseteux i Tantum Verde Forte i Glosal (to sól morska w sprayu) - mi to na kaszel pomogło, już nie kaszlę, do tego wypiłam 2 razy mleko z czosnkiem, masłem i miodem i tylko mi katar został 🙂

Witam raz jeszcze: dopchałam się wreszcie do kompa, bo mojego od rana nie szło odegnać od laptopa 😠 😠 I tylko dlatego dałam Wam jeszcze pospać 😁 😁

alexia dzwonili do mnie z Inflanckiej wczoraj: ale osioł jeden-czyli ja- nie wyjęłam telefonu z kurtki. 3 godziny po nieodebranym połączeniu już tam nikogo nie było: ale jutro sobie zadzwonię i dopytam. Ciekawe czy się spotkamy 😁 😁

tyska jestem z Tobą w chorobie. Od kiedy Alexia zaraziła mnie katarem i kaszlem 😜 😜 😜.
Na nogi postawiły mnie domowe sposoby ( no bo i choroba nie była tak zaawansowana jak Twoja...) Codziennie: sok ze świeżo wyciskanych pomarańczy, lemoniada z cytryny i miodu, dwie sztuki kiwi i maść majerankowa pod nos na katar. A no i Prenalen. Dało radę i przynajmniej nie mam już gili po pachy 😁 😁

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
Witam raz jeszcze: dopchałam się wreszcie do kompa, bo mojego od rana nie szło odegnać od laptopa 😠 😠 I tylko dlatego dałam Wam jeszcze pospać 😁 😁

alexia dzwonili do mnie z Inflanckiej wczoraj: ale osioł jeden-czyli ja- nie wyjęłam telefonu z kurtki. 3 godziny po nieodebranym połączeniu już tam nikogo nie było: ale jutro sobie zadzwonię i dopytam. Ciekawe czy się spotkamy 😁 😁

tyska jestem z Tobą w chorobie. Od kiedy Alexia zaraziła mnie katarem i kaszlem 😜 😜 😜.
Na nogi postawiły mnie domowe sposoby ( no bo i choroba nie była tak zaawansowana jak Twoja...) Codziennie: sok ze świeżo wyciskanych pomarańczy, lemoniada z cytryny i miodu, dwie sztuki kiwi i maść majerankowa pod nos na katar. A no i Prenalen. Dało radę i przynajmniej nie mam już gili po pachy 😁 😁

jak zapiszesz się na spotkania weekendowe to pewnie się spotkamy, ja zapisałam się na 15-tego 🙂

ej mój zaraz wstanie muszę gdzieś wybyć bo nie chcę znowu awantury a spokojnie na pewno nie będzie jeszcze Leon wyczuwa że on jest w pobliżu i węszy i jęczy zaraz zwariuję

alexia_79 napisał(a):
iskra_ania1984 napisał(a):
dziewczyny jak zwykle do was zaglądam 🙂
jakiś sentyment pozostał 🙂

wszytskiego dobrego.

marcowo-kwietniowa iskra 🙂

Dzizas kobieto jakie Ty wielkie dzieci porodziłaś 🤪 Siłami natury?

Skad wiesz, ze wielkie? 😁