Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
brechti napisał(a):
Dziewczyny ale z nas nie beda takie stare zrzędliwe babciunie, nie? Ja przynajmniej zamierzam być aktywną babcią i prababcią 🙂

ja to samo 🙂 z wnuczkami na wakacje, moze na dyskoteki haha 😁 ale nie narzekajcie na te babciunie, one chca dla was dobrze, tylko sa juz stare, samotne.. 😞

• Mamusia
szyszkonella napisał(a):
ja wiem, staram sobie to w ten sposób często tłumaczyć.. ale ona potrafi być momentami tak wredna, że aż się ręce trzęsą z wściekłości 🤔

hehe ale nie denerwuj sie, bo szkoda nerwow 🙂 zasmiej sie, odwroc sie na piecie i idz w swoja strone 😁 chociaz babcia i tak moze nie zrozumiec Twojego zachowania 😁

• Mamusia
brechti napisał(a):
Lepszy palec w herbaie niż w rowie! Moja zazwyczaj lubi wsadzać palca między pośladki mi i siostrze, z komentarzem, że cała dupa na wierzchu

haha no masz racje brechti, ze lepiej w herbacie 😁 te babcie to maja nawyki dziwne 🤢 a moja nie jest taka zla.. chociaz jak z nia mieszkalam, to ciezko bylo momentami wytrzymac.. a na odleglosc jest zajebista 😁

moja babka to ma takie trzaski momentami, że ona się pyta, czy ona może sobie zrobić kawy.. czy może chleba ukroić.. jabłko zjeść 😮 od 13 lat nie pytała aż tu nagle 🤨 a broń boże ją zapytać "po co pytasz babcia, bierz.. kto Ci broni" to ona wyskoczy z tekstem typu "Taaak.. bo ja tu jestem pasożytem, Wy to już chcielibyście, żeby mnie już nie było" i sie wydziera.. i weź tu człowieku bądź spokojny 😮 😠

• Mamusia
szyszkonella napisał(a):
moja babka to ma takie trzaski momentami, że ona się pyta, czy ona może sobie zrobić kawy.. czy może chleba ukroić.. jabłko zjeść 😮 od 13 lat nie pytała aż tu nagle 🤨 a broń boże ją zapytać "po co pytasz babcia, bierz.. kto Ci broni" to ona wyskoczy z tekstem typu "Taaak.. bo ja tu jestem pasożytem, Wy to już chcielibyście, żeby mnie już nie było" i sie wydziera.. i weź tu człowieku bądź spokojny 😮 😠

to jest najgorsze.. ;/

Tyska_1 napisał(a):
Heloo 🙂 Co Wy z tymi babciami 😆 Moja na szczescie nie mieszka nigdzie koo mnie 😜 Bo podobno jest strasznie ciezka we wspolzyciu 🙂

a kto ci każe z babcią współżyć a fuj!!!!!!!!!

Tyska_1 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Heloo 🙂 Co Wy z tymi babciami 😆 Moja na szczescie nie mieszka nigdzie koo mnie 😜 Bo podobno jest strasznie ciezka we wspolzyciu 🙂

a kto ci każe z babcią współżyć a fuj!!!!!!!!!
Ty zboczuchu !!!!!

ty nie wiesz co tu się w południe działo teraz tylko alexii brakuje