Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja narazie 3,5. Teraz to pewnie marnie mi przybedzie o ile wogole przez ta chorobe bo niestety nic nie jem.. 😞 kompletny brak apetytu. Tzn skubne cos tam zeby leki wziac, ale za to duzo pije. Zobaczymy, ja tez licze ze za duzo do tego kwetnia nie przytyje 🙂

ja nigdy nie byłam szczupła, zawsze miałam fałdki na brzuchu, generalnie mam szersze biodra.. myślałam, że w ciąży przytyje ze 20 kilo :P a tu na razie żadnego rozstępu (bogu dzięki) i 4kg do przodu. Moja gin na to nic nie mówi, ostatnio to oprócz tego rozwarcia to pochwaliła, że bardzo dobrze się odżywiam :P

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
beatak83 napisał(a):
Ja też przybrałam tak z 6kg ale po tym jak się teraz odżywiam wnioskuję że do końca to jeszcze drugie tyle złapię 😮 😮 😮
beata gdzie zdjecie twojego brzucha !!

Ni ma 😜 nie istnieje taki obiektyw który byłby w stanie objąć taaaaaaką powierzchnię 🙃

• Mamusia
beatak83 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
beatak83 napisał(a):
Ja też przybrałam tak z 6kg ale po tym jak się teraz odżywiam wnioskuję że do końca to jeszcze drugie tyle złapię 😮 😮 😮

Ni ma 😜 nie istnieje taki obiektyw który byłby w stanie objąć taaaaaaką powierzchnię 🙃
Dobra dobra, juz tu jedna tez tak pisala a potem jak wystawila to sie okazalo ze pi pierwszze jednak sie da 🙂 A po drugie to miala tak uroczy brzusio ze masakra 🙂 A oczywiscie mialczala ze jest wielka jak wielory b

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
beatak83 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
beatak83 napisał(a):

Dobra dobra, juz tu jedna tez tak pisala a potem jak wystawila to sie okazalo ze pi pierwszze jednak sie da 🙂 A po drugie to miala tak uroczy brzusio ze masakra 🙂 A oczywiscie mialczala ze jest wielka jak wielory b

Ta tylko że mój naprawdę jest wielki, ostatnio mierzyłam i ma 100 cm 😮 😮 😮 😲
TO JEST MEGA ROZMIAR BRZUCHOLA 🤢